Jennifer Aniston maakte de menigte van 'vrienden' naar adem snakkend toen ze deze fout maakte

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston maakte de menigte van 'vrienden' naar adem snakkend toen ze deze fout maakte
Jennifer Aniston maakte de menigte van 'vrienden' naar adem snakkend toen ze deze fout maakte
Anonim

Hoewel 'Friends' een monsterhit werd, gebeurde er achter de schermen veel dat de show had kunnen laten ontsporen. Bijvoorbeeld, de tijd dat de show overwoog om Chandler en Rachel samen te krijgen… Dat was een ramp die vermeden moest worden.

In werkelijkheid hebben ze achter de schermen ook andere soorten worstelingen doorgemaakt, zoals de keer dat Jean-Claude Van Damme een gastrol had - in werkelijkheid was hij niet zo aardig en het bleek dat hij ben ook geen goede zoener.

In het volgende artikel zullen we een kijkje nemen naar een ander moment achter de schermen waar fans absoluut dol op zijn, en dat zijn de bloopers. Tijdens de tien seizoenen hebben we zoveel verschillende bloopers gezien, van scènes die helemaal verkeerd gingen.

We zullen enkele van de beste opnieuw bezoeken, samen met een bepaald moment waar Jennifer Aniston waarschijnlijk spijt van heeft.

'Friends' blijft al die jaren later een tv-krachtpatser

Na tien seizoenen te hebben opgenomen, kwam er in 2004 een einde aan 'Friends'. Voor hardcore fans kwam er nooit echt een einde aan de show, omdat herhalingen in een lus worden gespeeld. Dit zal ongetwijfeld het geval blijven voor de komende generaties, aangezien de show een cash-cow is en miljoenen blijft binnenhalen dankzij merchandise en natuurlijk de syndicatierechten.

Dus hoe is 'Vrienden' na al die jaren nog steeds zo'n moloch? Welnu, volgens de New York Times is een belangrijke reden te wijten aan hoe gemakkelijk de show is om naar te kijken, voor iedereen.

"Friends was gemakkelijke tv op elite-niveau. Zoveel grappen, zoveel lichaamscomedy, zoveel verrassingen en awww's, en gegil van opwinding bij het live-studiopubliek. Kappers deden - en niet zelden verknoeien - de Rachel."

"Coffeeshops werden de tweede thuis van de mensen. Tientallen miljoenen Amerikanen keken naar al dat schrijven, regisseren en acteren, al die schijnbaar moeiteloze inspanning, gedurende alle 10 van zijn jaren. Dat werk en de toewijding van een land eraan voelt als een bewijs van een gouden eeuw van iets."

De show was niet alleen geweldig, maar de nabijheid van de cast was volledig zichtbaar tijdens de vele bloopers gedurende de 10 seizoenen.

Naast binging op de show, hebben fans ook veel bloopers om naar te kijken.

Fans kunnen geen genoeg krijgen van de iconische Bloopers die een decennium overspannen

We hebben zoveel klassieke 'Friends'-bloopers uit het verleden gezien, het is echt onmogelijk om er een te kiezen als de absoluut beste. We hebben de cast zo hard zien lachen tijdens de opnames, maar tegelijkertijd hebben we ook frustratie gezien, zoals in seizoen 8 toen Chandler zijn ongelooflijk moeilijke zin probeerde te uiten tijdens 'Bamboozled', alleen voor Joey, alias Matt LeBlanc om zijn lijn direct daarna volledig te flub.

Voor het grootste deel herinneren fans zich dat de bloopers van de cast volledig braken, zoals toen Ross naast Matthew Perry en Jennifer Aniston "pivot" bleef schreeuwen - het kostte de cast verschillende takes om er eindelijk doorheen te komen.

Of in de eerdere seizoenen, wanneer de arme Matt LeBlanc het koffiehuis binnenloopt en een stap mist, om vervolgens plat op zijn gezicht te vallen. Het zou alleen maar erger worden voor de acteur in de volgende take, terwijl hij controleerde en zichtbaar naar de stap keek terwijl hij naar binnen liep.

En natuurlijk werd hij tijdens de vierde take onderschept door Chandler toen hij op de stoel probeerde te zitten. Het moment ging gepaard met veel gelach door zowel het studiopubliek als degenen die achter de schermen werkten.

Het live publiek snakte naar adem toen Jennifer Aniston zei: "Chandler's Show" in plaats van "Joey's Show"

Deze blooper is van een andere soort. Het publiek snakte naar adem en degenen achter de schermen waren niet blij met Jennifer Aniston's line-flub. Je kunt het moment zelf bekijken in de onderstaande video, precies rond 3:50.

Rachel zegt: "Chandler hunny, het spijt me zo. Oké, kunnen we nu alsjeblieft naar Chandlers show kijken?" Aniston realiseert zich meteen dat ze een fout heeft gemaakt door "oh" te schreeuwen. Chandler kijkt ook vol ongeloof toe terwijl de menigte naar adem snakte.

Blijkbaar waren die achter de schermen ook niet zo enthousiast, zoals Aniston vervolgens zegt: "oh kijk me niet zo aan."

Natuurlijk besloot Matthew Perry wat plezier te hebben met de fout, want in de volgende opname zou hij naar Phoebe kijken en zeggen: "omdat Ross soms", wat werd begroet met een enorme lach van het publiek, samen met met Aniston.

Het was een zeldzame fout van Aniston en een die de fans en de crew achter de schermen niet lieten glippen.

Aanbevolen: