The Office': dit is waarom fans denken dat Jim de show heeft geschreven

Inhoudsopgave:

The Office': dit is waarom fans denken dat Jim de show heeft geschreven
The Office': dit is waarom fans denken dat Jim de show heeft geschreven
Anonim

The Office is een van de grootste comedyshows aller tijden, en hoewel het al jaren uit de lucht is, heeft de show een hondsdolle aanhang die de serie steeds opnieuw zal bekijken. Er zijn in de loop van de tijd veel feiten over de show naar voren gekomen, waaronder het feit dat veel acteurs Michael Scott in de show wilden spelen.

Jim Halpert was een primaire speler in de serie en hij werd al snel misschien wel het meest populaire personage in de show. Maar heeft iemand zich ooit afgevraagd waarom dit het geval is? Welnu, er doen theorieën de ronde dat Jim degene was die verantwoordelijk was voor het schrijven van de show! Klinkt gek? Maak je geen zorgen, want er is voldoende bewijs om dit te ondersteunen.

Dus, schreef Jim Halpert The Office? Laten we het bewijsmateriaal eens bekijken en proberen het allemaal te begrijpen!

Jim: The Hero

Jim Halpert
Jim Halpert

Om deze theorie goed te begrijpen, is het belangrijk om naar de man zelf te kijken. Per slot van rekening zal iedereen die zijn eigen verhaal schrijft alles doen wat in zijn macht ligt om ervoor te zorgen dat het goed met hem gaat en dat hij degene is waar het publiek van houdt.

Ondanks al zijn gebreken blijft Jim een sympathiek personage, en deze Reddit-theorie heeft een aantal interessante dingen om op te merken.

Gebruiker u/Yahnster stelt: "Jim is de onvolwassen/luie grappenmaker van het kantoor en hij komt alleen over als de goede man omdat de show is geschreven door zijn personage."

De gebruiker zou hier nader op ingaan door te zeggen: Michael Scott is de manager die ervoor verantwoordelijk is dat Jim zijn werk gedaan krijgt. Omdat Jim er altijd mee wegkomt lui te zijn en gruwelijke grappen te maken, ziet hij Michael als een incompetente blindganger.

Dit voegt een interessante dynamiek toe tussen Jim en Michael, aangezien fans van de show zeker hebben gemerkt dat Jim Michael zou kleineren en er alles aan zou doen om geen vrienden met hem te worden.

Ondanks dat hij soms jeugdig en volledig egoïstisch is, is Jim nog steeds een personage waar mensen van houden en bewonderen. Zou dit kunnen zijn omdat hij de show schreef om van zichzelf de held te maken?

Dit is slechts een interessant bewijsstuk dat suggereert dat Jim de show heeft geschreven, maar maak je geen zorgen, want als we eenmaal in Dwight graven, krijgt deze theorie meer gewicht.

Dwight: The Mortal Enemy

Dwight Schrute
Dwight Schrute

Als Jim de held van het verhaal is, dan moet er duidelijk een vijand zijn. Dus, wat is een betere persoon om de vijand van het verhaal te maken dan Dwight Schrute? Vanaf het begin zijn er problemen tussen de twee verkopers, en deze theorie geeft enige duidelijkheid over de manier waarop Dwight in de show wordt afgebeeld.

De Reddit-theorie maakt een interessant punt over Dwight, die al zijn eenden op een rij had voordat hij het optreden in Dunder Mifflin landde.

De gebruiker merkt op dat Dwight "De beste verkoper in de branche is (mogelijk heel Dunder Mifflin / Sabre), en een succesvolle zakenman die zowel eigenaar is van het gebouw waarin de show zich afspeelt als zijn eigen bietenboerderij / bed & ontbijt.”

Natuurlijk is dit iets dat het publiek zou moeten bewonderen, maar Jim maakt er constant een grapje van. In de aflevering waarin Jim en Pam op Schrute Farms verblijven, wordt het snel interessant, en dit geeft het publiek een bepaalde indruk van Dwight en zijn ongebruikelijke familie.

Wat betreft hoe de dingen op het werk uitpakken, wel, deze theorie dekt dat ook.

De gebruiker zegt verder: Jim schrijft hem als een onsympathieke/overdreven gezaghebbende gek, niet alleen omdat Dwight Jim constant afwijst, maar omdat Dwight bestaat als een constante herinnering aan hoe Jim's luiheid/onwil om zichzelf toe te passen in het leven heeft vrijwel gegarandeerd dat hij vastzit als papierverkoper, terwijl Dwight, die alles van harte doet, veel succes heeft geboekt.”

Dit is solide bewijs dat die theorie ondersteunt, en hoewel dit meer dan genoeg is, wordt het nog interessanter zodra Pam erbij betrokken raakt.

Pam: de ultieme prijs

Jim en Pam
Jim en Pam

Jim en Pam kunnen door sommigen als relatiedoelen worden beschouwd, maar er waren hier echt een aantal enorme problemen. Maar dankzij Jim die de show zelf schrijft, wordt dit nooit echt een probleem.

Bij het graven in deze theorie zorgde de gebruiker ervoor dat Pam in het gesprek werd betrokken, en dit diende alleen om meer gewicht aan hun woorden toe te voegen. Voor beter of slechter, Jim en Pam komen door de hele serie en komen aan de andere kant met hun kleine familie-eenheid nog steeds intact. Ondanks hun gebreken houden mensen nog steeds van dit stel.

De gebruiker zou zeggen: "Jim's liefdesbelang is de enige andere persoon op kantoor die op een sympathieke manier is geschreven omdat Jim een directe romantische interesse/relatie met haar heeft."

Gelukkig beginnen mensen de problemen met Jim en Pam te zien en begrijpen ze eindelijk dat ze over de hele linie grote problemen hebben. Natuurlijk kon Jims schrijven dit jarenlang geheim houden.

Aanbevolen: