Het verhaal achter de handtatoeage van Billie Eilish

Inhoudsopgave:

Het verhaal achter de handtatoeage van Billie Eilish
Het verhaal achter de handtatoeage van Billie Eilish
Anonim

Billie Eilish heeft bewezen een van de meest getalenteerde zangeressen van deze nieuwe generatie te zijn. Ze kreeg al snel een handvol Grammy's voor haar buitengewone werk en baanbrekende albums en liedjes. Eilish domineerde ook de topposities van muziektrendlijsten over de hele wereld. Bovendien verwierf de beroemdheid voor het eerst bekendheid door de erkenning die ze kreeg op de muziek-app Soundcloud. Afgezien van haar zang en succes, heeft Billie miljoenen fans over de hele wereld beïnvloed met haar gedurfde en gekke looks en de funky en unieke kapsels die ze sport. Toen hem werd gevraagd naar haar krachtdynamiek, nieuwe muziek en internetbrekende transformatie, zei Billie Eilish dat het allemaal draait om wat je een goed gevoel geeft. De zangeres van "Ocean Eyes" lijkt een nieuwe trend te hebben die ze graag wil delen met haar miljoenen fans, en dat zijn haar unieke tatoeages.

Billie heeft niet veel tatoeages

Billie Eilish besprak in het verleden niet veel over haar tattoo-collectie. Pas in juni 2021, toen Eilish op de Britse cover van Vogue magazine verscheen, liet ze haar fans haar geheime drakentattoo op haar dij zien glijden. Billie had eerder al verklaard dat haar fans haar tatoeage niet eens mogen zien. Het veranderde echter allemaal met de release van de coverfoto's van het tijdschrift. Na die datum tekende Billie een tweede tatoeage, dit keer op haar hand. De body art bestaat uit een kleine fee, die ze op 28 september 2021 voor het eerst aan de massa liet zien tijdens de wereldpremière van No Time To Die in Londen. Er wordt gespeculeerd dat dit de enige 2 tatoeages zijn die Billie op haar lichaam heeft geïnkt. Niemand zal het echter ooit zeker weten, omdat de ster zo dapper is om geheimen voor een lange, lange tijd verborgen te houden.

De betekenis van de drakentattoo van Billie Eilish

Zoals besproken, is Billie nooit openhartig geweest over haar tatoeages, noch over hun mystieke betekenis. Fans moeten speculeren en de media speculeren over het verborgen geheim van de twee lichaamskunsten die Billie op haar dij en haar hand heeft geïnkt. De grote drakenpoot-tatoeage kan eenvoudig worden uitgelegd als een wezen dat van de bovenkant van Eilish' dij naar haar maag klimt. Het is niet bekend welke artiest de drakentattoo voor Billie heeft geïnkt. Hoewel ze geen informatie heeft onthuld, symboliseert een drakentatoeage meestal wijsheid, macht en kracht. De veel mysterieuzere en intrigerende tatoeage van Billie Eilish is haar sprookjesachtige lichaamskunst die ze op haar hand heeft geïnkt. De tatoeage werd voor het eerst aan het publiek getoond op 28 september 2021, tijdens de wereldpremière van No Time To Die in Londen.

The Mysterious Body Art: Billie Eilish's Fairy Hand Tattoo

De tatoeage op Billie's hand, gespot door fans met arendsogen, bestaat uit twee feeën die dicht bij elkaar zitten. Het ontwerp is geheel zwart en werd uitgevoerd door de kunstenaar Dragon Ink van Bang Bang NYC. De laatste is een door beroemdheden geliefde tatoeëerder. Billie was bij het evenement met haar broer Finneas waar ze over de rode loper liep bij de wereldpremière van de nieuwe James Bond-film No Time To Die. Het themalied van de film, waarvan de titel hetzelfde is als de naam van de film, wordt uitgevoerd door Billie. Op de rode loper droeg Billie een zwart ensemble van top tot teen. Ze poseerde ook voor enkele snapshots voor 007's iconische Aston Martin en het No Time To Die-logo. Tijdens het evenement gaf Billie een snelle glimp van haar nieuwe tatoeage op de linkerhand. Mensen wisten echter niet zeker of Billie wilde dat de massa haar nieuwe tatoeage al zou zien of niet.

Wilde Billie dat de wereld iets wist over haar nieuwe tatoeage?

Gezien het verleden van Billie Eilish toen hem werd gevraagd naar haar lichaamstatoeages, kan men aannemen dat de beroemde beroemdheid niet wilde dat de wereld haar nieuwe tatoeage nog zou zien. Zo lang hield ze haar eerste drakentattoo een verborgen geheim en zei ze zelfs dat haar fans het misschien nooit zouden mogen zien. Bovendien droeg Eilish tijdens haar deelname aan de wereldpremière van No Time To Die in Londen een ensemble met lange mouwen, waarschijnlijk in een poging om haar nieuwe linker feeëntattoo te verbergen voor de ogen van de massa en de camera's. Bovendien bleef ze de mouwen over haar polsen naar beneden trekken. Billie ging verder en bedekte herhaaldelijk haar linkerhand met haar rechter in een klaarblijkelijke poging om de lichaamskunst te verbergen.

De betekenis achter Billie Eilish's Fairy Hand Tattoo

Nadat haar nieuwe tatoeage voor de wereld te zien was, begonnen fans en de media te speculeren over de feeënhandtatoeage van Billie Eilish. Niemand zou echter ooit de ware betekenis van de body art weten als de zanger er geen informatie over zou onthullen, wat zeer verwacht wordt. Een ding dat zeker bekend is, is dat Billie altijd de fee-emoji gebruikt op sociale media. Sommige fans geloven dat dit verband kan houden met Eilish's beslissing om de nieuwe handtattoo te dragen met twee zwarte feeën die samen dansen. Wat wel duidelijk is, is dat Billie Eilish een speciale liefde en bewondering heeft voor mythische wezens.

Aanbevolen: