Fans zeggen dat dit de meest ondergewaardeerde sitcom ooit is

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat dit de meest ondergewaardeerde sitcom ooit is
Fans zeggen dat dit de meest ondergewaardeerde sitcom ooit is
Anonim

Iedereen heeft zijn favoriete sitcom, of het nu een actuele hit is of een nostalgische terugblik. Maar fans van een specifieke show zeggen dat hun beste keuze nooit zijn dag in de zon heeft gehad, en ze zijn er niet blij mee.

De show omvatte een mix van sterk acteerwerk, goed ontwikkelde personages en precies de juiste hoeveelheid humor, zeggen fans. Dus waarom kreeg het niet meer aandacht toen het nog in de lucht was?

Fans zeggen dat 'King Of Queens' enorm werd onderschat

Ja, het is 'King of Queens' waar fans dol op zijn, zelfs jaren later. Kijkers zeggen dat de show veel te bieden had, hoewel niet iedereen het altijd op prijs stelde. Een fan gaf toe dat ze begrijpen waarom sommige mensen de serie overslaan.

"Ik denk dat mensen het verdoezelen vanwege de clichématige hete meid die getrouwd is met een dikke kerel. Misschien is het de lachband?" meende de commentator. Ongeacht de stijlfiguren die het met zich meebrengt, had de show een geweldige fysieke komedie, om te beginnen, maar het had ook hart.

Het werd nooit te 'serieus of prekerig', maar de show had wel diepgang, zeggen fans. Kevin James als Doug was een hoogtepunt, vooral zijn reacties, zeggen fans; "De volgende keer dat je naar de show kijkt, let op het camerawerk, het maakt echt een verschil in die reactiefoto's."

Dus niet alleen het acteerwerk was goed, maar het camerawerk hielp de show om te vormen tot iets meer.

Waarom kreeg 'King Of Queens' niet meer aandacht?

De cast heeft ook veel te zeggen over de show, maar de sitcom bevatte niet hetzelfde niveau van drama als anderen van zijn tijd. Dat kan positief of negatief zijn, afhankelijk van het perspectief. Immers, hoe meer drama een show met zich meebrengt, hoe meer kijkers er naar kijken, toch?

De primaire trope waar kijkers op wijzen (aantrekkelijke vrouw getrouwd met een gekke grotere man) is zeker geldig als de reden waarom 'KOQ' werd onderschat tijdens zijn run. Maar kijkers zeggen dat er andere redenen zijn waarom de show geen tophond was, een daarvan was dat het "in de schaduw van hipper, scherper spul liep, onder de drempel van wat [fans] zware aandacht van critici noemen."

Slaap een diepe zucht. Het goede nieuws is dat de show nog steeds continu wordt herhaald, dus diehard fans kunnen naar hartenlust blijven kijken. Ondertussen is Leah Remini bezig met het opvoeden van haar dochter, en Kevin James wordt enthousiast voor een verrassende nieuwe rol.

De show was geen prijswinnende show, maar het stelde Kevin en Leah wel in staat om grotere carrières te lanceren -- en hun vermogen te vergroten.

Aanbevolen: