Werd Jennifer Aniston verteld om af te vallen om het in Hollywood te maken?

Inhoudsopgave:

Werd Jennifer Aniston verteld om af te vallen om het in Hollywood te maken?
Werd Jennifer Aniston verteld om af te vallen om het in Hollywood te maken?
Anonim

Het is moeilijk je een realiteit voor te stellen waarin Jennifer Aniston geen wereldwijde superster is. De Friends-actrice, die vandaag de dag nog steeds geld verdient aan de populaire sitcom, staat al meer dan 25 jaar in de schijnwerpers. Ze speelde in verschillende succesvolle films en is ook een geliefd icoon van gezondheid en schoonheid.

Maar als Aniston de rol van Rachel Green in de sitcom niet had gewonnen, had ze misschien nooit internationale bekendheid gekregen. En nadat ze aan het begin van haar carrière had geworsteld om het in Hollywood te maken, kreeg ze hard advies dat ze het nooit zou halen als ze haar uiterlijk niet zou veranderen.

Heeft Jennifer Aniston te horen gekregen dat ze moest afvallen om het in Hollywood te maken? Blijf lezen om erachter te komen welk brutaal advies Aniston kreeg en hoe het haar carrière veranderde.

Het begin van de carrière van Jennifer Aniston

Jennifer Aniston is sinds 1987 actief in Hollywood. Als dochter van acteurs Nancy Dow en John Aniston was de entertainmentindustrie een natuurlijke keuze voor haar. Maar ze behaalde niet meteen mainstream succes.

Zoals veel aspirant-acteurs, was ze vastbesloten om regelmatig auditie te doen voor rollen. Ze verscheen in de Ferris Bueller TV-aanpassing, samen met de mislukte Fox-sitcom Molloy, voordat ze haar grote doorbraak kreeg in 1994.

Terwijl ze zich nog steeds omhoog werkte, kreeg Aniston hard advies dat haar zogenaamd zou helpen een ster te worden.

Was Jennifer Aniston verteld om af te vallen?

In Generation Friends: An Inside Look at the Show That Define a Television Era, auteur Saul Austerlitz onthulde dat Aniston te horen kreeg: "Ze moest 30 pond afvallen als ze in Hollywood wilde blijven."

Austerlitz voegde toe: "Los Angeles was een moeilijke plek om actrice te zijn - het was een moeilijke plek om een vrouw te zijn", en merkte op dat de beste rollen naar vrouwen gingen die dun waren, vooral in de jaren '90 toen dat was de enige standaard van schoonheid die werd geaccepteerd.

En interessant genoeg kwam het advies uit een onverwachte hoek: haar agent.

Het Turnpakje-incident

Aniston's agent zou haar hebben verteld om af te vallen na "het maillotincident". Ze was net teruggebeld met instructies om een turnpakje te dragen. Ze grapte tegen haar agent: "Dit zal het voor mij verpesten." Tot haar verbazing was de reactie serieus.

"Mijn agent gaf het me rechtstreeks", onthulde Aniston (via People). “Het liefste wat hij ooit deed…. Het walgelijke van Hollywood - ik kreeg niet veel banen omdat ik te zwaar was."

"Ik had zoiets van, 'Wat?!'" voegde ze eraan toe.

Ondanks de oneerlijke verwachtingen van vrouwen in Hollywood, onthulde Aniston dat ze uiteindelijk dankbaar was omdat het advies haar ertoe aanzette een gezonder dieet te gaan volgen.

Jennifer Aniston's oude dieet

Voordat haar agent haar vertelde dat ze moest afvallen om een baan te krijgen, volgde Aniston geen bepaald dieet. Ze onthulde in 1996 aan Rolling Stone dat ze dol was op het eten van mayonaisesandwiches met wit brood.

“Maar mijn dieet was verschrikkelijk. Milkshakes en frites met jus”, zei ze (via People). "Het was een goede zaak om op te letten."

Hoe Jennifer Aniston haar eetgewoonten veranderde

Na het advies van haar agent was Aniston vastbesloten haar dieet te veranderen en af te vallen - ook al had ze om te beginnen geen overgewicht. Ze gaf wit brood en mayonaise op, volgens Cinema Blend, samen met alle snacks en boter. Uiteindelijk verloor ze 30 pond.

In de loop der jaren is Aniston een woordvoerder geworden voor gezond eten en bewegen. Ze is een grote fan van yoga en heeft naar verluidt jarenlang het Atkins koolhydraatarme dieet gevolgd.

Marie Claire onthulde ook dat de actrice intermitterend vasten volgt, wat haar positieve resultaten heeft opgeleverd met haar lichaam:

"Ik merkte een groot verschil in het 16 uur lang zonder vast voedsel zitten. Gelukkig worden je slaapuren geteld als onderdeel van de vastenperiode. Je hoeft alleen maar het ontbijt uit te stellen tot 10.00 uur."

Jennifer Aniston's grote doorbraak op 'Friends'

In 1994 kreeg Aniston de pauze van zijn leven. Nadat ze het gewicht verloor dat haar agent suggereerde, won ze de rol van Rachel Green in de sitcom Friends. Destijds was ze een onbekende actrice in een show genaamd Muddling Through, waarvan ze smeekte om vrijgelaten te worden. De meeste van haar castleden moesten ook nog beroemd worden. Maar dat ging allemaal veranderen.

Friends werd uiteindelijk een van de populairste tv-sitcoms aller tijden. Aniston en haar castmates vergaarden zoveel sterrenkracht dat ze uiteindelijk een salaris van $ 1 miljoen per aflevering konden bedingen, iets dat in die tijd ongekend was.

Aanbevolen: