Ex-Royal Cop reageert op Meghan Markle en Prince Harry UK Security Mess

Inhoudsopgave:

Ex-Royal Cop reageert op Meghan Markle en Prince Harry UK Security Mess
Ex-Royal Cop reageert op Meghan Markle en Prince Harry UK Security Mess
Anonim

De temperatuur is nog verder gedaald in de ijzige relatie tussen Meghan Markle, prins Harry en de rest van de Britse monarchie, met een nieuw meningsverschil over veiligheidsrechten, wat betekent dat er waarschijnlijk daar zal niet snel een kans op zijn.

De heer Davies, voormalig commandant van de koninklijke operationele eenheid, woog op het debacle waarbij Harry naar verluidt met juridische stappen heeft gedreigd nadat hem en Meghan het recht werd ontzegd om te betalen voor politiebescherming tijdens hun aanstaande bezoek aan het VK.

Davies beweert dat politiebescherming niet zal worden geboden omdat het beveiligingsrisico 'laag wordt geacht'

Sprekend tot Good Morning Britain, verklaarde Davies: Hij koos ervoor om naar Amerika te gaan, dat is zijn voorrecht. En het is ons voorrecht om ervoor te zorgen dat wanneer we kijken naar elk aspect van bescherming, elk lid van de koninklijke familie, we het daadwerkelijk bekijken en beoordelen via verschillende beveiligingsinstanties. Dat is de crux.”

“En op dit niveau is besloten dat ze hem geen bescherming zullen bieden omdat het risico in dit stadium als laag wordt beschouwd.”

“Mocht er echter een risico zijn wanneer hij komt, dan is de Metropolitan Police duidelijk plichtsgetrouw. Het is duidelijk op dezelfde manier beoordeeld als zoveel andere koninklijke beveiligingen."

“Prinses Anne bijvoorbeeld, zijn tante, ze krijgt geen fulltime bescherming, zo wordt ons nu verteld en toch werd ze in 1974 bijna ontvoerd en/of vermoord. Haar beveiliger werd neergeschoten.”

“Maar wat Harry betreft, hij kan niet kiezen wanneer hij wil komen. Er is nog nooit een precedent geweest waarin iemand beta alt voor hun veiligheid in dit land. Als het nodig is, wordt het verstrekt.”

De koningin zal naar verluidt haar steun niet aanbieden aan Harry en Meghan

Een koninklijke bron heeft beweerd dat de koningin haar kleinzoon niet zal helpen in zijn zoektocht om de beslissing van de Britse politie te bestrijden. De bron verklaarde: "Hare Majesteit zal zeker niet toegeven aan zijn eisen."

“Dit is geen zaak van Hare Majesteit… Het is een zaak van Hare Majesteits regering. Wie bescherming krijgt, is geen geschenk dat de koningin kan beslissen om te geven of weg te nemen.”

Een andere vermeende bron voegde toe: "Zijn eisen voor veiligheid in het VK zijn niet openlijk of breed besproken binnen de familie omdat men dacht dat het twee jaar geleden was opgelost."

"Eerlijk gezegd, met de gezondheidsproblemen van de koningin en prins Andrew die geconfronteerd wordt met een proces voor seksueel misbruik, is een strijd tussen haar kleinzoon en de regering het laatste waar ze in betrokken wil raken."

Aanbevolen: