De waarheid over hoe Kyle Richards echt over 'RHOBH' denkt

Inhoudsopgave:

De waarheid over hoe Kyle Richards echt over 'RHOBH' denkt
De waarheid over hoe Kyle Richards echt over 'RHOBH' denkt
Anonim

Het is absoluut onmogelijk om Kyle Richards te scheiden van The Real Housewives van Beverly Hills. Deze realityshow heeft vele jaren van haar leven gevolgd, van de gelukkige momenten waarop ze haar vier lieve dochters opvoedde tot de worstelingen die ze heeft ondervonden toen ze dicht bij haar zussen Kim Richards en Kathy Hilton probeerde te zijn. Als OG-huisvrouw kan Kyle helemaal trots zijn omdat ze het allemaal heeft gedaan. Ze heeft nieuwe vrienden gemaakt, nam het op voor oude, had plezier op vakanties en bleef eerlijk en herkenbaar gedurende dit alles.

Kyle Richards heeft de laatste tijd veel gedaan buiten haar realityshow, van de hoofdrol in de kerstfilm The Real Housewives of the North Pole tot het hernemen van haar rol in Halloween Kills. Dit zorgt ervoor dat fans zich afvragen hoe ze zich echt voelt over haar realityshow en hoe lang ze erin zal blijven. Blijf lezen om erachter te komen hoe Kyle Richards echt denkt over The Real Housewives of Beverly Hills.

Keert Kyle terug naar seizoen 12 van 'RHOBH'?

Sinds Kyle Richards een castlid is sinds seizoen 1, lijkt het alsof ze het leuk vindt om in de show te spelen en als 'OG' zou ze altijd willen terugkeren voor elk nieuw seizoen. Maar fans kwamen erachter dat Kyle zich begint af te vragen wanneer ze zou stoppen.

In oktober 2021 werd Kyle Richards geïnterviewd en ze vertelde of ze terug zou komen naar seizoen 12 van The Real Housewives Of Beverly Hills

In een interview met Pedestrian zei Kyle: "Ik bedoel, dat is nog niet ter sprake gebracht. Elk jaar denk ik 'Oh, het is een gegeven', maar je wacht een beetje af hoe je je voelt, en dan, weet je, beginnen ze het weer naar voren te brengen om te zien waar je hoofd is. Ik ben hier al een lange tijd." Ze vervolgde: "Nou, uiteindelijk zal ik moeten weglopen!" en voegde eraan toe: "Ik weet het nog niet, we zullen zien."

Kyle stemde ermee in om terug te komen voor seizoen 12, dus dat suggereert dat ze het leuk vindt om de show te filmen en eraan gewend is dat het een deel van haar leven is. Metro.co.uk meldde dat Kyle sprak over het schieten van seizoen 12 en hoe het meteen heel intens was: Kyle zei: "'We begonnen voor het eerst met fotograferen en Dorit had de huisinvasie. Het was alsof je een grapje met me maakte ! En dan is er iets anders met een ander huis, en dan is er nog iets… Oh mijn God, het drama volgt ons overal."

Haat Kyle van of haat de hoofdrol in 'RHOBH'?

Of fans nu de handgebaren van Kyle Richards opmerken of de ruzies die ze heeft met medesterren, ze is absoluut een realityster die mensen graag volgen.

Toen Kyle Richards over haar carrière sprak in een interview met The Los Angeles Times, deelde ze dat ze veel zelfliefde en 'vertrouwen' heeft gevonden vanwege de hoofdrol in de realityserie. Het lijkt alsof het een positieve ervaring voor haar is geweest, aangezien ze nu aan veel verschillende projecten werkt.

Kyle zei: "Hoewel ik mijn hele leven heb gewerkt, heeft het spelen van 'Real Housewives' me het vertrouwen gegeven om te zeggen: 'Weet je wat? daar hou ik niet van. Kunnen we stoppen en dat nog een keer doen?' Het heeft veel deuren voor me geopend. Ik ben veel veranderd in deze 11 jaar. Zo'n show doen is erg moeilijk, maar het helpt je wel om te groeien en te veranderen. En dat vertrouwen toepassen op mijn acteerwerk helpt."

Kyle vertelde Variety dat hoewel mensen eraan gewend zijn dat ze zichzelf is op tv, ze wist dat ze weer wilde acteren. Ze legde uit: "Er was een stigma dat als je eenmaal zo bekend bent als jezelf, je niet meer verschillende personages kunt spelen."

Kyle zei in hetzelfde Variety-interview dat ze de show zal verlaten als het erop lijkt dat er alleen maar negativiteit is, en dat ze zal weten wanneer het juiste moment komt om te vertrekken.

Kyle's moeilijkste tijd op 'RHOBH'

Als we het hebben over Kyle's tijd in The Real Housewives of Beverly Hills, is het moeilijk om niet aan de aflevering van seizoen 10 te denken toen Lisa Vanderpump haar het huis uit gooide.

Toen Ken Todd "Tot ziens Kyle!" riep het werd een zeer bekende quote. Kyle's co-sterren begonnen "Goodbye Kyle" te zeggen op sociale media en het werd bekend als de GoodbyeKyleChallenge, volgens Us Weekly.

Kyle schreeuwde de zin zelf toen ze in het openbaar was, omdat ze wat plezier wilde hebben met de moeilijke situatie. Ze legde uit over haar fans: "Persoonlijk zou ik denken dat ze liever hebben dat ik er een grapje over maak dan dat ik een groot probleem maak over een man die in mijn gezicht komt."

Hoewel Kyle Richards zeker een reeks verschillende ervaringen heeft gehad toen ze de hoofdrol speelde in The Real Housewives of Beverly Hills, begrijpen fans dat ze op een dag zal beslissen wanneer ze zal vertrekken, maar voor nu zal het heel leuk zijn om naar haar te kijken in seizoen 12.

Aanbevolen: