Jennifer Aniston smeekte om deze mislukte sitcom te verlaten voor 'Friends

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston smeekte om deze mislukte sitcom te verlaten voor 'Friends
Jennifer Aniston smeekte om deze mislukte sitcom te verlaten voor 'Friends
Anonim

De droom van een hitshow is er een die nog steeds leeft voor veel artiesten, want er komen altijd nieuwe shows op het kleine scherm. Nu netwerken concurreren met streamingplatforms zoals Netflix, zijn er meer shows dan ooit, wat betekent dat acteurs meer kansen krijgen om hun capaciteiten te laten zien.

In de jaren '90 had Jennifer Aniston meerdere shows waar ze aan werkte, maar om in Friends te spelen, moest ze de producenten van een andere show smeken om haar te laten vertrekken.

Laten we terugkijken hoe Jennifer Aniston op Friends terechtkwam en een tv-legende werd.

Jennifer Aniston is een legende

In de moderne geschiedenis van de popcultuur zijn er niet veel figuren die hetzelfde succesniveau hebben bereikt als Jennifer Aniston. Hoewel het leuk is dat ze een succesvolle actrice is, is het moeilijk onder woorden te brengen hoe populair ze destijds was. Dit was tenslotte de vrouw die verantwoordelijk was voor een kapsel dat jaren geleden een wereldwijde trend werd.

Zoals veel mensen wel weten, werd Jennifer Aniston destijds een grote ster op televisie, maar ze heeft ook behoorlijk wat succes gehad op het grote scherm. Opdat we niet vergeten dat de actrice in succesvolle films speelde zoals Office Space, The Break-Up, Bruce Almighty en nog veel meer.

Aniston heeft een aantal triomfen gehad in haar carrière, maar als we naar het grote geheel kijken, is het onmogelijk om haar werk aan Friends te negeren.

'Vrienden' maakten van haar een ster

1994 was het jaar waarin een kleine show genaamd Friends begon op NBC, en hoewel het netwerk al floreerde met grote aanbiedingen zoals Seinfeld, waren ze echt in staat om hun welvaart te vergroten in de jaren negentig toen Friends een krachtpatser werd op het kleine scherm.

Met een briljante cast met niemand minder dan Jennifer Aniston, raakte de serie vanaf het begin alle juiste tonen en kon uitgroeien tot een van de meest succesvolle shows in de televisiegeschiedenis. Simpel gezegd, Friends was niet meer te stoppen toen het begon met fans, en tot op de dag van vandaag is het nog steeds een van de meest populaire shows die er zijn.

Dankzij het enorme succes van de show, kon Jennifer Aniston miljoenen dollars binnenhalen, en ze moet nog steeds stoppen met het zingen van lof over haar deelname aan de succesvolle serie.

"Het was een eenhoorn van een ervaring. Om welke reden dan ook, we waren allemaal op het juiste moment op de juiste plaats en we creëerden iets dat zijn kleine vlag op de harten van veel mensen over de hele wereld deed landen, " zei ze ooit.

Het lijkt alsof de actrice altijd voorbestemd was om Rachel Green te spelen, maar kort voordat de hitserie van de grond kwam, moest ze smeken om een andere show waarin ze speelde te verlaten.

Ze smeekte om 'doormodderen' te verlaten voor 'vrienden'

In 1994, net voordat Friends de grootste show ter wereld werd, had Jennifer Aniston nog steeds niet de rol gevonden die haar een ster zou maken. Gedurende deze tijd was ze te zien in een show genaamd Muddling Through, die, zoals je waarschijnlijk alleen al aan de naam kunt zien, nergens heen zou gaan.

Tijdens Muddling Through smeekte Aniston de producers om haar uit de show te laten gaan, zodat ze haar reis op Friends kon beginnen, de show die haar in een superster veranderde.

Ik ging net naar de producent en ik zei: 'alsjeblieft, laat me alsjeblieft uit deze show.' Ik hou echt van deze andere show die ik doe. En omdat iemand zei, wat kan het kwaad? Ga gewoon naar binnen en vraag of je vrijgelaten mag worden. En toen zei hij: 'Ik heb die show gezien' Vrienden, ik heb die show gezien. Ik heb de piloot gezien. Daar word je geen ster van. Deze show zal je maken een ster, '” onthulde ze.

Gelukkig waren de mensen die Muddling Through tot leven brachten zo vriendelijk om Jennifer Aniston te laten vertrekken en naar Friends te gaan. Kort daarna slaagde Muddling Through er niet in om het publiek aan te spreken en het werd snel opgestart vanaf het kleine scherm. Friends werd ondertussen een van de meest populaire shows aller tijden. Ga figuur.

Het had heel anders kunnen verlopen voor Jennifer Aniston als ze de rol van Rachel Green in Friends niet had kunnen spelen, maar gelukkig is alles verlopen zoals het zou moeten.

Aanbevolen: