Britney Spears deelt griezelige poppenschilderij na "Free Woman Energy" NSFW-foto's

Inhoudsopgave:

Britney Spears deelt griezelige poppenschilderij na "Free Woman Energy" NSFW-foto's
Britney Spears deelt griezelige poppenschilderij na "Free Woman Energy" NSFW-foto's
Anonim

Britney Spears liet donderdag weinig aan de verbeelding over toen ze op Instagram een reeks foto's deelde die 'vrije vrouwenenergie' uitstraalden. De zangeres volgde de pittige reeks kiekjes met een foto van een griezelig popschilderij van de lowbrow-schilder Mark Ryden, die heeft gewerkt met artiesten als Katy Perry en Tyler, The Creator.

Britney liet het allemaal zien en riep haar vrijheid uit met een reeks NSFW Instagram-foto's

De popster onderschreef de foto en zei dat vrije vrouwenenergie zich nog nooit zo goed heeft gevoeld. En ze was zeker vrij van haar kleren, alleen gekleed in een witte choker en bijpassende kniekousen.

Dit is niet de eerste keer dat Britney haar lichaam met haar fans deelt. In de zomer plaatste de Toxic-zangeres een reeks gecensureerde naaktfoto's terwijl ze aan het werk was om haar vader, Jamie Spears, te laten verwijderen als haar conservator.

De laatste keer dat Britney zulke onthullende foto's plaatste, maakten fans zich zorgen, terwijl ze haar nu prijzen omdat ze op een veel betere plek lijkt te zijn.

De zangeres gaf onlangs op Instagram toe dat ze de reacties op haar berichten las, schreef dat "mensen absoluut hatelijk zijn" en zorgde ervoor dat de reacties uit waren toen ze haar laatste foto's plaatste om er zeker van te zijn dat niemand haar kon vermoorden positieve vibes.

Verwees ze naar iets toen ze een griezelig schilderij deelde van een van haar favoriete artiesten?

De Womanizer-zanger volgde het lowbrow-moment slim op met een kunstwerk van de beroemde lowbrow-schilder Mark Ryden. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom de zangeres betrekking had op de afbeelding, waarop een blonde pop een roze piano speelt terwijl een groot aantal ogen naar haar kijken. De schilder gebruikt regelmatig popiconen in zijn kunst. Misschien zinspeelde Britney op het feit dat wanneer ze haar onthullende kiekjes postte, alle ogen ook op haar gericht zouden zijn?

De popster is duidelijk een fan van de schilder, omdat hij eerder een ander werk van de kunstenaar heeft gedeeld. Op dat schilderij bidt een pop in de richting van een zwevende barbie, waarop de zangeres het bijschrift plaatste: "don't you just love Barbie." Cryptisch.

Ryden wordt wel de koning van het popsurrealisme genoemd. De schilder heeft de afgelopen decennia met veel beroemdheden gewerkt. hij ontwierp albumhoezen voor Michael Jackson's Dangerous en Tyler, The Creator's Wolf. Onlangs heeft hij ook popster Katy Perry in een van zijn schilderijen laten zien.

Aanbevolen: