Hoe Taissa Farmiga echt over haar zes oudere broers en zussen denkt

Inhoudsopgave:

Hoe Taissa Farmiga echt over haar zes oudere broers en zussen denkt
Hoe Taissa Farmiga echt over haar zes oudere broers en zussen denkt
Anonim

Helaas kan het leven erg verwarrend zijn, omdat de meeste mensen hun hele leven met uitdagende situaties worden geconfronteerd en zich afvragen hoe ze die het beste kunnen aanpakken. Aan de positieve kant kan het omgaan met moeilijke situaties een stuk gemakkelijker worden gemaakt als mensen prioriteit geven aan de juiste dingen in het leven. Het meest opvallende is dat het leven gemakkelijker wordt als mensen in gedachten houden dat familie het belangrijkst is.

Helaas is het soms niet de bedoeling dat mensen een hechte relatie hebben met de mensen met wie ze zijn opgegroeid, omdat familiebanden soms giftig kunnen zijn. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat zoveel families van beroemdheden uit elkaar zijn gescheurd. Aan de positieve kant kunnen mensen een gezin stichten dat bestaat uit mensen naar eigen keuze als degene waarmee ze zijn opgegroeid giftig wordt. Met dat in gedachten is het duidelijk dat alleen omdat Taissa Farmiga uit een groot gezin komt, niet betekent dat ze van nature een hechte relatie heeft met haar broers en zussen. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: hoe denkt Taissa over haar zes oudere broers en zussen?

De familie Farmiga had een idyllische opvoeding

In de loop der jaren hebben Vera en Taissa Farmiga veel onthuld over hun opvoeding. Zo is bekend dat de familie Farmiga Oekraïense roots heeft en daar zijn ze erg trots op. Hoewel Vera en Taissa in New Jersey zijn opgegroeid, leerden de broers en zussen van Farmiga pas later in hun leven Engels.

Helaas heeft Vera Farmiga in het verleden onthuld dat haar grootouders vreselijke dingen hebben meegemaakt voordat ze naar Amerika konden verhuizen. Maar toen de Famiga's eenmaal waren ontworteld, konden ze gelukkig een fantastisch leven opbouwen voor hun clan. Vera heeft zelfs uitgelegd dat ze zo graag in horrorfilms speelt vanwege haar fantastische jeugd.

Eerlijk gezegd zullen vrienden en familie het beamen. We zijn opgegroeid in een zachtaardig en liefdevol gezin. Er zijn geen diepe of verwrongen geheimen. Misschien was het een te perfect bestaan dat we nodig hadden om de ander te verkennen Ik denk er echter graag aan dat we misschien van donkere onderwerpen houden.' Aangezien ze in hetzelfde huis zijn opgegroeid, lijkt het duidelijk dat Taissa een even mooie jeugd heeft gehad.

Vera Farmiga bracht Taissa Farmiga in de acteerwereld

In een ideale wereld zou er één ding zijn dat bepa alt hoeveel kansen mensen krijgen, hoe bekwaam ze zijn. In werkelijkheid is er echter een reden waarom er een adagium is dat zegt dat het niet is wat je weet, maar wie je kent. Hoewel het waar is dat de Farmiga-zussen bewijzen dat talent soms in een gezin kan werken, zijn ze het bewijs van dat adagium aangezien het feit blijft dat Taissa haar carrière te danken heeft aan haar oudere zus Vera.

Vera Farmiga is duidelijk een van de meest getalenteerde acteurs van haar generatie en heeft veel invloed kunnen vergaarden in het bedrijf. Om die reden, toen Vera besloot verhalenverteller te worden, kon ze haar regiedebuut maken met de film Higher Ground uit 2011. Naast het regisseren van Higher Ground, speelde Vera in de film en een jongere versie van haar personage verschijnt in de film. Toen het tijd was om de jongere versie van zichzelf te casten, besloot Vera dat het perfect zou zijn om haar jongere zus Taissa in te huren, aangezien er een leeftijdsverschil van 21 jaar is tussen de zussen.

In 2012 werden Taissa Farmiga en Vera Farmiga geïnterviewd door Young Hollywood om te praten over het samen maken van Higher Ground. In het interview onthulde Vera dat ze Taissa moest overtuigen om in haar film te spelen en dat deed ze door haar jongere zus een vrachtwagen te beloven. Bovendien was de connectie van de Farmiga-zus volledig zichtbaar toen Vera opmerkte dat ze als een "typische oudere zus" op de set was en Taissa antwoordde door te zeggen "je hebt me de baas gespeeld".

Hoe Taissa Farmiga zich voelt over haar oudere broers en zussen

Gedurende de tijd dat Taissa Farmiga in de schijnwerpers stond, heeft ze over haar jeugd in het algemeen gesproken en het lijkt heel duidelijk dat ze heel veel van haar familie houdt. Bovendien lijkt het duidelijk dat de broers en zussen van Farmiga een zeer hechte band hebben. Er is zelfs gemeld dat Vera zorgt voor een van haar zussen die is geboren met spina bifida. Taissa heeft echter nooit in het openbaar over de meeste van haar broers en zussen gesproken, wat logisch is omdat ze er niet voor hebben gekozen om roem na te jagen.

Nadat Taissa Farmiga de critici wegblies met haar acteerdebuut in het regiedebuut van haar grote zus Higher Ground, verscheen in 2011 een Teen Vogue-artikel over de band van de zus. Van haar kant maakte Vera duidelijk dat ze graag geld uitgeeft tijd met haar jongere zus. "Taissa is de persoon die je meeneemt om je Oscar-jurk te kiezen en vervolgens naar In-N-Out Burger te brengen. Hoe groot het leeftijdsverschil ook is, ze is een van mijn beste vrienden ter wereld." Bovenop die opmerkingen, toen de oudere zus werd geïnterviewd door cinemovie.tv, sprak Vera over de invloed die ze hoopt dat ze heeft gehad op Taissa. "Ze is een surrogaatdochter van mij, ik denk graag dat ik voor haar gemodelleerd heb wat het betekent risico nemen en optimistisch zijn en wat eng is en wat niet.”

In het eerder genoemde Teen Vogue-artikel vatte Taissa Farmiga beknopt samen hoe ze zich voelt over haar oudere zus en de rol die Vera in haar leven speelt. "Vera is mijn styliste, mijn alles." Het lijkt onmogelijk om de band die Taissa en Vera delen beter te omschrijven dan dat en het lijkt onvoorstelbaar dat iemand ze zou weglaten van een lijst met de leukste relaties met beroemdheden tussen broers en zussen.

Aanbevolen: