Wist je dat Harry Styles dit hitnummer heeft geschreven voor Ariana Grande?

Inhoudsopgave:

Wist je dat Harry Styles dit hitnummer heeft geschreven voor Ariana Grande?
Wist je dat Harry Styles dit hitnummer heeft geschreven voor Ariana Grande?
Anonim

Harry Styles staat bekend om zijn ongelooflijke zang- en songwritingvaardigheden. Zijn tweede soloalbum, 'Fine Line', heeft alle grote onderscheidingen in de branche ontvangen.

In maart 2021 won Styles een Grammy voor zijn hit 'Watermelon Sugar'. In oktober 2021 werd hij de eerste mannelijke artiest die 100 miljoen streams voor al zijn nummers op Spotify had zonder enige samenwerking.

Harry Styles heeft bewezen dat je alleen maar groeit en groeit met geweldige muziek (om nog maar te zwijgen van een ongelooflijk vriendelijk hart) door record na record te breken en twee jaar na zijn laatste release in de hitlijsten te blijven.

Tijdens de dagen dat hij deel uitmaakte van One Direction, schreef Harry veel nummers voor de band zelf.

Terwijl zijn solocarrière bloeit zes jaar nadat de band een pauze nam, kunnen we de duidelijke groei van Styles als muzikant en tekstschrijver zien. Maar er waren enkele nummers die hij schreef en besloot weg te geven aan andere artiesten!

Harry Styles schreef een nummer voor het tweede album van Ariana Grande

Toen ze nog in de band zat, schreef Styles mee aan een nummer genaamd "I Love You" voor het debuutalbum van Alex en Sierra. In hetzelfde jaar, in 2014, schreef Harry "Just A Little Bit Of Your Heart", een keiharde ballad, voor het tweede studioalbum van Ariana Grande (een van haar beste- verkopen, obvi), "Mijn alles."

De Grammy-winnaar was pas 19 jaar oud toen hij dit nummer schreef. Destijds, in een interview met MTV UK, vertelde Grande hoe emotioneel ze werd toen ze het nummer voor het eerst hoorde.

Ze zei: "Ik herinner me toen ik het hoorde, ik dacht 'Wauw, dat is een heel sterk couplet, dat is echt mooi', en toen de pre, ik dacht 'wauw, dat is een heel mooie pre, dat is een echt sterke pre!' en toen het refrein dat ik moest huilen! Dus het is geweldig."

In 2018 coverden Styles het nummer in liveconcerten

Tijdens zijn eerste tournee coverde de Kiwi-zanger veel van zijn favoriete nummers, waaronder enkele van One Direction's nummers en een paar niet-uitgebrachte nummers.

In juli 2018 voerde Harry tijdens zijn concert in St. Paul, MN, zijn eigen versie van "Just A Little Bit Of Your Heart" uit. Voordat hij begon, zei hij: "… ik heb dit nummer een paar jaar geleden geschreven, en dit nummer heb ik aan iemand anders weggegeven, en vanavond neem ik het terug."

In het commentaargedeelte van de YouTube-video van de hoes kun je zien dat fans wensten dat Harry het nummer niet aan Ariana had weggegeven en in plaats daarvan zijn eigen versie had uitgebracht.

Harry heeft de voornaamwoorden in het nummer dat hij schreef niet veranderd

De ballad vertegenwoordigt het verdriet van het zien van je geliefde die afstandelijk naar je toe wordt en hem nog steeds smeekt om van je te houden.

Aangezien het nummer is geschreven vanuit het oogpunt van een vrouw, suggereerden sommige fans dat Styles de vrouwelijke voornaamwoorden had moeten veranderen in mannelijk tijdens het zingen van zijn versie.

Maar dat deed hij niet. En zijn fans merkten dit snel op.

Wie heeft jonge Harry Styles pijn gedaan?

De fandom van Styles werd gek toen de zanger Just A Little Bit Of Your Heart coverde tijdens zijn tour. Ze leken de punten met elkaar te verbinden en realiseerden zich dat een negentienjarige Harry Styles genoeg gekwetst was om zo'n triest en hartverscheurend nummer op te schrijven.

Fans op Twitter lijken er nog steeds niet overheen te komen. Volgens de fans vertegenwoordigt "Just A Little Bit Of Your Heart" de gevoelens van iemand die zo wanhopig is dat ze het goed vinden om op zijn minst een vleugje liefde te krijgen.

De brug van het nummer luidt: "Ik weet dat ik niet je enige ben, maar ik ben er tenminste één / ik heb gehoord dat een beetje liefde beter is dan geen." En het breekt de harten van zijn volgelingen.

Fans vragen zich nog steeds af wat Styles had kunnen doorstaan op zo'n tedere en jonge leeftijd om zulke pijnlijke teksten te schrijven.

Fans eisen een Harry Styles-Ariana Grande Collab

Sinds Styles het nummer heeft gecoverd, zijn fans niet gestopt met het eisen van een duetversie. De speculatie over samenwerking hangt in de lucht sinds de zangeres van Sweet Creature in 2019 "zijn a schudde en zijn ringen verloor" tijdens het concert van Grande in Londen.

Styles is helemaal klaar om zijn derde studioalbum uit te brengen, en het is al een van de langverwachte albums van 2022. Hij heeft onlangs de Amerikaanse etappe van zijn "Love On Tour" in november 2021 voltooid en is klaar met het VK, Europa en Zuid-Amerika vanaf juni 2022.

Fans kunnen niet wachten op het nieuwe album en de nieuwe tourinhoud. Terwijl ze wachten op de "nieuwe" nummers, zouden sommigen willen dat Harry meer nummers zou coveren tijdens de tour. Hopelijk krijgen we misschien een nieuwe clip van de voormalige One Direction-ster die "Just A Little Bit Of Your Heart" zingt tijdens de tour!

We zijn helemaal weg van Harry Styles en kunnen niet wachten om te zien wat de ster in de toekomst voor ons in petto heeft!

Aanbevolen: