Het gerucht gaat dat Henry Cavill zal terugkeren als Superman

Het gerucht gaat dat Henry Cavill zal terugkeren als Superman
Het gerucht gaat dat Henry Cavill zal terugkeren als Superman
Anonim

Henry Cavill, de Britse acteur die vooral bekend staat om zijn protayal van Superman van Clark Kent in de meest recente versie van DC-films, heeft naar verluidt een nieuwe deal getekend met Warner Bros., bestaande uit drie nieuwe DC-films en opties voor cameo's in verschillende andere.

Rapporten zeggen dat Cavill onlangs een Superman-film aan WB Execs heeft gepitcht; de pitch werd 'alom geprezen' en werd vervolgens een deal voor drie films.

De geruchten over de terugkeer van de meest geliefde Superman-acteur kregen extra geloofwaardigheid toen de post van de populaire conceptkunstenaar BossLogic op dit rapport op Instagram werd gedeeld over het verhaal van Dany Garcia, de manager van Cavill.

Afbeelding
Afbeelding

De DCEU kende niet het meest vlotte begin. Man of Steel, het eerste deel in de poging van DC om een gedeeld universum te bouwen, werd geprezen om zijn technische aspecten, maar kreeg gepolariseerde recensies, vooral met betrekking tot de plotkeuzes en vooral het einde.

Er was echter één lichtpuntje in de film: Henry Cavill als Superman. Cavills vertolking werd alom geprezen, omdat hij een menselijk tintje gaf aan een personage dat conventioneel wordt afgeschilderd als een goddelijke figuur.

Deze lof werd getemperd temidden van alle kritiek over hoe het personage van Superman in de film werd geschreven. Er werd gezegd dat hij minder opgewekt en veel somberder was, wat in schril contrast staat met hoe het personage traditioneel wordt afgebeeld in de media. Deze kritiek werd veel meer uitgesproken met de release van Batman v Superman: Dawn of Justice.

Omdat het gemiddelde kassarendement van de film veel lager is dan verwacht, heeft Warner Bros.aarzelde om door te gaan in dezelfde geest als Zack Snyder (de regisseur van de twee films) zich had voorgesteld. Als gevolg hiervan werd Justice League halverwege de productie haastig vernieuwd, met zware reshoots, onder een nieuwe regisseur.

De film is gebombardeerd in de theaters. Het gaf echter ook aanleiding tot een geleidelijk groeiende vraag naar de originele versie van de film. Snyders ware visie op het verhaal begon met Man of Steel en hij was van plan om het voort te zetten in Batman v Superman en Justice League. Zijn versies van deze films worden nu in de volksmond de Snyder Cut genoemd.

De vurige supporters van de Snyder Cut waren ook degenen die Cavills voortzetting in de rol van Superman fel ondersteunden. Hun stem werd eindelijk gehoord toen Snyder officieel de release aankondigde van zijn versie van Justice League in 2021.

Cavills steun werd duidelijk gesteund door dit nieuws en zijn recente toename van invloed, met spraakmakende rollen zoals Ger alt in Netflix's Witcher en naast Tom Cruise in Mission Impossible Fallout ook onder zijn riem. De geruchten lijken behoorlijk wat inhoud te hebben, maar zowel Cavill als WB moeten deze ontwikkeling nog bevestigen.

Aanbevolen: