Fans zeggen dat Pete Davidson probeert Phoebe Dynevor jaloers te maken op Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Pete Davidson probeert Phoebe Dynevor jaloers te maken op Kim Kardashian
Fans zeggen dat Pete Davidson probeert Phoebe Dynevor jaloers te maken op Kim Kardashian
Anonim

Geruchten over Pete Davidson dating Kim Kardashian nadat die achtbaanfoto's het internet in een razernij hebben gestuurd na zijn breuk met Bridgerton-ster Phoebe Dynevor.

Vorige week werd Davidson gespot aan boord van een achtbaan bij Knott's Scary Farm in Buena Park, Californië. Op de foto's die zijn verkregen door People Magazine, werd hij gezien terwijl hij de hand van Kim K vasthield terwijl ze genoten van een achtbaanrit met hun vrienden. Ze werden vergezeld door Kim's zus Kourtney Kardashian en haar verloofde Travis Barker, maar het pas verloofde stel was nergens te bekennen.

Wat is er aan de hand met Kim Kardashian en Pete Davidson?

Op de foto zijn Kim en Pete allemaal aan elkaar gekoppeld en hielden ze elkaars hand vast tijdens de rit. Vorige maand nog deelde Kim een kus op het scherm met Davidson tijdens haar allereerste optreden op Saturday Night Live, waar het paar zich verkleedde als prinses Jasmine en Aladdin.

Hoewel de twee nog niet op de geruchten zijn ingegaan, lijkt het erop dat een anonieme bron denkt dat hij nog steeds niet over zijn ex-vriendin Dynevor is.

De bron deelde hun zorgen met Deux Moi en zei dat "Pete tot voor kort nog steeds aan Phoebe dacht".

"Ze gingen uit elkaar vanwege de afstand, dus het is enigszins verrassend dat hij bij Kim hangt", vervolgden ze.

Een andere bron beweerde dat ze wisten dat de komiek en de Keeping Up With The Kardashians-ster dit doen voor de publiciteit.

"Hij probeert Phoebe echt terug te krijgen/wil haar een beetje jaloers maken", voegde ze eraan toe.

Fans lijken de theorie van een romantische relatie voor Davidson en Kardashian ook niet te geloven.

"Ze zijn absoluut niet romantisch. Ze hadden gewoon plezier en hingen rond en speelden het voor de camera. Ze weten hoe ze aandacht moeten krijgen. Nou, die familie doet dat", schreef een fan op @deux.discussions.

"Nou, ik hoop dat dit in ieder geval betekent dat Kim K nooit een rol in Bridgerton zal krijgen zoals ze zou willen," merkte iemand anders op.

"Kim had aandacht nodig lol Travis kreeg te veel aandacht, dus ze houdt me vast, " was een andere opmerking.

Het uiteenvallen van Pete Davidson en Phoebe Dynevor

Dus wat is er gebeurd tussen Davidson en Dynevor? Volgens een bron die hen beiden kent, werkte de langeafstandsrelatie niet voor hen.

"De romance van Pete en Phoebe was een echte wervelwind en vanaf het begin waren ze allebei volledig toegewijd", vertelde een bron in augustus aan Vanity Fair.

"Het was behoorlijk veelzeggend toen Phoebe deze week met haar vrienden naar Kroatië ging in plaats van Pete in Amerika op te zoeken," vervolgden ze.

De bron voegde toe: “Het was wild zolang het duurde… Maar de afstand heeft hen onder druk gezet. Hun vrienden denken dat ze een geweldig stel vormen, maar de afstand maakte het volledig onwerkbaar. Ze hadden plezier en zullen hecht blijven, maar tenzij er iets drastisch verandert, zal hun relatie niet herstellen."

De bron legde ook uit dat het uiteenvallen erop neerkomt dat beide sterren momenteel erg drukke schema's hebben. Dynevor filmt in feite Bridgerton-serie twee in het VK, terwijl Davidson, die onlangs speelde in The Suicide Squad, werkt aan Saturday Night Live in de VS en aan het filmen van een film genaamd Meet Cute.

Aanbevolen: