Kanye West beweert dat zijn familie in gevaar is als hij niet thuis is in nieuw nummer van Pusha T

Inhoudsopgave:

Kanye West beweert dat zijn familie in gevaar is als hij niet thuis is in nieuw nummer van Pusha T
Kanye West beweert dat zijn familie in gevaar is als hij niet thuis is in nieuw nummer van Pusha T
Anonim

Rapper Kanye West heeft om verschillende redenen veel publiciteit gekregen, voornamelijk vanwege zijn gevoelens voor zijn scheiding met Kim Kardashian en haar relatie met Pete Davidson. Na de beslissing om behandeling te zoeken, heeft West zich onopvallend gehouden. Artiest Pusha T bracht echter zijn album It's Almost Dry uit op 22 april, waaraan West meedeed. West zorgde er echter voor dat zijn teksten opvielen en naar zijn familie zouden gaan.

West beweerde in de nieuwe nummers dat zijn familie in gevaar was wanneer hij niet thuis is in het nummer "Dreamin of the Past", rappend, "Born in the manger, the son of a stranger… When daddy's not home, het gezin is in gevaar." Hij klopte ook de teksten in het nummer "Rock N Roll", en zei: "Ik ben niet gekomen om de kinderen op te halen om ruzie te maken", schijnbaar in verwijzing naar zijn voogdijregeling met Kardashian.

Kardashian heeft in februari 2021 na zeven jaar huwelijk de echtscheiding aangevraagd en werd in maart 2022 wettelijk vrijgezel verklaard. Ze delen vier kinderen, dochters North, 8, en Chicago, 4, en zonen Saint, 6, en Psalm, 2.

Het album is opgenomen in 2021 terwijl de echtscheidingsprocedure begon

Nadat de reality-tv-ster de scheiding aanvroeg, werd het een van de meest gepubliceerde onderwerpen van 2021. Kardashian was klaar om verder te gaan, terwijl West weigerde het huwelijk voorbij te laten zijn. Zowel privé als via de media bleef hij pleiten voor verzoening. Toen hij andere mensen begon te zien, was het nog steeds duidelijk dat hij niet wilde dat zijn huwelijk uiteen zou vallen.

Vanaf deze publicatie is het onbekend wanneer Pusha T zijn album af heeft en wanneer de "Stronger" rapper zijn teksten schreef. It's Almost Dry werd aangekondigd in januari 2022 en de artiest heeft zijn mond gehouden over het opnameproces. Het heeft echter lovende kritieken gekregen van critici.

West's social media-gedrag is niet onopgemerkt gebleven

Kort nadat Kardashian en Davidson hun relatie aankondigden, begon West verschillende berichten te plaatsen die gericht waren op Davidson en zijn vrienden op zijn Instagram. Een van zijn berichten was van een foto gebaseerd op The Avengers, waarop Davidson, Kardashian, Billie Eilish, Taylor Swift en Kid Cudi te zien zijn. West en Kid Cudi zijn goede vrienden geweest, maar door zijn vriendschap met Davidson heeft West duidelijk gemaakt dat hij Kid Cudi niet meer leuk vindt. Toevallig genoeg zijn beide rappers opgenomen in "Rock N Roll", waarop Kid Cudi bevestigde dat het hun laatste samenwerking zou zijn.

Hij uitte ook zijn woede over de situatie en plaatste zelfs een foto van North's rugzak met drie pinnen - een van een buitenaards wezen, een van Kardashian's gezicht en een andere van West's gezicht. Hij onderschrift: "Dit zat op de rugzak van mijn dochters toen ik haar vorige week mocht zien." Kardashian reageerde op het nu verwijderde bericht door te zeggen: "Je was hier vanmorgen om de kinderen op te halen voor school."

Het is onduidelijk waar West nu is. Voordat hij in behandeling ging, verwijderde hij al zijn Instagram-berichten. Het is ook niet bekend of hij te zien zal zijn in het huidige seizoen of seizoen twee van The Kardashians. Vanaf deze publicatie heeft Kardashian nog geen commentaar gegeven op de nieuwe tracks. It's Almost Dry is nu beschikbaar op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: