Kravis' vonkt meer huwelijksgeruchten na Vegas-reis terwijl fans naar romantiek gutsen

Kravis' vonkt meer huwelijksgeruchten na Vegas-reis terwijl fans naar romantiek gutsen
Kravis' vonkt meer huwelijksgeruchten na Vegas-reis terwijl fans naar romantiek gutsen
Anonim

Fans kunnen maar geen genoeg krijgen van Kravis.

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn het gesprek van de sociale media na geruchten over een bruiloft na een wervelend weekend in Las Vegas.

De 42-jarige haarstylist van realityster Glen Coco (ook bekend als Oropeza) zorgde voor roddels toen hij verschillende snapshots deelde van de romantische reis van het stel naar Sin City.

"NU begrijp ik waarom je in Vegas in het huwelijksbootje stapt. Er gaat niets boven liefde en plezier", schreef Coco in zijn bijschrift, waardoor fans dachten dat Kravis in het huwelijksbootje stapte.

In de kiekjes bedekt Travis Kardashian's rechterhand op elke foto en verbergt elke blik op een mogelijke verlovingsring.

Toegevoegd aan het mysterie, deelde Kourtney dit weekend soortgelijke foto's op haar account en schreef: "Wat gebeurt er in Vegas…"

Ondertussen konden commentatoren op sociale media niet anders dan zich verbazen over hoe blij Kourtney lijkt.

"Ze ziet er voor één keer gelukkig uit. Ze is normaal gesproken erg ellendig, dus wie weet is hij de ware…", schreef iemand online.

"Ik heb Kourtney nog nooit zo blij en lachend gezien… Dat is wat echte liefde met een vrouw doet. Ik denk dat Travis echt van haar houdt… Wens ze het beste…", voegde een tweede eraan toe.

"Ik heb haar nog nooit zo gelukkig gezien in haar vorige relaties," viel een derde in.

Kravis heeft ook geleid tot zwangerschapsgeruchten nadat Barker een beschermende hand op de buik van de realityster zag leggen.

Het echtpaar wachtte op hun rit bij de parkeerservice in de Wynn Tower Suites.

De 45-jarige drummer bleef dicht bij zijn realityster-vriendin voordat ze naar de T-Mobile Arena vertrokken om te zien hoe Dustin Poirier Conor McGregor versloeg nadat hij zijn enkel leek te breken aan het einde van de eerste ronde.

Kourtney zag er sensationeel uit in een strak velours korsettopje met een diepe halslijn en een riem over haar schouder

Ze combineerde haar rockstar-beau in een leren broek met rechte pijpen en voegde centimeters toe aan haar petite frame met zwarte stiletto's.

De moeder van drie bond haar lange bruine haar in een strakke paardenstaart met "hate you"-oorbellen die aan haar oren bungelden en een microportemonnee in haar hand.

De zwangerschapsgeruchten kwamen slechts een week nadat Kourtney werd gespot met een paar bruids-Minnie Mouse-oren terwijl hij in het weekend poseerde voor een fanfoto in Disneyland.

In de snap, gedeeld door Instagram-account Not Skinny But Not Fat, was Kourtney, 42, te zien naast Travis' dochter Alabama, 15, gekleed in een wit paar Minnie-oren met witte strik en een mini-schouder- lengte sluier aan de achterkant.

Aanbevolen: