Kylie Jenner getrolld terwijl rapporten zeggen dat ze 'probeert te vertragen' tijdens de tweede zwangerschap

Kylie Jenner getrolld terwijl rapporten zeggen dat ze 'probeert te vertragen' tijdens de tweede zwangerschap
Kylie Jenner getrolld terwijl rapporten zeggen dat ze 'probeert te vertragen' tijdens de tweede zwangerschap
Anonim

Kylie Jenner heeft een zijoog gekregen nadat geruchten de ronde deden dat ze "rustig aan het doen was" tijdens haar tweede zwangerschap.

Een bron dicht bij de Keeping Up with the Kardashians-ster, 24, vertelde donderdag aan PEOPLE dat ze "probeert het wat rustiger aan te doen en meer te rusten", terwijl ze zich voorbereidt om haar tweede kind bij zich te krijgen. opnieuw, opnieuw liefde, rapper Travis Scott, 30.

De CEO van Kylie Cosmetics heeft het "erg druk" gehad met het verzorgen van dochter Stormi, drie, en met het werken aan nieuwe zakelijke ondernemingen.

Kylie Jenner zwanger
Kylie Jenner zwanger

"Ze lijkt er echter van te houden", zei de insider. "Ze ziet er geweldig uit en is erg blij. Ze is enthousiast over haar kleine babybuik en laat het aan vrienden zien. Het is schattig om haar zo opgewonden te zien."

De bron dicht bij de vermeende aanstaande moeder vertelde de publicatie dat de realityster "een paar maanden" in haar zwangerschap is en een "schattige bult" heeft.

Maar sommige louche commentatoren op sociale media konden het niet helpen om Kylie's arbeidsethos voor de gek te houden.

"Als ze het langzamer aan zou doen, zou ze niet meer bewegen! Ik heb gelezen dat ze 100% toewijding van Travis wil en wil dat hij bij haar intrekt. Ik denk dat ze zich niet realiseert dat de toewijding VR de baby?" één persoon schreef online.

"Vertraag nog meer en het wordt gedefinieerd als een coma", een tweede toegevoegd.

"Ze heeft zojuist toegegeven dat ze elke dag 3,5 uur make-up heeft gebruikt. Hoeveel uur denk je dat ze haar kind echt opvoedt? Ik gok 0, " merkte een derde op.

"Alles wat Ky-LIE doet is 20 uur per dag naar haar telefoon staren. Als ze nog langzamer zou rijden, zou ze achteruit rijden", luidde een vervelende opmerking.

Eerder deze moeder werd de realityster bekritiseerd door mama-shamers nadat ze twee nieuwe foto's deelde van haar peuterdochter Stormi die zwom met een zeemeerminstaart.

De lieve kiekjes tonen het dochtertje van de zakenvrouw en rapper Travis Scott die geniet van haar middag in sprankelend blauw water als LA.

Stormi, 3, droeg een gegolfd, blauw h alterzwempak en een lang, bijpassend broekje in de vorm van een zeemeerminstaart.

De CEO van Kylie Cosmetic liet een enkele zeemeermin-emoji vallen als bijschrift terwijl meer dan 11 miljoen fans stroomden en de schattige foto's leuk vonden.

Maar sommige louche social media-commentatoren bekritiseerden de 24-jarige omdat ze haar dochter in een "gevaarlijk" zwempak had gestopt.

"Wauw, verantwoordelijk ouderschap in die zeemeerminpakken is een gevaar om in te zwemmen, maar ik bedoel, wat verwacht je van deze luchtkop?" één persoon schreef online.

"Die dingen zijn dodelijk. Kinderen moeten hun ledematen vrij hebben om te zwemmen", voegde een tweede eraan toe.

"Geen driejarige zou moeten zwemmen met hun benen in bedwang! Het kan me niet schelen hoe diep het water is of hoe dichtbij mama is met haar telefoon", merkte een derde op.

"Het is erg gevaarlijk voor een jong kind om in een zeemeermin-outfit te zwemmen. Ze kunnen gemakkelijk verdrinken", viel een vierde in.

Aanbevolen: