Kylie Jenner wekt huwelijksgeruchten op tegen Travis Scott terwijl ze diamanten 'trouw'-band draagt

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner wekt huwelijksgeruchten op tegen Travis Scott terwijl ze diamanten 'trouw'-band draagt
Kylie Jenner wekt huwelijksgeruchten op tegen Travis Scott terwijl ze diamanten 'trouw'-band draagt
Anonim

Is de jongste KarJenner een getrouwde vrouw?

Kylie Jenner heeft voor opschudding gezorgd op sociale media nadat ze pronkte met twee oogverblindende bands op haar ringvinger. De ringen - een met diamanten ingelegde band en een eenvoudig goudstuk - werden getoond op een foto die op St. Patrick's Day op haar Instagram Stories was geplaatst.

Kylie Jenner heeft onlangs een zoontje gekregen met partner Travis Scott

In het cryptische Instagram-verhaal - gedeeld met de 319 miljoen volgers van de 24-jarige - toonde de moeder van twee haar gemanicuurde hand die op haar groene Birkin-tas met alligatorprint rust. Ze plaatste ook twee emoji's met klavertje vier op de foto.

Een jaar nadat ze haar eerste kind had verwelkomd met rapper Travis Scott, een dochter genaamd Stormi, werd Jenner in 2018 in Los Angeles gezien met een vergelijkbare ringstijl terwijl ze in Los Angeles was.

In latere Instagram Stories toonde de CEO van Kylie Cosmetics de verjaardagstaart van haar broer Rob Kardashian, een mand vol verse groenten en fruit, een video van de volle maan en honden. Eerder deze week was Kylie, die in februari zoon Wolf met Travis verwelkomde, openhartig met fans over haar postpartrum-worsteling.

Kylie Jenner gaf toe dat haar tweede zwangerschap moeilijk was

"Ik wil gewoon tegen mijn moeders na de bevalling zeggen dat postpartum niet gemakkelijk is geweest. Het was niet gemakkelijk, het is heel moeilijk. Deze ervaring voor mij persoonlijk was een beetje moeilijker dan bij mijn dochter, "ze bekende.

"Het is mentaal, fysiek, spiritueel niet gemakkelijk … het is gewoon gek. Ik wilde niet gewoon weer tot leven komen zonder dat te zeggen, omdat ik denk dat we op internet kunnen kijken en voor andere moeders die er goed doorheen gaan nu kunnen we internetten en het ziet er misschien een stuk makkelijker uit voor andere mensen en, zoals de druk op ons, maar het was niet gemakkelijk voor mij."

Ze vervolgde: "Het is moeilijk geweest. En ik wilde dat alleen maar zeggen. Ik had niet eens gedacht dat ik het vandaag zou halen, maar ik ben hier en ik voel me beter, dus je hebt dit. En het is oké om niet oké te zijn, "zei ze. "Toen ik me dat realiseerde, legde ik mezelf wat druk op, en ik blijf mezelf eraan herinneren dat ik een heel mens heb gemaakt. Een mooie gezonde jongen, en we moeten stoppen onszelf onder druk te zetten om terug te zijn - zelfs niet fysiek, alleen mentaal na de geboorte."

Kylie Jenner en Travis Scott bevestigden in september dat ze een broertje of zusje kregen voor hun vierjarige dochtertje Stormi. De rapper en realityster heeft zich gedeisd sinds Scott's Astroworld-concert in Houston op 5 november leidde tot 10 doden.

Aanbevolen: