Friends' moest het lawaai van de menigte bewerken toen Jennifer Aniston deze niet-gescripte regel gebruikte

Inhoudsopgave:

Friends' moest het lawaai van de menigte bewerken toen Jennifer Aniston deze niet-gescripte regel gebruikte
Friends' moest het lawaai van de menigte bewerken toen Jennifer Aniston deze niet-gescripte regel gebruikte
Anonim

'Friends' had verschillende iconische momenten tijdens de 10 seizoenen in de uitzending. Wat de dingen zo veel specialer maakte, is het feit dat sommige van die geweldige momenten volledig zonder script waren.

We kijken terug en onthullen welke scènes volledig organisch waren - waaronder een die het publiek extra hard aan het lachen maakte dankzij Jennifer Aniston.

Het was niet de eerste keer dat 'Friends' een niet-gescripte regel in de show gebruikten

Zelfs tijdens de reünie besefte Jennifer Aniston niet hoe moeilijk het zou worden. Toen ze eenmaal op de set arriveerde, kwamen de herinneringen terug, zelfs moeilijke.

"Het verraste me gewoon omdat het zoiets was van: 'Hallo, verleden, herinner je me nog? Weet je nog hoe dat klote was? Je dacht dat alles voor je neus stond en dat het leven gewoon prachtig zou zijn en toen ging je door misschien wel de moeilijkste tijd in je leven?'"

Voor de camera kon de cast echter goed met elkaar opschieten en dat werd weerspiegeld, omdat ze allemaal een geweldige chemie hadden. Bovendien was veel van wat je op de show zag soms volledig organisch.

Zoals laten we zeggen de scène waarin Chandler opgesloten zat in het kantoor van Rachels baas. Wanneer Chandler de kast op zijn hoofd opent, was dat moment volledig ongeschreven. Het was een wonder dat Aniston de boel bij elkaar kon houden, aangezien het publiek thuis en in de studio enorm moest lachen om het schitterende moment.

Het was niet de eerste keer dat Matthew Perry off-script ging. Hij deed hetzelfde toen hij Joey bespotte en hem zei: "Je moet de Q-tip stoppen als er weerstand is."

Chandler heeft ook de laatste regel van de show, 'waar', uitgeschreven toen Ross iedereen vroeg om een kopje koffie te gaan drinken tijdens de laatste scène van de show.

Dat was niet alles, voegde Aniston er zelf in een bepaalde zin aan toe, een die de fans helemaal opaten.

Jennifer Aniston's "World's Worst Hangover"-lijn zorgde ervoor dat het publiek het verloor

De aflevering 'The One After Vegas' werd uitgezonden in 1999, het was de eerste aflevering van seizoen 6. Natuurlijk weten fans van 'Friends' wat er gebeurde in de laatste aflevering van seizoen 5, Rachel en Ross krijgen een relatie, net voordat Monica en Chandler op het punt stonden hetzelfde te doen.

Zodra ze terug zijn, aarzelt Ross om opnieuw te scheiden. Rachel wil echter zo snel mogelijk een einde maken aan de dingen, het is op dit punt wanneer Aniston de iconische regel laat vallen: "Dit is geen huwelijk, dit is gewoon 's werelds ergste kater!"

Volgens mevrouw Mojo was het moment niet alleen volledig ongeschreven, maar werd er ook enorm gelachen door het live studiopubliek. Gezien de reactie moest de show de hoeveelheid gelach die tijdens de scène plaatsvond daadwerkelijk wegwerken.

Het was een schitterend moment, vooral voor Aniston om zo te denken. Ze was echter niet altijd een fan van niet-gescripte momenten…

Jennifer Aniston haatte het niet-gescripte nep-dummy-moment op 'Friends'

In februari 2001 vond 'The One with the Truth About London' plaats in seizoen 7, aflevering 16. Deze keer was Jennifer Aniston niet blij met het niet-gescripte moment, een moment dat volledig gepland was door David Schwimmer, die de aflevering heeft helpen produceren.

In het complot verandert Rachel in een coole tante door Ben verschillende streken te laten zien. Ross is geen fan en zegt dat hij zulke grappen haat.

Nou, uiteindelijk was de grootste grap van allemaal op Rachel, want in de laatste scène van de show wordt een dummy gebruikt, verkleed als Ross. De dummy vliegt een trap af en het enige probleem hier is dat Jen nooit op de hoogte is gesteld van het moment dat het plaatsvindt.

Het resultaat, Aniston was zichtbaar overstuur, terwijl Schwimmer het geweldig vond op het moment. Het was een van de vele keren dat degenen in de show besloten van het script af te gaan en in werkelijkheid werkte het vaak gewoon perfect.

Aanbevolen: