Fans reageren op Piers Morgan's eerbetoon aan wijlen prins Phillip

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Piers Morgan's eerbetoon aan wijlen prins Phillip
Fans reageren op Piers Morgan's eerbetoon aan wijlen prins Phillip
Anonim

De wereld heeft even stil gestaan om de dood van prins Philip te erkennen en te respecteren. Na een langdurig gevecht met zijn gezondheid stierf hij vredig in Buckingham Palace, en fans over de hele wereld rouwen.

Piers Morgan, een toegewijde en vrome gelovige in de heiligheid van de monarchie, is ongetwijfeld ook in rouw.

Het duurde niet lang voordat hij een eerbetoon aan wijlen prins Philip op Twitter plaatste, dat las als een kort en lief bericht, zonder de gebruikelijke scherts en egocentrische berichten die de fans van Morgan de laatste tijd hebben gewend geraakt aan.

De reactie van fans op deze tweet toont echter een mengelmoes van berichten die droefheid en rouw weerspiegelen, en berichten die Piers Morgan opwinden, en extra lagen van negatief commentaar toevoegen over Meghan Markleen prins Harry.

Piers condoleances

Piers Morgan is diep bedroefd door het nieuws dat prins Phillip is bezweken aan zijn gezondheidsproblemen. Hij en de rest van de wereld hoopten echt om zijn 100ste verjaardag te vieren op 10 juni.

Zijn dood is echt een verlies voor de monarchie, het land en de wereld.

Piers tweette het volgende bericht voor zijn fans en volgers om te bekijken; "RIP Prins Philip, 99. Een echt grote Brit die zijn leven wijdde aan onbaatzuchtige openbare plichten en een absolute rots in de branding was van toegewijde steun aan Hare Majesteit, de Koningin, als de langst dienende koninklijke gemalin van een Britse soeverein. Een zeer droevige dag voor ons land. Dank u, meneer."

Sommige fans delen zijn sentiment

Veel fans steunden Piers oprecht en deelden hun woorden van respect en oprechte deelneming door te reageren op zijn tweet. Een fan schreef terug om te zeggen; "Koninklijke status, rijkdom en privileges zijn niet universeel, maar verdriet wel. Degenen die van prins Philip hielden, zullen er niet van worden gespaard. Gecondoleerd voor hen en voor iedereen die rouwt om dierbaren, verlies is pijnlijk, wie je ook bent. Hij heeft echt gediend." en velen stemden in met hetzelfde gevoel.

Een ander perspectief

Sommigen kozen er echter voor om in de pot te roeren en riepen Piers op wat zijn mogelijke volgende zet op Twitter zou zijn.

Een fan schreef; 'Megan! Ze zal aanwezig moeten zijn en het publiek onder ogen moeten zien!' en een ander mengde zich in het drama door te zeggen; "Ze zal zeker niet komen… zelfs Harry zal moeite hebben om veel steun te krijgen, vermoed ik."

"Als ik naar enkele van de antwoorden hier kijk, zie ik dat de zwarte vrouw in volle gang is, " werd al snel gevolgd door; "Nog de schuld van deze Meghan, jongen of geef je het een beetje tijd voordat je gaat?"

Voortgaan op dit pad was een bericht dat luidde; "Ik denk dat je een artikel gaat schrijven over hoe het interview van Harry en Meghan een rol heeft gespeeld."

Fans zijn gekluisterd aan Twitter om te zien welke toon Piers zal aannemen in zijn volgende Tweet.

Aanbevolen: