In nieuw interview zegt man die Kim Kardashian beroofde dat ze "minder opzichtig" zou moeten zijn

Inhoudsopgave:

In nieuw interview zegt man die Kim Kardashian beroofde dat ze "minder opzichtig" zou moeten zijn
In nieuw interview zegt man die Kim Kardashian beroofde dat ze "minder opzichtig" zou moeten zijn
Anonim

Toen Kim Kardashian in 2016 in Parijs werd beroofd, waren mensen geschokt, maar niet per se geschokt.

Gezien haar bekendheid en haar vermogen, was het niet verrassend dat Kim goederen had die het waard waren om te stelen. De ervaring was traumatiserend voor Kim; ze heeft er meerdere keren over gesproken.

Nu werpt een nieuw interview met een van de dieven een nieuw licht op waarom Kim het doelwit was en waarschuwt het anderen om niet met hun rijkdom te pronken.

Het blijkt dat er een specifieke reden was waarom de overvallers Kim kozen, en ten minste één van de betrokken mannen geeft de realityster de schuld dat ze zichzelf tot doelwit heeft gemaakt.

Een van de mannen die Kim beroofde, gaf een interview

Vice interviewde onlangs een van de mannen die was veroordeeld na de overval in 2016. In het video-interview verklaarde de man (wiens gezicht bedekt was) dat Kim "geld weggooide" en dat hij "er was om verzamel het."

Hij legde uit dat mensen die veel geld hebben "een beetje minder opzichtig moeten zijn", erop wijzend dat "het voor sommige mensen provocerend is".

De bekende crimineel legde uit waarom specifiek Kardashian het doelwit was. Hij verklaarde dat "deze dame er helemaal niets om geeft" en benadrukte dat haar sociale media al haar sieraden tentoonstelden, inclusief de stukken die de overvallers wilden stelen.

Yunis Abbas zei dat hij beneden wachtte tijdens de overval - er waren meerdere mannen bij betrokken en zijn mede-samenzweerders hadden naar verluidt rechtstreeks contact met Kim.

De rover schreef ook een boek over stelen van Kim

Dezelfde veroordeelde crimineel die het interview gaf, schreef ook een boek over de ervaring, merkte Evening Standard op.

Het boek, getiteld J'ai Séquestré Kim Kardashian (Ik heb Kim Kardashian ontvoerd), bespreekt verschillende elementen van de overval, waaronder het feit dat de mannen verkleed als politieagenten Kim's gebouw binnendrongen.

Abbas bracht uiteindelijk 22 maanden in de gevangenis door (hij pleitte schuldig) voordat hij werd vrijgelaten wegens gezondheidsproblemen. In totaal werden twaalf mannen beschuldigd van de misdaad.

Van de gebeurtenissen van die dag wordt Abbas geciteerd als te zeggen: "Je komt er niet ongeschonden uit", verwijzend naar Kim's ervaring. Hij suggereerde dat ze "getraumatiseerd moet zijn."

Abbas heeft ook zijn spijt betuigd dat hij betrokken was bij de overval; hij verklaarde eerder dat als hij had geweten hoe beroemd Kim was, hij het niet zou hebben gedaan.

Aanbevolen: