Hier is waarom fans denken dat M. Night Shyamalan in het geheim 'She's All That' heeft geschreven

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans denken dat M. Night Shyamalan in het geheim 'She's All That' heeft geschreven
Hier is waarom fans denken dat M. Night Shyamalan in het geheim 'She's All That' heeft geschreven
Anonim

Toen het nieuws naar buiten kwam dat er een remake zou komen van de populaire film She's All That uit de jaren 90, wisten fans niet goed wat ze ervan moesten denken. Mensen maakten grappen over de trailer van He's All That, omdat het moeilijk kan zijn om een geliefde film of tv-show opnieuw te maken of opnieuw op te starten en in de hedendaagse wereld te brengen.

Het blijkt dat er een verband is tussen de beroemde filmmaker M. Night Shyamalan en het She's All That-scenario. Heeft Shyamalan deze beroemde film geschreven waar mensen zo dol op zijn? Laten we eens kijken.

Wie schreef 'She's All That'?

Er is zoveel te weten over het maken van She's All That en fans zijn benieuwd of Rachel Leigh Cook kon opschieten met co-ster Paul Walker. De actrice zegt dat hij een absolute lieverd was en dat ze een geweldige tijd had met het maken van de film met hem.

Door de jaren heen hebben mensen gezegd dat M. Night Shyamalan het script voor She's All That schreef. De filmmaker is bekend van zijn films Lady In The Water, The Sixth Sense, The Village, Signs en meer recentelijk Split en Glass. Aangezien hij zich bezighoudt met de wereld van horror, is het een verrassing om te horen dat hij een romantische komedie schrijft, laat staan een die zich afspeelt in de wereld van tieners.

Wat is de waarheid? M. Night Shyamalan heeft het scenario herschreven. Volgens Entertainment Weekly vertelde Jack Lechner, het hoofd van ontwikkeling voor Miramax op het moment dat She's All That werd gemaakt en een filmproducent, de publicatie: "Hij heeft een solide herschrijving gedaan … Hij heeft het dieper gemaakt, de personages rijker gemaakt."

Lechner gaf ook commentaar op The Mary Sue, "R. Lee Fleming schreef het script dat we kochten, wat duidelijk dezelfde film is die je zag (als je SHE'S ALL TH zag). M. Night Shyamalan heeft het script zonder naam herschreven, en een zeer goede die de film groen verlichtte."

Volgens EW had Shyamalan een interview gedaan waarin hij zei: "Ik heb de film She's All That als ghostwriter geschreven", wat natuurlijk iedereen aan het praten bracht en zich afvroeg wat de waarheid was.

R. Lee Fleming, Jr., die het scenario van de film heeft, tweette ooit zijn antwoord op deze verklaring en zei: "Alleen in zijn gedachten." Maar het lijkt erop dat de filmmaker een herschrijving heeft gedaan.

The Line Shyamalan schreef

M. Night Shyamalan schreef de meest bekende regel in She's All That. Volgens Decider.com, toen Laney in een beroemde scène vroeg: "Ben ik een weddenschap? Ben ik een verdomde gok?" dat was iets dat de veelgeprezen filmmaker aan het scenario heeft toegevoegd.

Volgens een e-mail van scenarioschrijver Fleming: "Mijn herinnering is dat specifieke moment, vol met F-bom, een van de bijdragen van M. Night Shyamalan was. En ja, zoals ik tijdens het schrijven van de film heb geleerd, krijg je maar één "F" in een PG-13. En eerlijk gezegd, als het er meer waren geweest, was het moment waarop Laney zei dat het nergens zo emotioneel schokkend zou zijn geweest.”

In deze iconische She's All That-scène realiseert Laney zich dat ze de hele tijd het middelpunt van een weddenschap is geweest, en ze vraagt zich af of Zach haar überhaupt wel mag. Zijn ex-vriendin Taylor vraagt haar: "Je dacht toch niet dat je echt populair werd, hè? Oh, dat heb je wel. Dat is zo lief."

Dit is absoluut de belangrijkste scène in de hele film, want toen veranderde alles voor Laney en Zach. Fans van deze film weten natuurlijk dat het paar een gelukkig einde heeft, maar een lief en charmant einde, aangezien Laney Zach zichzelf in verlegenheid bracht tijdens hun middelbare schooldiploma door naakt over het podium te lopen.

Laney's karakter

In een interview met The Guardian vertelde Rachael Leigh Cook dat ze niet dacht dat ze een typisch meisje was en dat ze het gevoel had dat ze meer een 'girl next door' was.

De acteur legde uit: Ik zag mezelf nooit zo glanzend en mooi zoals iemand als Jessica Alba of Jennifer Love Hewitt toen waren. Het waren de mooie meisjes en ik vond mezelf veel eigenzinniger. Of dat waar was, weet ik niet. Maar ik stond nooit bovenaan de lijst met mooie meisjes.” Ze maakt echter snel duidelijk dat ze absoluut in Hollywood-termen uit de jaren negentig spreekt. 'Ik zag er helemaal niet verschrikkelijk uit! Maar er waren in die tijd zoveel stop-je-op-je-sporen-schoonheden aan het werk. Ik denk dat ik de rol van ‘identificeerbaar buurmeisje’ heb vervuld.”

Die 'buurmeisje'-persona is absoluut de reden waarom Rachael Leigh Cook zo geweldig werk deed als Laney Boggs, omdat het personage iemand nodig had die herkenbaar, intelligent en sterk kon zijn. Het publiek juichte haar toe en wist dat ze alles aankon wat er op haar pad kwam, aangezien het haar niets kon schelen populair te zijn.

Het is leuk om te horen dat M. Night Shyamalan de geliefde romantische tienerkomedie She's All That heeft herschreven, en nog leuker om te horen dat hij de beste en meest iconische regel uit de hele film heeft bedacht. Nu He's All That uit is, is het de perfecte tijd om beide films te bekijken.

Aanbevolen: