Fans reageren op geruchten dat Pete Davidson en Phoebe Dynevor uit elkaar zijn gegaan

Fans reageren op geruchten dat Pete Davidson en Phoebe Dynevor uit elkaar zijn gegaan
Fans reageren op geruchten dat Pete Davidson en Phoebe Dynevor uit elkaar zijn gegaan
Anonim

Het gerucht gaat dat Pete Davidson weer op de markt is! Er wordt gespeculeerd dat Davidson en Phoebe Dynevor na vijf maanden daten uit elkaar zijn gegaan.

De twee zijn sinds begin 2021 aan elkaar gelinkt. Outlets berichtten over hun ontluikende romance in februari en maart van dit jaar, maar hun relatie werd pas in april bevestigd. Nu wordt echter gemeld dat de twee uit elkaar zijn gegaan.

Op het moment van dit rapport werd Dynevor gespot op vakantie met haar Bridgerton-co-ster Sabrina Bartlett. De 26-jarige acteur werd gezien tijdens het fietsen met haar vriend in een knaloranje bikini. Aan de andere kant filmt Davidson momenteel zijn aanstaande romantische komedie, Meet-Cute, met in de hoofdrol naast Kaley Cuoco van The Big Bang Theory.

Rapporterend over hun onverwachte breuk, schreef Page Six: "Het voormalige stel zou uit elkaar zijn gegaan vanwege de afstand tussen hen - Davidson is gevestigd in New York terwijl Dynevor in Engeland woont - en hun drukke schema's." Hoe tragisch dit nieuws ook is, het klopt, want de twee acteurs filmen allebei projecten in verschillende landen en zijn erg in trek bij de entertainmentindustrie.

Hoewel geen van beide acteurs deze speculatie heeft bevestigd, vertelde een onbekende bron aan Page Six: “Hun vrienden denken dat ze een geweldig stel zijn, maar de afstand heeft het volledig onwerkbaar gemaakt. Ze hadden plezier en zullen hecht blijven, maar tenzij er iets drastisch verandert, zal hun relatie niet herstellen."

Fans zijn verdeeld geraakt door het nieuws over het uiteenvallen van Davidson en Dynevor. Sommigen beweren dat ze het zagen aankomen. Een fan twitterde: "Ze konden de relatie waarschijnlijk niet laten werken rond Pete's uitgebreide opnameschema voor The Suicide Squad."

Een ander schreef: "Het nieuws over het uit elkaar gaan van Pete Davidson en Phoebe Dynevor? Houd je me voor de gek? Ik hoop dat het maar een gerucht is, want ik ga huilen. Pete zag er zo gelukkig uit!"

Andere fans zijn naar sociale media gegaan om het nieuwe singlelabel van Davidson te vieren. Een hoopvolle fan schreef: "Ik heb net gehoord dat de single van Pete Davidson ….. Staten Island [ziet] er best leuk uitziet om op vakantie te gaan."

Een ander uitte soortgelijke gevoelens en schreef: "Pete Davidson is weer vrijgezel. En ik vroeg me af hoeveel meer magere getatoeëerde half-Joodse Schorpioen-mannetjes er nog voor mij zijn?"

"Ik zag net dat Pete Davidson vrijgezel is, waar en hoe kan ik hem vertellen dat ik een kelder heb waar hij in kan wonen", grapte een derde fan.

Nou, het verdict is binnen: fans zijn verheugd om Davidson weer op de markt te zien, maar sommigen betreuren zijn kortstondige relatie met de Engelse ster. Wie weet? Misschien zal hun liefde weer oplaaien de volgende keer dat Hollywood ze weer bij elkaar brengt.

Aanbevolen: