Twitter reageert als de vader van Meghan Markle uitha alt omdat hij weggehouden wordt van zijn kleinkinderen

Inhoudsopgave:

Twitter reageert als de vader van Meghan Markle uitha alt omdat hij weggehouden wordt van zijn kleinkinderen
Twitter reageert als de vader van Meghan Markle uitha alt omdat hij weggehouden wordt van zijn kleinkinderen
Anonim

Meghan Markle's vader deed een interview met een Australisch tv-station, waarbij hij zijn dochter uit elkaar scheurde omdat ze haar kinderen bij hun familie weghield.

Thomas Markle Sr. sprak over het gevoel dat hij krijgt als hij zijn kleinkinderen niet ontmoet, en vertelde de outlet wat hij denkt dat ze zou moeten doen.

Thomas zei dat Meghan haar kinderen "bedriegt"

Markle's vader sprak met het station en zei dat hij denkt dat het verkeerd is. Meghan zal hem niet toestaan om Archie, 4, en baby Lilibet, drie maanden, of zelfs Harry te ontmoeten.

"Ik denk dat ze worden beroofd van het zien van al hun grootouders, en ik denk dat ze worden beroofd van het zien van al hun familieleden en ik denk dat dat verschrikkelijk oneerlijk voor hen is," vertelde hij Sunrise.

Hij vervolgde en zei dat wat volgens hem het beste is voor de familie om te doen, is terug te gaan naar Engeland en het goed te maken.

Ik zou graag zien dat ze allebei gaan, alle vier, terug naar Engeland en hun verplichting nakomen. Het is beter voor de kinderen en het is beter voor hen. Door ze niet terug te nemen, bedriegen ze hun kinderen.”

"Dus ik zou ze heel graag terug willen zien in Engeland en misschien het goedmaken met de koningin en het goedmaken met zijn vader, en dan kunnen we het misschien goedmaken," zei hij.

Ondanks eerdere beweringen dat hij naar de rechtbank zou gaan, lijkt Thomas nu zijn toon te hebben veranderd.

"Ik heb aanbiedingen gekregen van verschillende advocaten - pro-bono - omdat we het recht hebben om een rechtszaak aan te spannen om onze kleinkinderen te zien," zei hij.

"Maar voor mij is dat hetzelfde als proberen om in een spel af te dalen en ze als pionnen te gebruiken, en ik zal niet aanklagen om ze te zien," vervolgde Markle Sr..

Twitter had gemengde reacties op het interview van Markle Sr

Sommige online mensen leken het met Thomas eens te zijn dat zijn dochter wreed is.

"Het IS oneerlijk, hij heeft gelijk. Het zou me kapot maken als ik mijn kleindochters niet zou kunnen zien", twitterde een persoon.

Anderen wezen erop dat hij blijft doen wat in de eerste plaats een breuk veroorzaakte: met de media praten.

Ze adviseerden hem om niet meer naar de pers te rennen en het in plaats daarvan af te handelen als een privé-familiekwestie.

"Laat het alsjeblieft rusten en neem het privé op met je dochter", schreef iemand.

"Hij is zijn eigen ergste vijand.." een andere persoon was het daarmee eens.

Aanbevolen: