Hoe Courteney Cox echt over haar plastische chirurgie denkt

Inhoudsopgave:

Hoe Courteney Cox echt over haar plastische chirurgie denkt
Hoe Courteney Cox echt over haar plastische chirurgie denkt
Anonim

Tijdens de reünie van 2021 van de populaire sitcom Friends merktenfans snel de "vreemde" optredens van de cast op. Er waren zorgen over de onduidelijke toespraak van Matthew Perry en een algemene hit op de "botox" -gezichten van de acteurs. Anderen verdedigden de cast en zeiden dat sommige mensen een beetje hard waren over de ouder wordende opmerkingen. Maar het is moeilijk om de drastische veranderingen in hun gezichten te ontkennen, vooral die van Courtney Cox. De actrice gaf onlangs zelf toe overboord te zijn gegaan met gezichtsinjecties. Dit is het verhaal achter haar controversiële transformatie.

Courteney Cox heeft toegegeven dat ze aan haar gezicht heeft gewerkt

In 2017 gaf Cox toe dat ze fillers op haar gezicht kreeg."Nou, wat er uiteindelijk zou gebeuren, is dat je naar een dokter gaat die zou zeggen: 'Je ziet er geweldig uit, maar wat zou helpen is een kleine injectie hier of vulmiddel daar'", vertelde de actrice aan New Beauty over haar reis naar cosmetische ingrepen.. "Dus je loopt naar buiten en je ziet er niet zo slecht uit en je denkt, niemand heeft het opgemerkt - het is goed. Dan vertelt iemand je over een andere dokter: 'Deze persoon is geweldig. Ze doen deze persoon die er zo natuurlijk uitziet.' Je ontmoet ze en ze zeggen: 'Je moet dit gewoon doen.'"

De actrice gaf ook toe dat ze veel fillers kreeg en het pas merkte toen het publiek erover sprak. "Voordat je het weet, ben je gelaagd en gelaagd en gelaagd. Je hebt geen idee, want het gaat geleidelijk totdat je gaat, 'Oh s--t, dit ziet er niet goed uit'", bekende ze. "En het is erger op foto's dan in het echte leven. Ik heb een vriend die zei: 'Ho, niet meer!' Ik dacht: ik heb al zes maanden niets gedaan. Ik wist het niet."

Ze voegde eraan toe dat ze niet dacht dat ze "waanzinnig" was, hoewel ze duidelijk op een bepaald niveau zat. "Ik zou foto's zien en denken: 'Oh, zie ik er zo uit?'", vervolgde ze. "En ik zou het aan een vriend vragen en zij zouden zeggen: 'Oh God, nee.' En ik heb mezelf nooit als waanvoorstellingen beschouwd. Ik denk dat foto's erger worden weergegeven, dus als mensen in de wereld je zien en opmerkingen schrijven die meestal gemeen zijn, denk ik: 'Het kan erger zijn dan wat het werkelijk is.'"

Waarom Courteney Cox besloot om aan haar gezicht te werken

Cox onthulde dat ze onder druk werd gezet om "bij te blijven" aan de normen van de industrie toen ze voor het eerst vulstoffen probeerde. "Hollywood - dit bedrijf - maakt het [verouderen] moeilijker. Ik ben opgegroeid met het idee dat uiterlijk het allerbelangrijkste was," zei ze. "Dat is een beetje triest, want het bracht me in de problemen. Ik deed zo mijn best om bij te blijven, en ik maakte het eigenlijk alleen maar erger." Op de vraag wat haar zo bewust maakte van haar uiterlijk, herleidde de Scream-ster het terug naar haar opvoeding.

"Mijn vader, die niet meer bij ons is, was de leukste en meest charismatische persoon, maar hij praatte veel over uiterlijk. Hij vond dat een belangrijk onderwerp in onze familie - hoe mensen eruit zagen en wie niet' t ziet er zo goed uit", vertelde de actrice. "Dat is niet leuk om te vertellen over je kindertijd. Wat gaan we eten en hoe zien mensen eruit, maar daar hadden we het over." Op het moment van het interview was Cox al van haar fillers af.

"Ik heb al mijn fillers laten oplossen. Ik ben zo natuurlijk als ik kan zijn. Ik voel me beter omdat ik op mezelf lijk", zei ze. "Ik denk dat ik nu meer op de persoon lijk die ik was. Ik hoop dat ik dat doe. Dingen gaan veranderen. Alles gaat vallen. Ik probeerde het niet te laten vallen, maar daardoor zag ik er nep uit. Je hebt beweging nodig in je gezicht, vooral als je een dunne huid hebt zoals ik. Dat zijn geen rimpels - het zijn lachrimpels. Ik heb moeten leren om beweging te omarmen en te beseffen dat fillers niet mijn vriend zijn."

Courteney Cox denkt dat haar gezicht er vreemd uitzag door injecties

In een recent interview met Sunday Times dacht de actrice openhartig na over het feit dat ze 60 werd. "Oh God, het is zo moeilijk om het zelfs maar te horen of te zeggen. Ik kan het niet geloven", zei ze. "Er is niets mis met 60 zijn, ik kan het gewoon niet geloven. De tijd gaat zo snel. Het lijdt geen twijfel dat ik meer geaard ben, ik heb zoveel geleerd in mijn leven - wat te genieten, wat te proberen meer te doen van en wat los te laten." Ze sprak ook over haar ervaringen uit het verleden met cosmetische behandelingen. "Er was een tijd dat je zei: 'Oh, ik verander. Ik zie er ouder uit.' En ik probeerde die [jeugdigheid] jarenlang na te jagen, " vertelde ze.

"Ik realiseerde me niet dat, oh s--t, ik er eigenlijk heel vreemd uitzie met injecties en dingen aan mijn gezicht doe die ik nu nooit zou doen," vervolgde ze. Toen ze in 2017 werd gevraagd of ze helemaal klaar was met schoonheidsbehandelingen, antwoordde ze: "Ik weet niet wat de toekomst in petto heeft, maar ik weet dat ik natuurlijk wil blijven. Maar ze komen de hele tijd met nieuwe dingen - het is gek hoeveel nieuwe machines er zijn. Ik geloof in het krijgen van laserbehandelingen zoals Clear + Brilliant. Ik geloof in microneedling. Ik denk dat microstroomtechnologie zinvol is om je spieren te versterken."

Aanbevolen: