Fans worden gek als Kourtney Kardashian en Travis Barker huwelijksgeruchten aanwakkeren

Inhoudsopgave:

Fans worden gek als Kourtney Kardashian en Travis Barker huwelijksgeruchten aanwakkeren
Fans worden gek als Kourtney Kardashian en Travis Barker huwelijksgeruchten aanwakkeren
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker's relatie domineert de krantenkoppen en doet de hoofden tollen. Ze leken heel snel van vrienden naar geliefden te zijn gegaan, en het duurde niet lang voordat ze hun families bij elke gelegenheid begonnen te mengen.

Hun families genoten van een reeks vakanties en speciale momenten samen, en de pers legde een wilde reeks met PDA's gevulde foto's en video's vast tussen Kourtney en Travis. Nu leren fans dat deze relatie zich snel ontwikkelt tot veel meer dan een vluchtige romance.

Bruiloftklokken in de verte

De trouwklokken luiden misschien nog niet, maar ze lijken zeker aan de horizon te komen. Er zijn veel aanwijzingen dat 'voor altijd' deel uitmaakt van het relatieplan, en alles wijst erop dat Kourtney en Travis de nodige stappen ondernemen om hun relatie permanent te maken.

Een persoon die dicht bij het paar staat, heeft verklaard; "Kourtney en Travis erkennen nu meer dan ooit hoe speciaal hun relatie is en hoe gelukkig ze zijn om hun tijd samen door te brengen, of het nu met z'n tweeën is, met vrienden of met hun families," en vervolgde: "Het bouwen van een toekomst samen in een meer permanent opzicht zou waarschijnlijk kunnen gebeuren.”

Van buitenaf gezien, is het duidelijk dat zowel Barker als Kardashian veel nadruk leggen op tijd voor het gezin, en het lijkt erop dat hun kinderen het goed met elkaar kunnen vinden. Kourtney en Travis kunnen naar verluidt ook heel gemakkelijk met elkaars kinderen opschieten.

Fans hebben een mening

Natuurlijk hebben fans hun eigen meningen en ideeën over hoe deze romance zich ontvouwt, en ze zijn naar sociale media gegaan om hun gedachten te uiten.

Opmerkingen zijn onder andere het gezegde van Perez Hilton; "We noemen het nu. Een verloving van Kourtney Kardashian en Travis Barker tegen het einde van het jaar!" en kijkers die reageren om te zeggen; "Ik weet dat hij de vader is van haar kinderen, maar Travis lijkt beter dan Scott!!!"

Andere fans reageerden door te zeggen; "Ik hou van ze samen. Ik hoop dat het zo blijft," en "❤️ I'm here for Kravis ?," evenals; "Ze heeft er NOOIT gelukkiger uitgezien. Ik wens ze jaren en jaren van geluk," en "Ik ben hier voor. Hij heeft zijn eigen carrière, geld, hij is een geweldige vader, hij is geweldig met haar kinderen, wat wil ze nog meer ?"

Er worden ook voorspellingen gedaan, waaronder; "Aan het einde van de zomer getrouwd, meer als…" en "Ik zeg dat hij op kerstavond ten huwelijk vraagt. Dat is haar favoriete tijd van het jaar."

Alle ogen zijn gericht op de tortelduifjes, vooral gezien het feit dat veel fans hebben voorspeld dat ze op subtiele wijze zullen weglopen en ons achteraf alles over hun huwelijk zullen vertellen!

Aanbevolen: