Jennifer Aniston maakte eigenlijk twee van haar vrienden co-sterren aan het huilen

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston maakte eigenlijk twee van haar vrienden co-sterren aan het huilen
Jennifer Aniston maakte eigenlijk twee van haar vrienden co-sterren aan het huilen
Anonim

Het blijkt dat Jennifer Aniston tijdens haar tijd op Friends zowel op als naast de set harten brak, waardoor sommige van haar mede-sterren tot tranen toe geroerd waren, maar daar hebben we later wat meer over.

We vieren de show tot op de dag van vandaag nog steeds, Friends zal voor altijd de iconische sitcom zijn die tijdloos blijft. De cast voelt hetzelfde, want de show is eindelijk klaar voor een soort reünie, hoewel de details een beetje vaag blijven. Ondertussen gaven Kudrow en Aniston allebei toe dat ze herinneringen ophalen aan hun tijd in de show door blooper-reels uit hun verleden te bekijken;

Er zijn bloopers online - en we zaten daar achter de computer als twee nerds die naar deze bloopers keken die om onszelf lachten, ' zei ze. Lisa was het daarmee eens en voegde eraan toe: 'Ik heb het ook gedaan. Dat heb ik gedaan, urenlang naar bloopers kijken.”

Ze hadden zonder twijfel een aantal memorabele tijden in de show - hoewel dingen ook in het tegenovergestelde zouden werken, met controversiële tijden die plaatsvonden. Zozeer zelfs dat een van de personages in de show toegaf dat hij zijn trailer huilde vanwege zijn tijd met Jen Aniston in de show. We bespreken dat verhaal samen met een ander geval waarin Rachel een mede-ster van haar Friends aan het huilen maakte!

donovan en aniston
donovan en aniston

Tate Donovan was in tranen en diepbedroefd

Tate Donovan is een van de weinige acteurs ter wereld die er spijt van heeft dat hij met Jen Aniston heeft samengewerkt tijdens een paar afleveringen van Friends. Zoals hij onthulde met Huff Post Live, waren de twee net in het echte leven uit elkaar gegaan, waardoor hun scènes en romantiek samen veel moeilijker waren. Tate gaf toe dat hij het gevoel had dat de ervaring het proces zou kunnen helpen, maar uiteindelijk deed het precies het tegenovergestelde, aangezien hij in zijn trailer tot tranen toe in tranen was tussen de opnames door;

"Hé, zou je zes afleveringen van de show willen doen?' En ik had zoiets van 'misschien zou het goed zijn om door deze breuk heen te werken.' "Het was verschrikkelijk. Het was zo zwaar, man. Ik herinner me dat ik net terugging naar mijn kleedkamer en gewoon aan het huilen was."

Gelukkig was zijn cameo in de show van korte duur en slechts voor een paar afleveringen. Uiteindelijk brak hij Rachels hart tijdens de show, maar het blijkt dat het tegenovergestelde in het echte leven plaatsvond.

Het zou niet de laatste keer zijn dat Rachel een mede-ster aan het huilen zou maken, hoewel in dit specifieke incident de tranen plaatsvonden vanwege een laatste ontmoeting tijdens de finale-aflevering - een die onder iedereen met tranen was gevuld betrokken, inclusief Aniston.

Gunther huilde ook om Aniston op de set

De meeste fans herinneren zich James Michael Tyler gewoon als Gunther. Hij begon de show als figurant – op dat moment had hij zelfs geen idee hoe groot de show zou worden.

Rachel en Gunther laatste scène
Rachel en Gunther laatste scène

Hij werd een personage in de show en een personage dat de fans jarenlang aanbaden, vooral gezien zijn vete met Ross en liefde voor Rachel. Blijkt dat het belijden van zijn liefde een stuk moeilijker was dan we dachten, gaf hij toe met Insider dat de scène een eeuwigheid duurde om te schieten, omdat hij en Aniston elkaar niet in het gezicht konden kijken zonder in tranen uit te barsten - het was een moeilijke scène om schieten;

"Toen Gunther zijn liefde beleed aan Rachel, die scène, duurde het een eeuwigheid om te schieten omdat zowel Jennifer als ik, we elkaar niet in de ogen konden kijken en die scène konden doen zonder in tranen uit te barsten. "Ik keek naar haar, en ik begon te huilen, en dan is er make-up daar die ons probeert op te knappen en te zeggen: 'Ok, laten we het nog een keer doen'", zei hij. "Dus het was heel, heel emotioneel."

Hoewel Aniston aan de andere kant van de liefdesverdriet was, ging ze door haar eigen tegenslagen, vooral als het ging om haar leven achter de schermen.

Jen ging door haar eigen gevechten

Jen had onderweg haar eigen gevechten, de zwaarste, haar breuk met Brad Pitt, die zowel de fans als zichzelf verblindde;

jen en brad op vrienden
jen en brad op vrienden

“Ik kies ervoor om mijn man te geloven. Op dit moment zou ik door niets verrast zijn, maar ik zou er veel liever voor kiezen om hem te geloven.” "Er zijn veel stadia van rouw," zei ze. “Het is triest, er komt een einde aan. Het barst je open, op een bepaalde manier barst je open voor gevoel. Wanneer je de pijn probeert te vermijden, creëert dit meer pijn. Ik ben een mens, met een menselijke ervaring voor de wereld. Ik wou dat het niet voor de wereld was. Ik doe heel erg mijn best om er bovenuit te stijgen.”

Zoals ze ontweek, had Aniston destijds een geweldig ondersteuningssysteem, waaronder ook crashen in het huis van Cox te midden van alle onrust die plaatsvond;

“Ik heb een ongelooflijk ondersteuningsteam en ik ben een taai koekje.… Ik geloof in therapie; Ik denk dat het een ongelooflijk hulpmiddel is om het zelf over het zelf te onderwijzen. Ik voel me erg sterk. Ik ben echt trots op hoe ik mezelf heb gedragen.”

Hoewel ze enkele harten brak tijdens de show, had de iconische Friends-ster onderweg ook haar eigen gevechten.

Bronnen – Daily Mail, Digital Spy, Insider & Hindustan Times

Aanbevolen: