Hier is waarom het gerucht gaat dat Kylie Jenner al privé is bevallen

Inhoudsopgave:

Hier is waarom het gerucht gaat dat Kylie Jenner al privé is bevallen
Hier is waarom het gerucht gaat dat Kylie Jenner al privé is bevallen
Anonim

De 24-jarige reality-tv-superster Kylie Jenner is hoogzwanger van haar tweede kind, maar fans geloven al dat ze in het geheim is bevallen.

Fans zoeken naar aanwijzingen over de baby van Kylie Jenners op sociale media

Babyfles verschijnt op het Instagram-verhaal van Travis Barker, wat leidt tot geruchten dat Kylie is bevallen
Babyfles verschijnt op het Instagram-verhaal van Travis Barker, wat leidt tot geruchten dat Kylie is bevallen

Fans dachten dat ze een teken van de komst van de baby hadden gezien op het Instagram-verhaal van Travis Barker. De Blink 182-rocker is de verloofde van haar zus Kourtney. Op de foto was de rocker te zien die naar How the Grinch Stole Christmas keek met een schijnbare halfgevulde babyfles op de achtergrond. Barker heeft nooit uitgelegd wat het item was.

Een paar dagen later dachten fans dat ze nog een hint van de geboorte hadden gezien toen een nagelstyliste, Lisa Kon, onthulde dat ze de make-upmagnaat een korte French manicure gaf - in plaats van de gebruikelijke lange, dramatische nagels.

Lisa Kon deelde een foto van Kylie's nagels op sociale media en schreef: "Kylie Jenner koos een klassieke Franse manicure om het nieuwe jaar te vieren." De ster bereidt zich voor op de geboorte van haar nieuwe baby door haar kenmerkende lange acrylverf te laten vallen.

2gibq61yip781
2gibq61yip781

In Khloe's Instagram-verhaal eerder tijdens de feestdagen waren de kinderen van Kardashian-Jenner te zien op het jagen op de kerstman tijdens het jaarlijkse familiefeest op kerstavond. Kylie Jenner's dochter Stormi was de enige die een masker droeg, waardoor Reddit-fans theoretiseerden dat het een grote zus zou worden.

Baby Nummer 2 Voor Kylie Jenner en Rapper Travis Scott

Kylie Jenner maakte in augustus bekend dat zij en rapper Travis Scott hun tweede kind samen verwachten. Hoewel ze het geslacht en de uitgerekende datum nog niet hebben aangekondigd, zeggen bronnen dat ze begin 2022 uitgerekend is.

The Keeping Up With The Kardashian-ster is deze keer meer open geweest met haar zwangerschap. Met Stormi verborg ze haar zwangerschap de hele tijd en bevestigde alleen speculaties nadat het kleine meisje was geboren. De video die haar tweede zwangerschap onthult, was de derde meest gelikete Instagram-post van 2023, met 24 miljoen likes en 125 miljoen views.

Eerder in december vierde Kylie haar zwangerschap met een privé babyshower in het nieuwe landhuis van haar zus Khloe ter waarde van $ 37 miljoen. Volgens TMZ zorgde Khloe voor een massagestation, verschillende lekkernijen voor de gasten en tenten die het eetgedeelte bedekken voor privacy.

Aanbevolen: