Pete Davidson reageert op Kanye West die probeert Kim Kardashian terug te winnen

Inhoudsopgave:

Pete Davidson reageert op Kanye West die probeert Kim Kardashian terug te winnen
Pete Davidson reageert op Kanye West die probeert Kim Kardashian terug te winnen
Anonim

Wat een lastige situatie om in te verkeren! Terwijl Pete Davidson zijn ontluikende romance met Kim Kardashian opwarmt, heeft hij te maken met haar vervreemde echtgenoot, Kanye West, die publiekelijk probeert zich met haar te verzoenen.

Pete Davidson maakt zich geen zorgen over de herhaalde pogingen van Kanye West om weer samen te komen met Kim Kardashian

De 28-jarige behandelt de situatie als een professional, volgens Us Weekly. Het tijdschrift meldde dat Davidson zich geen zorgen maakte dat de twee weer bij elkaar zouden komen en zeer begripvol was voor de situatie.

"Pete maakt zich geen zorgen dat Kanye probeert terug te komen bij Kim", onthulde de outlet."Hij is erg relaxed en begripvol." Het nieuws komt nadat de Yeezus-ontwerper Kardashian publiekelijk heeft opgeroepen hem terug te nemen. Tijdens een recent benefietconcert hoorde men Ye zingen: 'Ik wil dat je meteen naar me toe rent. Meer specifiek, Kimberly, "die naar verluidt de socialite verraste.

Ze meldden ook dat de komiek en reality-tv-ster 'gewoon plezier hebben' terwijl ze groepsafspraakjes blijven doen.

"De groepsuitjes zijn bedoeld om Kanye's gevoelens te sparen", meldde Page Six woensdag. "Kim wil niet doen wat haar zus doet met Travis Barker, de non-stop PDA-foto's." Het lijkt erop dat Kardashian probeert de uitstapjes meer casual te laten lijken om te voorkomen dat Kanye 'gewond en verwoest' wordt.

Het stel brengt tijd samen door sinds Kardashian Davidson ontmoette tijdens het hosten van Saturday Night Live in oktober. In oktober meldde het tijdschrift dat de twee flirterig werden op de set en uiteindelijk nummers uitwisselden.

"Hij was een echte professional de hele tijd dat ze repeteerden en tussendoor, maar daarna werd het flirterig", meldde de website. “Ze wisselden nummers uit en Pete vroeg of Kim een keer wilde afspreken, wat ze meteen toestemde. SNL was hun eerste echte een-op-een gelegenheid om contact te maken.”

Kim gelooft dat er geen manier is om het huwelijk te herstellen en wil zo snel mogelijk legaal vrijgezel zijn

Kardashian heeft eerder dit jaar de scheiding aangevraagd van West, met wie ze vier kinderen heeft. Kardashian is de rapper blijven steunen en beweerde dat hij 'de meest inspirerende persoon' voor haar was in een interview met WSJ in oktober. In de zomer speculeerden fans dat het paar hun huwelijksproblemen had opgelost toen Kardashian deze zomer een trouwjurk droeg tijdens het Ye's Donda-evenement.

Kardashian liet er echter weinig twijfel over bestaan dat het huwelijk voorbij was, toen gerechtelijke documenten die waren ingediend door de Skims-mogul werden verkregen waarin stond dat 'onoverbrugbare verschillen hebben geleid tot de onherstelbare ontwrichting van het huwelijk en dat er geen mogelijkheid is om het huwelijk te redden' door middel van advies of andere middelen.’

Aanbevolen: