Kylie Jenner-fans denken dat ze zwanger is terwijl ze privé-shopping gaat doen

Kylie Jenner-fans denken dat ze zwanger is terwijl ze privé-shopping gaat doen
Kylie Jenner-fans denken dat ze zwanger is terwijl ze privé-shopping gaat doen
Anonim

Kylie Jenner heeft er geen geheim van gemaakt dat ze meer kinderen wil.

De realityster werd zaterdag gespot tijdens een privé-shopping op de iconische Rodeo Drive van Beverly Hills.

De 23-jarige make-upmagnaat bundelde haar krachten in een grijze gewatteerde jas en liet fans denken dat ze zwanger was van haar tweede kind.

"Ok, ligt het aan mij of ziet Kylie er een beetje opgeblazen uit… Ik denk dat ze zwanger is", schreef een fan online.

"Ze verbergt iets onder dat wijde jasje. Het zal me niet verbazen als ze een broodje in de oven aankondigt", voegde een ander eraan toe.

Maar hoezeer fans Kylie's lichaamsbouw ook onder de loep namen, anderen waren boos op haar modekeuzes.

De oprichter van Kylie Cosmetics werd later geconfronteerd met een leger woedende bontdemonstranten toen ze de luxe winkel Moncler verliet.

Met plakkaten met slogans als "draag je eigen huid" en "stop het misbruik", verdrongen de dierenrechtenactivisten de hoeken van haar winkelbestemming.

Op een gegeven moment probeerde de groep Kylie's auto met hun lichamen te blokkeren toen ze de Moncler-winkel op Rodeo Drive probeerde te verlaten.

"Laat haar met rust, ze is zwanger!" een fan verklaarde online na het zien van de snaps.

Ondertussen is het eerlijk om te zeggen dat Kylie en haar baby-papa, rapper Travis Scott, een hobbelige relatie hebben gehad.

Samen delen ze de schattige 2-jarige Stormi Webster.

Toen het nieuws over het einde van de relatie tussen Kylie en Travis bekend werd, kwamen er berichten binnen dat de rapper betrokken was bij een model genaamd Rojean Kar.

Kar ontkende de geruchten en zei:

"Geen van deze geruchten is waar, het is gewoon internet dat een vals verhaal creëert", schreef ze in een Verhaal. "Stop alsjeblieft met het verspreiden van leugens en laat hem, haar en ik met rust, want het beïnvloedt echte levens. Dank je."

In oktober gingen de ouders viraal nadat Kylie een foto van haar plaatste met de SICKO MODE-artiest.

Het aan/uit-paar toonde stukken van designer Matthew Williams.

Ze ondertitelde de foto en zei: "Kleed je aan met @matthewmwilliams @givenchyofficial deze collectie is wauw, gefeliciteerd !!! kan niet wachten om meer te zien."

Maar Kylie's poseren met haar baby-papa kreeg meer reacties dan haar nieuwe designerthreads.

"Jullie zijn weer bij elkaar?!" schreef een fan opgewonden.

Tijdens een interview voor Harper's BAZAAR's maart 2020-editie, opende Jenner over het hebben van een tweede baby, en onthulde, "Mijn vrienden zetten me er allemaal onder druk… Ze houden van Stormi. Ik voel zeker druk om haar een broer of zus te geven."

Tijdens het interview was Kylie er zeker van dat ze meer kinderen zou krijgen en legde ze uit: "Ik wil zeven kinderen later, maar niet nu."

Aanbevolen: