Fans geloven dat Kylie Jenner het model in de familie zou moeten zijn, niet Kendall

Inhoudsopgave:

Fans geloven dat Kylie Jenner het model in de familie zou moeten zijn, niet Kendall
Fans geloven dat Kylie Jenner het model in de familie zou moeten zijn, niet Kendall
Anonim

Fans hopen dat Kylie Jenner het familiemodel overneemt nadat foto's uit haar moordpartij kwamen tijdens een recente fotoshoot.

Kendall Jenner is voor altijd het supermodel van de familie geweest, maar het lijkt erop dat haar kleine zusje haar een run voor haar geld geeft. Kylie Jenner's Elle Russia September 2021 Issue werd uitgebracht en fans waren verbluft.

Het publiek heeft altijd de neiging om de zussen tegen elkaar op te spelden, en Twitter mengt zich momenteel in die strijd. Kylie en Kendall hebben in de loop der jaren hun ups en downs gehad, maar niets kan de band van het zusterschap verbreken.

Kendall zei: "Mijn zussen hebben me samen met mijn ouders opgevoed, en Kylie en ik hebben zeker van hun fouten kunnen leren. We zouden ze in de gaten houden om er meer over te weten te komen voordat we daadwerkelijk op pad gingen. Mijn zusje en ik maken onze fouten, maar we zijn ons er tenminste van bewust, waar je op moet letten. En ze hebben me geleerd niet te luisteren naar wat de media over mij te zeggen hebben."

Kendall en Kylie Brand

Zussen die samen bedrijven creëren, blijven bij elkaar.

Tijdens een aflevering van Keeping Up With The Kardashians, vertelde Kylie aan Kendall hoe ze model wilde worden en haar zus zei dat ze het model zou worden, niet zij.

"Ik en Kylie zijn zussen, maar niet alles wat we altijd samen kunnen doen. Ze probeert geen model te zijn. Ze probeert meer een persoonlijkheid te zijn. We proberen onszelf een beetje te scheiden - niet in een slechte manier!" Kendall verklaarde.

Kenny moet misschien je zus controleren omdat fans denken dat dat precies is wat Kylie probeert te zijn. Kylie Jenner is misschien gewoon uitstekend in het maken van losse foto's, maar als Kendall niet oppast, heeft ze misschien geen baan meer!

Fans lijken te denken dat de verkeerde Jenner op die catwalk is gezet.

Fans kiezen Kylie boven Kendall

"Zus, Kylie heeft betere hoofdartikelen dan Kendall, en ze is gewoon een insta-model."

"Kylie verkoopt niet beter dan Kendall op de modellenafdeling !!!"

"Het spijt me, maar Kylie zou het supermodel moeten zijn in de familie die ze heeft opgegeten."

Kylie Jenner at en liet geen kruimels achter. Arme Kenny. Misschien is het tijd om te overwegen de landingsbaan te delen met je kleine zusje.

Aanbevolen: