Piers Morgan bespot de boodschap van Meghan Markle en prins Harry aan Oekraïne

Inhoudsopgave:

Piers Morgan bespot de boodschap van Meghan Markle en prins Harry aan Oekraïne
Piers Morgan bespot de boodschap van Meghan Markle en prins Harry aan Oekraïne
Anonim

Piers Morgan heeft opnieuw zijn afkeer van voormalig koninklijk paar Meghan Markle en prins Harry laten zien door hun boodschap van solidariteit met Oekraïne te kleineren. De hertog en hertogin gingen donderdag naar het internet om ervoor te zorgen dat hun standpunt over de beslissing van Rusland om hun buurland binnen te vallen publiekelijk bekend was.

Hun verklaring werd formeel gepresenteerd in een lay-out die leek op een officieel briefhoofd, met de verklaring duidelijk gemerkt met hun bedrijfsnaam 'Archewell'.

Het koppel verklaarde: 'We staan achter het volk van Oekraïne'

Onder de titel "Wij staan met het volk van Oekraïne" stond geschreven:

“Prins Harry en Meghan, de hertog en hertogin van Sussex en wij allemaal bij Archewell staan samen met de bevolking van Oekraïne tegen deze schending van het internationale en humanitaire recht en moedigen de wereldgemeenschap en haar leiders aan hetzelfde te doen.”

Media-persoonlijkheid Piers was duidelijk niet onder de indruk van de verklaring en ging gewoon naar Twitter om sarcastisch te schrijven: "Dit zal Poetin echt rammelen."

Veel andere gebruikers van sociale media deelden de mening van Piers over de verklaring

Morgan was niet de enige die zijn afkeer deelde. Andere gebruikers van sociale media volgden snel het voorbeeld op een vergelijkbare spottende manier, met één die schreef: Pff, dat is dan opgelost. Poetin zal het leger onmiddellijk terugroepen en terugsturen naar hun garnizoenen. Bedankt daarvoor Harry en Meg, jullie hebben ons allemaal gered. We zijn je er een schuldig”.

Een ander grapte: Wat een grap. Spreken ze voor het VK of voor de Amerikanen? Of gewoon opspringen voor aandacht. Harry en Meghan hebben gesproken. De Russische president van Poetin is nu bang LOL.”

Verlegen zijn om Meghan en Harry te bekritiseren, is zeker iets waar Piers niet van beschuldigd kan worden. Hij verscheen onlangs op de nationale televisie om het paar uit te zwaaien over hun juridische strijd met de Britse regering over veiligheidskwesties.

"Het was ijzingwekkend onvermijdelijk dat deze twee [Harry en Meghan] hun hoofd weer omhoog zouden steken op het moment dat de koningin dat het minst wil."

Waarom zou de Britse politie hem beschermen? Hij is nu een particulier, hij voert geen koninklijke taken uit, ze verdienen honderden miljoenen dollars met het afbladderen van hun koninklijke titels, die ze nog steeds hebben terwijl ze tegelijkertijd vernielen de koninklijke familie en het instituut van de monarchie waar zijn grootmoeder het hoofd van is, en nu willen ze zoals altijd hun taart hebben.”

"Ik denk opnieuw dat er een brutale dubbele standaard is."

Zoals gewoonlijk hebben Meghan noch Harry de tijd genomen om op Morgans opgravingen te reageren.

Aanbevolen: