Meghan Markle deelt hartverscheurende brief, Twitter reageert zoals verwacht

Inhoudsopgave:

Meghan Markle deelt hartverscheurende brief, Twitter reageert zoals verwacht
Meghan Markle deelt hartverscheurende brief, Twitter reageert zoals verwacht
Anonim

Meghan Markle is openhartig over haar verdriet over de dood van haar vriend en gedragstherapeut Oli Juste.

In een brief die vandaag (7 april) door 'The Independent' is gepubliceerd, bracht de hertogin van Sussex hulde aan Juste, die haar introduceerde bij de liefdadigheidsinstelling Mayhew, waarvan ze in 2019 beschermvrouwe werd. Juste stierf op 15 januari van dit jaar, omringd door zijn verloofde Rob en zijn dierbaren.

Meghan Markle brengt hulde aan overleden vriend Oli Just, geconfronteerd met terugslag

In haar brief bedankte Markle Oli en zijn verloofde voor haar hulp bij het verzorgen van haar reddingshond toen ze naar het VK verhuisde.

Haar ontroerende woorden werden bezoedeld door verschillende opmerkingen, een bewijs van het giftige gedrag van sommige fans van de koninklijke familie dat Markle en haar man, prins Harry, ertoe bracht de monarchie achter zich te laten en eerst naar Canada te verhuizen en vervolgens naar de VS in 2019.

"We deelden onder meer een toewijding aan dierenwelzijn en een diepe liefde voor reddingshonden", schreef de hertogin over haar relatie met Juste.

"In feite waren het Oli en zijn verloofde Rob die hielpen bij het verzorgen van mijn reddingshond, Guy, toen ik net naar het VK was verhuisd en hij herstelde van een slopend ongeluk. Ze hielden van hem alsof hij hun eigen."

Ze voegde eraan toe: "Op 15 januari 2022 is mijn geliefde vriend Oli tragisch en heel plotseling overleden. Het heeft mij en zoveel anderen diepbedroefd en nadenkend achtergelaten, wetende dat de erfenis die hij nalaat voor onze harige vrienden is prachtig eenvoudig: hou gewoon van ze. Vooral degenen die achterblijven of vergeten zijn."

Markle gaf het beschermheerschap van Mayhew door toen zij en Harry een stap terug deden als senior werkende royals, maar ze "deed een donatie ter nagedachtenis aan haar geliefde vriend Oli Juste", zei Howard Bridges, CEO van Mayhew.

Markle wordt nog steeds achteloos misbruikt op internet

Markle's brief en verdriet waren helaas het doelwit van online misbruik op Twitter, waarbij sommigen erop wezen dat het verdriet van de hertogin een manier is om aandacht te krijgen en haar te berispen omdat ze de monarchie heeft verlaten.

Vorig jaar zaten Markle en Harry voor een allesomvattend interview met Oprah Winfrey, waarin ze onthulde dat ze zelfmoordgedachten had over het racistische misbruik dat ze van het publiek en bepaalde media heeft ontvangen sinds ze trouwde in de Koninklijke familie.

Aanbevolen: