Fans zeggen dat dit het gekste Brad Pitt-interview ooit was

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat dit het gekste Brad Pitt-interview ooit was
Fans zeggen dat dit het gekste Brad Pitt-interview ooit was
Anonim

Hou van hem, haat hem, of vind hem een beetje leuk, het v alt niet te ontkennen dat Brad Pitt een effect heeft op iedereen. De man is meer dan een A-lister. Pitt is eigenlijk meer een levende Hollywood-legende (een status die hij deelt met zijn goede vriend George Clooney, de andere mooiste man ter wereld). Natuurlijk, hij is verre van perfect (verontrustende onthullingen na zijn scheiding van Angelina Jolie hebben dat bewezen). Maar toch bezwijmen velen over hem.

Zelfs voor verslaggevers is bezwijmen over Pitt een ding. De ervaren acteur weet de pers immers te charmeren. Dat gezegd hebbende, dit maakt een interview van meer dan tien jaar geleden niet minder cringy. Sommigen vinden het misschien zelfs moeilijk om naar te kijken.

Dit is het Brad Pitt-interview waar iedereen van huivert

In 2009 reisde Pitt naar Cannes om de wraakfantasiefilm Inglourious Basterds van Quentin Tarantino te promoten. In de film speelde hij Lt. Aldo Raine, de leider van een Joods-Amerikaanse guerrilla die achter de vijandelijke linies was gedropt om nazi's te doden. Op de rode loper en rond Cannes is Pitt echter verre van zijn filmpersonage.

In plaats van het ruige militaire bomberjack dat hij in de film droeg, zag Pitt er scherp en gepolijst uit in een crèmekleurig pak van Tom Ford (de acteur onthulde zelfs: "Hij kwam vanmorgen opdagen en kleedde me persoonlijk aan"). Hij maakte de look af met een grijze kasjmier sjaal om zijn nek. Pitt zag er zeker een charmeur uit en Anne Curry was behoorlijk geslagen.

In die tijd was Curry in Cannes om Pitt te interviewen voor NBC's Today Show (lang voordat Curry uit de show werd ontslagen). De ervaren verslaggever was echter duidelijk niet geïnteresseerd in alleen maar vragen over de nieuwste film van Pitt. In plaats daarvan wilde ze een beetje persoonlijk worden, door de acteur eerst te vragen of hij "geregeld" was na de geboorte van zijn tweeling met Jolie, slechts een jaar eerder.

Pitt leek echter niet geïnteresseerd om over zichzelf of zijn persoonlijke leven te praten. In plaats daarvan wilde de acteur zijn film gewoon met Tarantino bespreken. Maar Curry had er geen zin in. Op dat moment besloot ze zijn gezicht uit te steken en zijn gezicht aan te raken.

Wat er daarna gebeurde, was een ongemakkelijke uitwisseling, waarbij Curry duidelijk maakte dat veel vrouwen die naar de show keken op dat moment "echt jaloers" op haar waren omdat ze zo dicht bij Pitt stond (soms leunend).

En hoe ongemakkelijk het interview ook mag lijken, het helpt om wat meer context te hebben in de dynamiek van Curry en Pitt. Om te beginnen is het de moeite waard om erop te wijzen dat dit niet de eerste keer was dat ze elkaar ooit hadden gesproken.

Ann Curry en Brad Pitt gaan terug

Curry's benadering van Pitt in Cannes heeft sommigen misschien verward en geschokt achtergelaten, maar het is de moeite waard om in gedachten te houden dat er een zekere mate van bekendheid is tussen de twee. Per slot van rekening heeft Curry door de jaren heen Pitt for Today geïnterviewd om een aantal redenen. Niet alleen dat, ze had ook verschillende keren met Jolie gesproken toen het stel nog bij elkaar was.

Curry had bijvoorbeeld een ontmoeting met een hoogzwangere Jolie in Namibië om haar voortdurende humanitaire werk te bespreken. Later ging Curry ook zitten met zowel Pitt als Jolie toen het paar hun film A Mighty Heart promootte (Jolie speelde in de film, Pitt produceerde het) in 2007. En terwijl het gesprek meestal rond de biopic draaide, Curry had wel wat vragen voor het paar over het gezinsleven en hun liefdadigheidsbijdragen.

Van hun jonge gezin vertelde Jolie haar: "Het zijn gewoon mijn favoriete mensen. Ze zijn gewoon zo leuk. En ik kan elke dag zien wie ze worden.” Curry vroeg het paar later naar hun donaties aan verschillende goede doelen en Pitt merkte eenvoudig op: "Je kunt de bal een beetje naar voren verplaatsen. En dat is gewoon je handen vuil maken. Een beetje je mouwen opstropen en kijken waar het je brengt.”

Slechts een paar maanden later ontmoette Curry Pitt opnieuw. Deze keer spraken ze over Pitts inzet voor het promoten van groen design in New Orleans na de orkaan Katrina.

“Misschien kunnen we hier iets goeds uit halen. En dat heeft te maken met rechtvaardigheid en eerlijkheid', zei de acteur over de nasleep. "En-- en wat ik denk dat deze plek bewijst, is dat deze technologie, dat deze gezondere manier van leven, deze betere manier van leven, toepasbaar is op alle economische niveaus."

Brad Pitt heeft andere memorabele interviews gehad sinds

In de loop der jaren heeft Pitt een aantal andere gedenkwaardige interviews gehad. Zo had de acteur ooit een interessant gesprek met mede-Oscarwinnaar Anthony Hopkins voor Interview Magazine. Voor de twee A-listers was het een reünie die meer dan twee decennia in de maak was (hun laatste film samen was het fantasiedrama Meet Joe Black uit 1998).

In hetzelfde jaar ging Pitt zitten met de jonge verslaggever van Ellen DeGeneres, Jaden Jefferson, voor een backstage-interview. Het gebeurde nadat de A-lister tijdens haar liveshow bij het publiek van DeGeneres zat. Toen Jefferson vroeg hoe het voelde om daar te zitten, merkte Pitt op, was het "heel leuk".

Voorlopig stapt Pitt een beetje uit de schijnwerpers, maar misschien niet voor lang meer. De ervaren acteur is een drukbezet man met verschillende films in de maak, waaronder een nieuw aangekondigde film zonder titel die hij maakt met vriend Clooney en Spider-Man-regisseur Jon Watts. Daarom zullen er snel genoeg meer Pitt-interviews zijn, cringey of niet.

Aanbevolen: