Royalists walgen van 'schaamteloze' prins Harry krijgt boekdeal van $20 miljoen

Royalists walgen van 'schaamteloze' prins Harry krijgt boekdeal van $20 miljoen
Royalists walgen van 'schaamteloze' prins Harry krijgt boekdeal van $20 miljoen
Anonim

Prins Harry roept massale veroordelingen op na de aankondiging van zijn memoires van $ 20 miljoen "Megxit".

De hertog van Sussex, 36, waarschuwde zijn grootmoeder, vader of broer niet voor het allesomvattende boek tot 'enkele ogenblikken voordat het openbaar werd'.

De koningin, prins Charles en prins William zouden volledig overrompeld zijn door Harry's schokaankondiging.

De vader van twee heeft in het geheim gewerkt aan zijn nog titelloze memoires - met een releasedatum van eind 2022, volgens uitgever Penguin Random House.

In een verklaring legde Harry zijn beweegredenen uit om zijn verhaal op papier te zetten. "Ik schrijf dit niet als de prins die ik ben geboren, maar als de man die ik ben geworden", zei hij.

“Ik heb in de loop der jaren veel hoeden gedragen, zowel letterlijk als figuurlijk, en ik hoop dat ik door mijn verhaal te vertellen - de hoogte- en dieptepunten, de fouten, de geleerde lessen - kan laten zien dat het niet uitmaakt waar we vandaan komen, hebben we meer gemeen dan we denken."

"Ik ben enorm dankbaar voor de mogelijkheid om te delen wat ik tot nu toe in mijn leven heb geleerd en vind het geweldig dat mensen een verslag uit de eerste hand van mijn leven lezen dat nauwkeurig en volledig waarheidsgetrouw is."

In maart deelden prins Harry en Meghan Markle een groot aantal onthullingen in hun buitengewone 90 minuten durende interview met Oprah Winfrey. Ze beschuldigden de koninklijke familie van racisme jegens Archie en het negeren van hulpkreten van een depressieve Meghan toen ze suïcidaal en zwanger was.

De auteur ghostwriting Prins Harry's nieuwe boek is J. R. Moehringer - een Pulitzer-winnende journalist.

Ondertussen waren koninklijke fans woedend bij de gedachte dat prins Harry een memoires zou schrijven en beschuldigden ze hem van "zeuren" over zijn bevoorrechte leven.

"Een boek- en publicatiedeal is niet iets dat van de ene op de andere dag gebeurt. Dit is al lang gepland en in de maak, wat alleen maar dient om te illustreren dat de verhuizing naar het buitenland, het gezeur en gezeur, de beschuldigingen tegen onze RF maakt allemaal deel uit van het plan om geld te verdienen, " las een duistere opmerking.

"Waarom laat de koninklijke familie dit verfoeilijke paar niet los. Trek al hun privileges en titels in en laten we dan kijken hoe ver ze kunnen komen in deze wereld. Tot nu toe hebben ze alleen het systeem bekritiseerd dat heeft hen deze privileges gegeven. Maar dan kun je de schaamtelozen niet beschamen, "voegde een tweede eraan toe.

"300 pagina's gezeur over "gevangen" zitten in een koninklijk kasteel. GEEF ME EEN PAUZE!" een derde stemde in.

Aanbevolen: