Is Britney Spears' nieuwe huis van $ 12 miljoen verderop in de straat aan Kevin Federline?

Inhoudsopgave:

Is Britney Spears' nieuwe huis van $ 12 miljoen verderop in de straat aan Kevin Federline?
Is Britney Spears' nieuwe huis van $ 12 miljoen verderop in de straat aan Kevin Federline?
Anonim

Britney Spears fans zullen hun favoriete popster zien dansen op een gloednieuwe locatie.

De pas getrouwde zangeres verhuist van haar Thousand Oak herenhuis naar een huis van $ 11,8 miljoen in Calabasas.

Britney Spears gaat in de buurt van haar kinderen en ex-man wonen

Het nieuwe huis van de Grammy-winnende zangeres ligt in de straat van haar ex-man Kevin Federline en haar twee tienerzonen Sean, 16, en Jayden, 15.

Spears was van 2004 tot 2007 getrouwd met haar voormalige achtergronddanseres. Het nieuwe huis van de popster is een kasteelachtige enclave die is versierd met twee grote fonteinen.

Het huis heeft zes slaapkamers en negen badkamers. Er is ook een bioscoop en een keuken met maar liefst 72 kroonluchters.

Britney Spears' zonen Sean Preston en Jayden James Federline waren niet aanwezig op haar bruiloft

Misschien is de verhuizing van Spears naar Calabasas een manier om haar band met haar zonen te verdiepen. Vorige maand trouwde de 'Stronger'-zangeres met acteur en fitnesstrainer Sam Asghari. Helaas waren haar zonen Sean Preston, die door Preston gaat, en Jayden niet aanwezig. Mark Vincent Kaplan, een advocaat die Britney's ex-man Kevin Federline vertegenwoordigt, onthulde het nieuws in een verklaring aan TMZ.

"Hoewel de jongens niet aanwezig zullen zijn, zijn Kevin en de jongens blij voor Britney en wensen haar en Sam het allerbeste voor de toekomst", bevestigde hij.

Spears beviel in september 2005 van haar oudste zoon Sean Preston. Jayden werd bijna precies een jaar later geboren in september 2006. Twee maanden na de geboorte van hun tweede kind, in november 2006, vroeg Spears de echtscheiding aan bij K-Fed, die onverzoenlijke verschillen aanha alt.

Na een instorting van de openbare geestelijke gezondheid in 2007, verloor Spears de voogdij over haar jongens aan haar voormalige echtgenoot.

Ze kreeg twee bezoeken en één overnachting per week. Toen haar voogdij werd ingesteld, kreeg de zangeres 50/50 voogdij over haar kinderen. Dit veranderde in september 2019 toen Federline een straatverbod aanvroeg tegen Britneys vader Jamie.

Het kwam nadat Preston een vermeende woordenwisseling had gehad met zijn grootvader - die toen de conservator van zijn dochter was. De moeder van twee kreeg 30 procent voogdij over haar beide kinderen, terwijl haar voormalige partner 70 kreeg. Dit blijft tot op de dag van vandaag bestaan.

Britney Spears beschuldigde Kevin Federline ervan haar niet te steunen toen ze zwanger was

In april beschaamde Britney Spears Kevin Federline publiekelijk omdat hij haar niet steunde terwijl ze zwanger was.

Spears, 40, schreef in een Instagram-bijschrift: "Maar mijn ex-man [Federline] zou me niet zien toen ik naar New York vloog met een baby in mij en Las Vegas toen hij een video aan het opnemen was !!!" Spears beweerde dat het de beste vriend van haar broer was die voor haar opdook toen ze een "zeer zwangere vrouw" in Vegas was omdat hij "voor haar voelde."

Spears onthulde ook sensationeel dat ze een sms had ontvangen van iemand op de dag dat de beste vriend van haar broer haar bezocht. Het bericht bevestigde dat haar huwelijk met Federline voorbij was. "Ik kreeg een sms met de tekst 'Als je niet van Kevin scheidt, zal hij het je publiekelijk aandoen…'"

De advocaat van Federline, Mark Vincent Kaplan, reageerde echter toen hem om commentaar werd gevraagd en zei: "[Britney's account] is volledig het tegenovergestelde van wat waar is, dat weet ze." In een video verkregen door TMZ voegde de advocaat een waarschuwing toe, waarin stond: "Ze moet heel voorzichtig zijn met het nastreven van een dialoog die is gebaseerd op de revisionistische geschiedenis."

Kevin Federline en Britney Spears trouwden van 6 oktober 2004 tot 30 juli 2007 en speelden in hun eigen realityshow Britney en Kevin: Chaotic die maar één seizoen duurde in 2005. Kaplan vervolgde: "Dat verhaal over Kevin in Las Vegas en Britney is volkomen fout, en hij zal niet toekijken en dat verhaal bezoedelen met wat hij deed en zijn steun aan haar destijds."

De advocaat van Federline benadrukte verder dat zijn cliënt geen aanhoudende beschuldigingen van Spears zal tolereren, "Maar als ze begint te praten over hoe de dingen waren toen Jayden en Preston nog baby's waren, is dat volledig verzonnen. Kevin zal dat niet laten staan en dat de weergave van een feit laten zijn."

Aanbevolen: