Deze fantheorie suggereert dat Jennifer Aniston Brad Pitt heeft verlaten, niet andersom

Deze fantheorie suggereert dat Jennifer Aniston Brad Pitt heeft verlaten, niet andersom
Deze fantheorie suggereert dat Jennifer Aniston Brad Pitt heeft verlaten, niet andersom
Anonim

Fans hebben lange tijd medelijden gehad met Jennifer Aniston. Hoewel het meer dan 15 jaar geleden is dat zij en Brad Pitt zijn gescheiden (om nog maar te zwijgen van het feit dat Jen hertrouwd en gescheiden is), denken toeschouwers nog steeds dat Jennifer totaal onrecht is aangedaan door haar ex.

Het hielp niet dat Brad en Angelina Jolie het zo snel na de breuk oppikten, of dat ze samen in een film speelden. Later zou Angie zeggen dat ze verliefd werden op de set, ook al was Brad toen nog getrouwd met Jen.

Maar zelfs nu, vele jaren later, organiseren sommige fans nog steeds een reünie tussen Brad en Jennifer. Ze denken dat Brad terugkruipt om zich te verontschuldigen bij Jennifer, waarschijnlijk in een poging om alle jaren goed te maken die hij besteedde aan het pronken met zijn partnerschap met Angelina. Aan de andere kant willen Jens vrienden blijkbaar dat ze hoe dan ook met een andere acteur uitgaat.

Het punt is dat fans een theorie hebben over de ontbinding van het voormalige huwelijk van Brad en Jennifer. En in een verrassende wending denken ze dat het Jen was die op Brad uitstapte en het huwelijk begon af te branden.

Een anonieme fan op Quora legde de theorie uiteen: Jaren geleden, terwijl 'Friends' nog in de lucht was, had Jennifer Aniston een "illegale" relatie met Matt LeBlanc.

Het bewijs? Welnu, een video uit 1998 laat zien dat de twee elkaar omhelzen, zegt de anonieme criticus. Jennifer praat met een man, wanneer Matthew naar haar toe loopt, haar knuffelt en haar op de lippen kust.

Geen woord over of een afbeelding van Matt die Jen knuffelt uit datzelfde jaar komt, of mogelijk uit seizoen 10 (2003) van 'Friends', waar Rachel en Joey een korte date hebben.

Fans zullen zich herinneren dat 1998 het jaar was waarin Jennifer Brad ontmoette. Ze begonnen te daten en trouwden later in 2000. Maar op Quora speculeren toeschouwers dat Jennifer Brad verliet voor Matt.

De anonieme commentator gaat zelfs zo ver om te suggereren dat het PR-team van Aniston betrokken was en Jennifer opzettelijk positioneerde als de benadeelde partij in haar breuk met Brad. Het "nep-slachtofferheilige-verhaal" duurde meer dan een decennium, zei de anonieme commentator, maar er waren ook enkele breuken in de gevel.

Ten eerste, beweren ze, heeft Matthew's vader (Paul LeBlanc) ooit de relatie van zijn zoon met Jennifer Aniston bevestigd. Hoewel er geen documentatie is van zo'n exclusief interview, wijzen voorstanders van de theorie ook op Jennifer's bedankje Matt in haar Golden Globes-toespraak, in plaats van Brad, in 2004.

De anonieme Quora-verslaggever verklaart het grootste deel van het gebrek aan bewijs voor Jennifers team dat ze het internet heeft weggevaagd van alle veelbetekenende signalen dat ze geen slachtoffer was van de breuk met Brad. Het is dus aan de fans om dit sterke verhaal te geloven of niet.

Maar met een vermoeden van John Mayer's aanhoudende interesse in Aniston, komen er misschien meer explosieve datinggeruchten.

Aanbevolen: