Britney Spears koopt een geschenk voor zichzelf terwijl advocaat de verwijdering van haar vader als conservator versnelt

Inhoudsopgave:

Britney Spears koopt een geschenk voor zichzelf terwijl advocaat de verwijdering van haar vader als conservator versnelt
Britney Spears koopt een geschenk voor zichzelf terwijl advocaat de verwijdering van haar vader als conservator versnelt
Anonim

Verschillende posts op de sociale media van Britney Spears hebben erop gezinspeeld dat ze een gevangene in haar eigen huis is, maar de nieuwe post van de legendarische popzangeres heeft fans behoorlijk emotioneel gemaakt. De popster heeft al jaren geen toegang tot haar eigen fortuin, maar nu eist Britney Spears haar vrijheid terug door te kopen wat ze wil! Terwijl de zangeres haar hervonden vrijheid omarmt, werkt haar advocaat Mathew Rosengart er hard aan om de verwijdering van haar vader als co-conservator te versnellen.

Britney koopt een cadeau voor zichzelf

Van nieuwe tennisschoenen tot hakken en gadgets, Britney Spears koopt alles wat haar gelukkig maakt. Ze heeft de eerste stap gezet om haar dromen te volgen en het leven te leiden zoals ze dat wil!

De zangeres deelde op Instagram dat ze een gloednieuwe iPad had gekocht (haar eerste), en haar opwinding veroorzaakte een lawine van hartverscheurende reacties van fans. Ze konden nauwelijks geloven dat de zangeres haar enorme fortuin niet onder controle had en vroegen om onmiddellijke arrestatie van haar vader.

"Ok jongens, geweldig nieuws. Ik heb vandaag mijn eerste iPad gekregen", zei ze in de video, eraan toevoegend dat haar zonen er altijd een hadden, maar dat ze nooit een tablet voor zichzelf had.

Britney kondigde het "geweldige nieuws" aan en vertelde dat hoewel haar zonen altijd iPads hadden, dit haar eerste was. Spears noemde de dag 'baanbrekend' en zei dat het haar het gevoel gaf dat haar leven aan het veranderen was.

Met haar advocaat die hard werkt om FreeBritney te realiseren en niet alleen een hashtag, kunnen fans verwachten dat Spears nog veel meer aankopen zal doen en haar geld zal gebruiken zoals ze dat wil.

Op 5 augustus meldde CNN dat de advocaat van Spears een verzoekschrift had ingediend om de rechter in haar conservatorschapszaak te verzoeken een hoorzitting te verplaatsen om te bepalen of Britneys vader Jamie zou worden verwijderd als mede-conservator. Het delen is officieel gepland voor 29 september, maar Rosengart heeft rechter Brenda Penny verzocht om de hoorzitting in augustus zelf te houden.

Zijn petitie luidde: "Elke dag die voorbijgaat is een andere dag van vermijdbare schade en vooroordelen voor mevrouw Spears en het landgoed."

Britney's fans waren geschokt toen ze zagen dat ze geen tablet voor zichzelf mocht kopen, en voerden campagne voor de arrestatie van Jamie Spears, die Britney heeft beschuldigd van "misbruik van de curator".

"Ik dacht dat ze me probeerden te vermoorden. Als dit geen misbruik is, weet ik het niet meer", zei Spears tijdens haar getuigenis.

Aanbevolen: