Fans zeggen dat dit de meest realistische romantische film ooit is

Fans zeggen dat dit de meest realistische romantische film ooit is
Fans zeggen dat dit de meest realistische romantische film ooit is
Anonim

Als het gaat om films en tv, nemen producenten, regisseurs en zelfs acteurs veel licenties om liefdesverhalen te vertellen. Bioscoopbezoekers zwijmelen bij scènes uit 'The Notebook', grijpen naar hun hart tijdens momenten in 'Titanic' en zijn geobsedeerd door neprelaties alsof ze echt zijn, zelfs als ze helemaal nep zijn (naar jou kijkend, 'Twilight'-franchise).

Het goede nieuws is dat fans heel veel films hebben om uit te kiezen als het om romantiek gaat. Maar de echte vraag is, zijn die verhaallijnen realistisch? Zijn de personages herkenbaar? Voelen de romantische momenten superscript aan?

Het is waar, ze zijn geschreven (nou ja, in de meeste gevallen -- 'Mr. and Mrs. Smith' is misschien een uitzondering?). Maar dat betekent niet dat romantiek niet realistisch en goed kan worden geacteerd, en fans denken dat dit het geval is met de film 'Slumdog Millionaire'.

In tegenstelling tot 'originele romantiek'-films zoals '500 Days of Summer', was 'Slumdog Millionaire' niet gericht op de twee hoofdpersonages die verliefd werden. Fans vertelden Quora dat de film niet noodzakelijkerwijs kwalificeert als een op zichzelf staande "romantische" film. Maar het feit dat de romantiek enigszins organisch verloopt, is precies wat dit een "geweldige, realistische" romantische film maakt.

Fans beweren dat de film "niet volledig draait om het liefdesverhaal", dat is als het leven, toch? De connectie tussen de twee hoofdpersonages speelt een grote rol in de verhaallijn -- 'Slumdog' zou geen film zijn zonder het onderliggende verhaal van liefde en verlangen -- maar er speelt zoveel meer.

Ontwikkelaar Patel en Freida Pinto in 'Slumdog Millionaire&39
Ontwikkelaar Patel en Freida Pinto in 'Slumdog Millionaire&39

Hoofdpersonages Jamal en Latika ontmoeten elkaar als kinderen, waarna de rest van de film hun leven, beproevingen, beproevingen en uiteindelijk hun hernieuwde verbinding volgt. Maar terwijl kijkers de voortgang van de romance van het paar volgen, gebeurt er nog een heleboel andere actie.

En hoewel het in het echte leven misschien niet gepaard gaat met ontvoeringen, optredens in spelshows en gearresteerd worden voor liegen op tv - in ieder geval niet voor de meeste mensen - sprak de film het publiek aan op een manier die maar weinig andere films hebben.

Het helpt dat Dev Patel en Freida Pinto natuurlijk uitstekende acteurs zijn, zoals blijkt uit de prijzen waarvoor ze allebei zijn genomineerd (en hebben gewonnen). De "slaaphit" van een film was eigenlijk Freida's spoedcursus acteren, aangezien ze toegaf dat ze nooit professionele acteerlessen had gevolgd voordat ze Latika speelde, merkte Audrey Magazine op.

Maar misschien leek het daarom soms zo natuurlijk en zelfs ongemakkelijk toen het liefdesverhaal zich afspeelde. Omdat de twee acteurs samen moesten leren en groeien, net zoals een stel dat doet.

Uiteindelijk zijn het de acteurs die het liefdesverhaal in de film droegen. Hoewel de verhaallijn natuurlijk hielp om de kijkers de hele tijd geboeid te houden.

Aanbevolen: