Hoe Kim Kardashian echt over haar Armeense erfgoed denkt

Inhoudsopgave:

Hoe Kim Kardashian echt over haar Armeense erfgoed denkt
Hoe Kim Kardashian echt over haar Armeense erfgoed denkt
Anonim

Als er één ding is dat de wereld zeker weet over de Kardashians, dan is het dat familie veel voor hen betekent. De beroemde familie heeft hun publieke vetes en opblaasmomenten gehad, maar ze houden altijd vol hoeveel ze van elkaar houden, wat er ook gebeurt. Kim Kardashian heeft op sociale media over al haar familieleden gepost, inclusief haar grootmoeder MJ. Maar fans horen Kim zelden over de familieleden van haar overleden vader, Robert Kardashian Sr.

Hoewel Robert Kardashian in Amerika werd geboren, was hij van Armeense afkomst, en bij uitbreiding ook Kim en haar broers en zussen Kourtney, Khloé en Robert Kardashian Jr. Hoewel Kim niet vaak publiekelijk haar familieleden aan de kant van haar vader noemt, heeft ze gesproken over haar Armeense afkomst en heeft ze het land zelfs een paar keer bezocht. Blijf lezen om te ontdekken hoe Kim Kardashian echt denkt over haar Armeense afkomst en met welke religie ze zich identificeert.

Hoe Armeens is Kim Kardashian?

De Kardashians worden beschouwd als de koninklijke familie van de Verenigde Staten, maar de beroemde familie kan hun erfgoed zelfs terugvoeren naar Armenië. Volgens In Your Pocket komt de link van Kim Kardashian naar Armenië via haar overleden vader, Robert Kardashian Sr.

Zoals veel fans hebben opgemerkt, is "Kardashian" eigenlijk een Armeense naam.

Robert Kardashian was een Armeens-Amerikaan van de derde generatie. Zijn overgrootouders van zijn vader kwamen uit Karakale, een dorp dat momenteel binnen de grenzen van het noordoosten van Turkije ligt, maar aan het begin van de 20e eeuw Armeens grondgebied was.

De website legt uit dat de Kardashian-familie elders kansen zocht en naar Duitsland migreerde voordat ze zich in Los Angeles vestigde. Cheat Sheet legt uit dat, interessant genoeg, de familie ertoe werd aangezet hun huis te verlaten toen een ongeletterde 11-jarige jongen in detail profeteerde dat veel Armeniërs in de nabije toekomst met oorlog en dood zouden worden geconfronteerd.

De overgrootouders van Robert Kardashian kwamen uit een stad genaamd Erzurum aan de andere kant van Armenië, en ze vluchtten ook het land uit toen ze de profetie hoorden. Net als de Kardashians vestigden ze zich uiteindelijk in Californië.

Door Armenië achter te laten, konden beide families de Armeense genocide, die plaatsvond tussen 1915 en 1917, en de Russische Revolutie tussen 1917 en 1923 vermijden.

Als ze in Armenië waren gebleven, is het niet zeker dat ze het zouden hebben overleefd, aangezien de Armeense genocide resulteerde in de vernietiging van ongeveer 60.000 tot 1,5 miljoen Armeense christenen tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Beide families hadden kleinkinderen die elkaar ontmoetten en trouwden in Los Angeles, en uiteindelijk het leven schonken aan Robert Kardashian Sr.

Kortom, alle betovergrootouders van Kim Kardashian van haar vaders kant waren Armeens. Er zijn geen aanwijzingen dat er aan de kant van Kris Jenner enig Armeens erfgoed is. Meerdere bronnen melden dat Kris van Engelse, Ierse, Schotse, Nederlandse en Duitse afkomst is.

Is Kim Kardashian trots op haar Armeense erfgoed?

Afgaande op Kim's opmerkingen en acties met betrekking tot Armenië in het verleden, lijkt het erop dat ze inderdaad trots is op haar erfgoed. Net als andere Armeens-Amerikaanse beroemdheden, waaronder Cher, heeft Kim zich uitgesproken over de Armeense genocide, een tragedie die niet algemeen wordt erkend of erkend.

Kim heeft campagne gevoerd voor de Amerikaanse regering om meer bekendheid te geven aan de Armeense genocide (wat een goede advocaat ze zou maken), en is zelfs geëerd in Armenië voor het promoten van de cultuur en geschiedenis van het land op de internationale stadium.

Degenen die Kim's sociale-mediapagina's volgen, zullen zich er ook van bewust zijn dat ze Armenië meerdere keren heeft bezocht en elke keer dat ze gaat, trots haar reizen documenteert. Kim reisde beroemd naar het Midden-Oosten om alle vier haar kinderen te dopen met ex Kanye West in de Armeense kerk.

Haar eerste dochter, North, werd gedoopt in Israël, in de Armeense wijk van Jeruzalem. Haar andere drie kinderen - Saint, Chicago en Psalm - werden gedoopt in de Mother See van de Heilige Etchmiadzin-kathedraal in Vagharshapat, Armenië, naar verluidt de oudste bestaande kathedraal.

Tijdens haar reis naar Armenië in 2015, die ze samen met zus Khloé en twee neven maakte, nam Kim de tijd om verschillende historische plekken te bezoeken, waarmee ze haar interesse in het land benadrukte. Onder hen was het Armenië Genocide Memorial in Yerevan.

Welke religie is Kim Kardashian?

De Kardashians worden vaak afgebeeld in hun realityshow Keeping Up With the Kardashians als praktiserende christenen. Hoewel Kim als christen is geboren en getogen en elke week naar de kerk gaat, meldt The Sun dat ze misschien niet officieel in de christelijke kerk is gedoopt.

Ze werd echter gedoopt in de Armeens-orthodoxe kerk tijdens een bezoek aan het land in 2019. Kim plaatste op haar Instagram dat ze was gedoopt met haar kinderen, een bijschrift dat vergezeld ging van afbeeldingen van Kim gekleed in een traditionele hoofddoek voor de ceremonie.

Ook bij de doop aanwezig zou zijn geweest Kim's zus Kourtney, evenals haar vier kinderen.

Aanbevolen: