De echte reden waarom Sydney Sweeney werd verteld om geen auditie te doen voor Euphoria

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Sydney Sweeney werd verteld om geen auditie te doen voor Euphoria
De echte reden waarom Sydney Sweeney werd verteld om geen auditie te doen voor Euphoria
Anonim

Euphoria is een van de meest populaire shows op tv en het geeft artiesten met heel verschillende achtergronden de kans om te schitteren. Hoewel sommigen vonden dat seizoen twee niet zo sterk was als zijn voorganger, komt de show terug voor meer, en fans geloven dat het het schip kan rechtzetten.

Een van de doorbraakartiesten van de show is Sydney Sweeney, die het afgelopen jaar veel aandacht in de pers heeft gekregen. Sweeney is een ster geworden, grotendeels dankzij haar werk aan de show, en hoewel ze perfect is voor haar karakter, werd haar verteld dat ze jaren geleden niet eens een broer mocht auditie doen.

Laten we eens kijken naar wat er is gebeurd.

Sydney Sweeney is een populaire actrice geworden

Als je het afgelopen jaar enige aandacht hebt besteed aan de popcultuur, dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat Sydney Sweeney een van de meest spraakmakende artiesten is geworden.

Een tijdje leek het alsof ze op het punt stond uit te breken, nadat ze goede prestaties had geleverd in projecten als Pretty Little Liars, The Handmaid's Tale, Once Upon a Time in Hollywood en Sharp Objects.

Het zou HBO's Euphoria zijn die haar in de stratosfeer lanceerde, en alles is beter geworden voor de jonge ster.

Hoewel ze zelf een ster is geworden, heeft de actrice geleerd dat het moeilijk is om bewegingen te maken voor degenen die geen connectie hebben.

"Ik had geen idee om in deze branche te komen hoeveel mensen connecties hebben. Ik begon vanaf nul en ik weet hoe verdomd moeilijk het is. Nu zie ik hoe iemand gewoon binnen kan lopen een deur, en ik heb zoiets van: 'Ik heb me hier 10 jaar lang verdomd hard voor gewerkt'", zei ze in een interview.

Als we ons vizier op Euphoria richten, is het belangrijk om een kijkje te nemen naar haar werk op de hitshow.

'Euphoria' hielp haar een ster te worden

Juni 2019 markeerde het debuut van Euphoria op HBO, en de serie verspilde geen tijd en werd een enorm succes voor het netwerk. Alleen al de previews zagen er geweldig uit, maar fans hadden geen idee hoe echt en duister de show zou worden.

Gedurende twee seizoenen is de serie erin geslaagd om fans mee te nemen in een emotionele achtbaan, en het heeft enorm geprofiteerd van de uitzonderlijke artiesten, waaronder Sydney Sweeney, die een ster werd dankzij het succes van de show.

Sweeney heeft furore gemaakt met enkele van haar meer intieme scènes in de show, en ze sprak over hoe die scènes haar hebben beïnvloed en wat er nodig is om ze tot leven te brengen.

"Ik heb veel geluk dat ik naar boven kom in een tijd waarin er zoveel wordt nagedacht over dit proces, en we hebben nu intimiteitscoördinatoren. Ik ben vreemd genoeg heel zeker geworden van mijn lichaam door Cassie, "ze zei.

De serie heeft haar geholpen een begrip te worden, en hoewel ze perfect is voor haar personage, werd haar verteld dat ze niet eens auditie moest doen voor de show.

Waarom werd haar verteld om geen auditie te doen

Dus, waarom kreeg Sydney Sweeney te horen dat ze geen auditie moest doen voor haar doorbraakrol in Euphoria? Op basis van wat ze The Hollywood Reporter vertelde, ging het erom dat je de juiste pasvorm had, of liever het gebrek daaraan.

"Sweeney kreeg aanvankelijk te horen dat de castingdirector van Euphoria niet dacht dat ze geschikt was voor de rol van Cassie - een lief, populair meisje wiens onzekerheden en papa-problemen haar in de armen van jongens op school drijven - en dat ze niet de moeite zou nemen om auditie te doen. Haar agent - ze heeft haar hele carrière bij dezelfde vertegenwoordigers bij Paradigm gestaan - had andere klanten die de rol waren gaan voorlezen en bereid waren Sweeney het script door te geven. uiteindelijk zette ze zichzelf op de band, las ze samen met haar moeder en stuurde ze het naar het Euphoria-team. Ze boekten haar rechtstreeks ", schreef de site.

Het is interessant om te horen dat de regisseur haar slecht vond passen zonder zelfs maar een auditie te hebben gezien. Dit illustreert wel hoe belangrijk elk optreden dat iemand geeft is, aangezien je band je al vroeg verkoopt.

Nadat ze haar band binnen had, kreeg Sweeney het optreden en sindsdien is ze uitzonderlijk in de show.

"Geen haat tegen de casting director. Ik hou nu van haar," zei Sweeney.

Het komt niet vaak voor dat iemand volledig wordt ontslagen voor een rol voordat hij zijn auditie heeft afgerond, maar er zijn vreemdere dingen gebeurd in Hollywood.

Het zal nog een hele tijd duren voordat Euphoria zijn derde seizoen uitbrengt, en je kunt maar beter geloven dat zodra het op HBO uitkomt, het kolossale cijfers zal opleveren.

Aanbevolen: