TikTok'-ster sterft plotseling op 36-jarige leeftijd kort na het plaatsen van een griezelige video

Inhoudsopgave:

TikTok'-ster sterft plotseling op 36-jarige leeftijd kort na het plaatsen van een griezelige video
TikTok'-ster sterft plotseling op 36-jarige leeftijd kort na het plaatsen van een griezelige video
Anonim

De vrolijke 'TikTok'-ster Candice Murley Marystown is tragisch en onverwacht overleden op de prille leeftijd van 36, wat schokgolven door haar hele familie veroorzaakte en haar jonge zoon moederloos achterliet. Hoewel haar doodsoorzaak tot nu toe onbekend is, komt het kort nadat ze een griezelige video op het sociale-mediaplatform plaatste over het horen van stemmen in haar hoofd.

Voorafgaand aan haar overlijden, de video – waarin staat: “Ik haat het als de stemmen in mijn hoofd stil worden. Want dan weet ik niet wat die fs van plan zijn.” – liet geen alarmbellen rinkelen omdat het een grap leek, maar achteraf lijkt het veel sinister.

Candice's diepbedroefde zus beschreef haar als 'een groot deel van onze familie'

Haar diepbedroefde zus Marsha McEvoy heeft een GoFundMe-pagina opgezet in een poging geld in te zamelen om de begrafeniskosten van Candice te dekken. In de beschrijving schreef Marsha een ontroerend eerbetoon aan haar overleden broer of zus en onthulde dat haar hart "verscheurd" was.

“We hebben nieuws ontvangen dat niemand wil horen, vanavond hebben we een groot deel van onze familie verloren, mijn zus Candice.”

“Dit was heel onverwacht en onze harten zijn verscheurd. Candice was zo vol leven en leefde altijd op haar eigen manier. Ze was vol energie en hield van dansen en luisteren naar haar muziek; kan haar Bingo niet vergeten, oh wat hield ze van haar Bingo.'

“Maar meer dan wat dan ook in zijn wereld hield ze zielsveel van haar zoon en haar familie, we kunnen ook haar kat Stash niet vergeten. We weten gewoon dat ze nu in de lucht danst, we weten allemaal hoeveel ze in de hemel geloofde, ze is er zeker.”

Marsha verklaarde Candice 'was entertainment op haar best' en 'zal door velen vreselijk worden gemist'

Ze sprak ook over het online succes van haar zus en schreef: "De meeste mensen kenden haar als Candi - beroemd om haar TikToks."

"Ze had een fanbase als geen ander, ze was entertainment op haar best, met haar dans en haar kookkunsten, en laten we niet vergeten dat ze met haar microfoon zingt."

"Laten we nu terugkijken naar al haar video's en ze bewaren als onze aandenkens om ons aan het lachen te houden terwijl we dit verlies verwerken, ze zal door velen vreselijk worden gemist."

Na een stortvloed van donaties riep Marsha vervolgens uit: "We zijn zo overweldigd door de steun op dit moment, Candice was geliefd bij zo velen en dat is zeker te zien."

“Alles wat overblijft nadat haar begrafeniskosten zijn geregeld, inclusief haar grafsteen, zal in een trust worden geplaatst voor haar zoon Maxwell. Bedankt voor uw donaties en uw aandelen.”

Aanbevolen: