Britney Spears koopt nieuw huis na boekdeal van $ 15 miljoen

Inhoudsopgave:

Britney Spears koopt nieuw huis na boekdeal van $ 15 miljoen
Britney Spears koopt nieuw huis na boekdeal van $ 15 miljoen
Anonim

Britney Spears ging gisteravond naar Instagram om aan haar 39,7 miljoen volgers te onthullen dat ze bezig is met het kopen van een nieuw huis. Haar aankondiging volgde kort op het nieuws dat ze naar verluidt een boekdeal van $ 15 miljoen heeft gekregen, waarin ze waarschijnlijk het deksel op haar bijna 14-jarige conservatorschap zal opheffen.

Naast het delen van haar nieuws over de huizenjacht, bood Spears fans een glimp van het uitzicht vanaf het balkon van haar slaapkamer. De video toonde een prachtige ruime tuin uitgerust met een groot zwembad, omgeven door pittoreske heuveltoppen en onder een schemerige roze zonsonderganghemel.

Britney Spears vertelde haar fans 'Het is tijd voor verandering'

De zangeres schreef de clip Dus dit is het uitzicht vanuit mijn kamer … het is behoorlijk spectaculair !!!! … Ik woon al 7 jaar in dit huis en ben bezig met het kopen van een nieuw huis … het is tijd voor verandering !!!!”

“Ik ben vrij bescheiden geweest over het huis waarin ik nu woon!!!! Ik weet dat jullie me hebben zien dansen in mijn woonkamer …. maar eerlijk gezegd heb ik 3 woonkamers!!!!”

"Misschien zal ik jullie op een dag een rondleiding geven, maar tot die tijd is hier de roze lucht!!!"

Britney Spears' boekdeal zou 'een van de grootste aller tijden' zijn

Volgens Page Six heeft Spears zeker genoeg geld om zichzelf een upgrade van een woning te bezorgen als we de geruchten over haar forse uitgeversdeal met Simon & Schuster mogen geloven. Een insider zei over hun overeenkomst: "De deal is een van de grootste aller tijden, achter de Obama's."

Spears' avontuur in de schrijfwereld zal echter geen primeur zijn in haar familie. Zuster Jamie Lynn bracht onlangs in januari 2022 een controversiële memoires uit met de titel Things I Should Have Said, wat leidde tot een zeer openbare woordenstrijd tussen haar en haar oudere broer of zus.

Zien van de boekrelease, spuugde Britney op sociale media Gefeliciteerd bestseller … Het lef van je om nu een boek te verkopen en te praten, maar je verdomde koning liegt … Ik wou dat je een leugendetector zou nemen test zodat al deze massa's mensen zien dat je door je tanden liegt over mij !!!!”

“Ik wou dat de almachtige, Heer naar beneden zou komen en deze hele wereld zou laten zien dat je liegt en geld aan me verdient!!!! Je bent uitschot, Jamie Lynn.'

Ze ondernam ook juridische stappen tegen de voormalige 'Zoey 101'-ster. Een stop-and-desist geschreven aan Jamie Lynn door Britney's advocaat getuigde: Hoewel Britney uw boek niet heeft gelezen en ook niet van plan is te lezen, waren zij en miljoenen van haar fans geschokt om te zien hoe u haar hebt uitgebuit voor geldelijk gewin. Ze zal het niet tolereren, en dat zou ze ook niet moeten doen.”

Aanbevolen: