Britney Spears plaagt interview met Oprah en zegt dat haar familie 'in de gevangenis zou moeten zitten

Inhoudsopgave:

Britney Spears plaagt interview met Oprah en zegt dat haar familie 'in de gevangenis zou moeten zitten
Britney Spears plaagt interview met Oprah en zegt dat haar familie 'in de gevangenis zou moeten zitten
Anonim

Nadat Adele haar album 30 opende, zou Britney Spears wel eens de nieuwe beroemdheid kunnen zijn die met Oprah gaat zitten voor een allesomvattend interview!

De popzangeres ging naar Instagram om haar twee cent over het conservatorium, haar familie en de FreeBritney-beweging te delen terwijl ze een toekomstig interview met Oprah deelde! Britney plaatste een video waarin ze haar dankbaarheid uitte voor de beëindiging van de wettelijke voogdij waarin ze 13 jaar zat.

De zangeres-danser onthulde dat ze van elke dag genoot zoals die kwam. Britney zei dat ze geluk had dat ze de sleutels van haar auto had, een pinpas en dat ze naar buiten kon stappen en kaarsen kon kopen. Spears belde haar familie nog een keer en legde uit dat het haar verbijsterde hoe ze "in staat waren om te doen wat ze mij hebben aangedaan."

Britney gelooft dat haar familie in de gevangenis zou moeten zitten

Spears zei dat ze een passie had voor het opkomen voor andere vrouwen die dezelfde beproeving als zij hadden meegemaakt. Ze bedankte haar fans voor de FreeBritney-beweging en zei: "In zekere zin hebben jullie mijn leven voor 100 procent gered", gutste de zangeres.

In het bijschrift dat naast haar video is geplaatst, zei Britney dat ze net zo goed haar gedachten met haar fans en bewonderaars kon delen voordat ze "de zaken rechtzetten op Oprah". Eerder suggereerde de zangeres dat ze een biografie zou schrijven over haar levenservaringen.

"Ik weet hoe gênant het is om te delen dat ik nog nooit contant geld heb gezien of niet in mijn auto heb kunnen rijden", schreef de ster, eraan toevoegend dat ze elke dag geschokt is als ze denkt aan wat haar familie en het conservatorium hebben haar aangedaan.

"Het was demoraliserend en vernederend", onthulde ze, verder verklarend dat ze afzag van "alle slechte dingen te vermelden" die ze haar hebben aangedaan, en dat ze daarvoor in de gevangenis zouden moeten zitten. "Inclusief mijn kerkgaande moeder," zei Britney.

De zangeres gaf onlangs toe dat het conservatorium het idee van haar moeder was, ook al had haar vader het onder controle.

The Toxic hitmaker voegde eraan toe dat ze gewend was te zwijgen om de vrede in het gezin te bewaren, maar ze was haar strijd niet "vergeten" en hoopte dat haar familie zou weten wat haar woorden betekenden.

Britney's voogdijschap werd officieel beëindigd tijdens een hoorzitting op 13 november.

Aanbevolen: