Het gerucht gaat dat Chris Hemsworth zonder kleren zal verschijnen in Thor: Love And Thunder

Inhoudsopgave:

Het gerucht gaat dat Chris Hemsworth zonder kleren zal verschijnen in Thor: Love And Thunder
Het gerucht gaat dat Chris Hemsworth zonder kleren zal verschijnen in Thor: Love And Thunder
Anonim

Fans van de MCU zijn enthousiast over de terugkeer van Thor op het grote scherm, en afgaand op de statistieken, de nieuwe trailer Thor: Love and Thunder, lijkt het erop dat ze graag één heel specifiek ding willen zien. Het blijkt dat het meest gepauzeerde moment in de trailer Chris Hemsworth naakt laat zien.

Nu vragen ze zich af of de scène ongecensureerd zou zijn in de theaters. Terwijl de trailer een deel van Chris vervaagde, hopen fans dat de film de allereerste naaktscène van Marvel Cinematic Universe zal bevatten, zodat ze de God van de Donder beter kunnen zien. En Taika Waititi gaf onlangs een grappige uitleg voor de naaktscène van de acteur.

Zal Chris Hemsworth een doekloze scène hebben in liefde en onweer?

Nadat Chris Hemsworth teaser is in de trailer, vragen fans zich af of Thor: Love and Thunder MCU zijn eerste naaktscène zal geven. De clip introduceerde Christian Bale's Gorr the God Butcher, de belangrijkste antagonist van de film, en bevatte ook meer shots van Natalie Portman's Jane Foster in haar nieuwe avatar als de Mighty Thor.

De scène die echt ieders aandacht trok, zat echter aan het einde van de trailer. Het is te zien dat Thor is vastgeketend op de berg Olympus terwijl Zeus, gespeeld door Russell Crowe, hem zapt om 'zijn vermomming uit te doen'.

Thor roept uit: "D je hebt te hard geschoten!" Een afstandsschot van achteren onthult Thor in al zijn glorie, zij het met zijn achterste verduisterd, terwijl vrouwen bezwijmen en flauwvallen van het zien van hem naakt. In de laatste momenten van de trailer gaf een schot een glimp van de titulaire superheld van de acteur die naakt op de berg Olympus stond.

Vanwege de plaag hebben fans nogal wild gereageerd op de verrassing, en velen hopen dat de vervaging niet in de theaters zal worden behouden. Een fan twitterde: "Ook krijgen we Thor in deze film", met een screenshot van het moment uit de trailer. Een ander postte: "De wereld zal Chris Hemsworth naakt zien neuken in Imax."

Veel mensen hebben de MCU geprezen omdat ze eindelijk een naaktscène hebben verkend, nadat ze werden bekritiseerd omdat ze te goed waren schoongemaakt.

Een fan twitterde: "Eternals heeft de mcu eerste [intieme] scène een soort van. Thor 4 heeft zijn eerste naaktscène?” Anderen applaudisseerden ook voor regisseur Waititi voor het sluipen in een naaktscène in de film. "Laat het aan Taika over om ons volledig naakt Thor te geven", twitterde een andere fan.

Directeur Taika Waititi geeft grappige uitleg over de scène

Nadat de tweede volledige trailer van Thor: Love and Thunder het internet brak, gaf regisseur Taika Waititi een grappige uitleg achter de Chris Hemsworth-virale scene. Hij zei: We wisten allemaal dat we het al heel vroeg wilden doen. Dat stond eigenlijk in de eerste versie van het script en Chris was ook aan boord.”

Hij zei verder: Weet je, ik denk dat je een lichaam hebt zoals Chris, zoals, weet je, zelfs hij begrijpt het. Het zou rechtvaardig zijn, het zou zonde zijn om er niet mee te pronken. Het zou een misdaad tegen de menselijkheid zijn. Dus, weet je, het is, je moet voor de massa zorgen.” Hij grapte dat kijkers nu allemaal 'het geschenk' krijgen, dat is het megafitte lichaam van de acteur op het grote scherm.

Dit zou niet de eerste keer zijn dat Chris Hemsworth met zijn lichaam pronkt

Het lijkt erop dat de met een Oscar bekroonde regisseur altijd de bedoeling had dat de MCU-ster alles zou laten zien. En het klinkt alsof Chris Hemsworth eraan gewend is geraakt om te pronken met zijn gescheurde lichamelijkheid op het scherm - hoewel dit een stap verschilt van zijn typische shirtloze scène. Hij staat bekend om het tonen van zijn lichaam in zijn films, zowel binnen de MCU als andere franchises zoals Netflix's Extraction.

Met Doctor Strange in the Multiverse of Madness officieel in de theaters, zijn alle ogen gericht op wat Waititi en Hemsworth in petto hebben voor Thor 4. De regisseur heeft geplaagd dat hij nog groter en gekker wilde gaan voor de komende kaskraker, en de eerste trailer lijkt die visie zeker te plagen.

Thor Love and Thunder is Taika Waititi's tweede Thor-aanbod na de geliefde Thor: Ragnarok. In de film spelen ook Tessa Thompson, Chris Pratt, Jaimie Alexander, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Sean Gunn, Jeff Goldblum en Vin Diesel.

Aanbevolen: