Britney Spears beweert dat familie harder voor haar was dan Jamie Lynn in nieuw Twitter-bericht

Inhoudsopgave:

Britney Spears beweert dat familie harder voor haar was dan Jamie Lynn in nieuw Twitter-bericht
Britney Spears beweert dat familie harder voor haar was dan Jamie Lynn in nieuw Twitter-bericht
Anonim

Zanger Britney Spears en haar zus Jamie Lynn Spears hebben nog steeds ruzie. Nadat Jamie Lynn echter een bericht had geplaatst dat gericht was aan haar zus voor een verzoek om verzoening, plaatste Britney haar eigen berichten op haar Twitter over de situatie. Het bericht bevat vier afbeeldingen die Britney's verklaring tonen met betrekking tot de voortzetting van hun vete. Ze erkende de eerdere harde woorden tegen Jamie Lynn, gaf toe dat ze dacht dat ze haar geen "uitschot" noemde en bracht ter sprake wat haar vader haar aandeed in vergelijking met hoe Jamie Lynn werd behandeld.[EMBED_TWITTER]denk dat we het er allebei over eens moeten zijn dat de familie nog nooit zo hard voor jou is geweest als voor mij !!! Wat pa mij heeft aangedaan, zij doe dat niet eens met criminelen … dus voor jou om achterover te leunen en je volledig afzijdig te houden van wat er met mij is gebeurd, is eerlijkheid krankzinnig voor mij !!!"

Het bericht komt kort na het Instagramverhaal van Jamie Lynn

Jamie Lynn plaatste op 15 januari een verklaring op haar Instagram-verhaal na de aanhoudende verklaringen van Britney. Ze schreef: "Britney - Bel me gewoon, ik heb vaak geprobeerd om rechtstreeks en privé met je te praten zoals zussen zouden moeten, maar je kiest er nog steeds voor om alles op een openbaar platform te doen."

Ze ging door met het bespreken van de kwestie en gaf aan hoe vaak ze geprobeerd heeft contact met haar op te nemen over hun relatie. "Ik ben blij om te delen hoe vaak ik contact met je heb opgenomen, je heb gesteund en geprobeerd je te helpen." Later besloot ze haar bericht door te zeggen: "Dit is gênant en moet stoppen. Ik hou van je."

Nadat Britney haar nieuwe berichten had gepubliceerd, begonnen gebruikers op Twitter zich af te vragen over de oprechtheid van Jamie Lynns Instagram-verhaal, waarbij een gebruiker het 'gek en hartverscheurend' noemde. Hij vervolgde zijn tweet door te zeggen: "Ze is je aan het GASLIGHTEN. Daarom wil ze privé praten, zodat ze je kan blijven hersenspoelen. Het is zo verdrietig."

Britney's posts op sociale media begonnen kort daarna

Jamie Lynn's televisie-interview uitgezonden op 12 januari op Good Morning America en Nightline. Het interview was zowel een mix van discussies over haar memoires Dingen die ik had moeten zeggen als een gedeeltelijke mening over haar zus. Volgens het interview verwees Jamie Lynn naar de verandering in Britneys gedrag als grillig, paranoïde en spiraalsgewijs.

Later gaf ze toe dat ze haar zus middelen had gegeven om haar voogdijschap te beëindigen. "Toen ze hulp nodig had, heb ik manieren bedacht om dat te doen." Ze bleef beschrijven hoe ze haar zus hielp en haar niet aan haar lot overliet. "Deed mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat ze de contacten had die ze nodig had om mogelijk door te gaan en dit conservatorium te beëindigen."

Controverse brak uit na dit interview, waarbij sommigen geloofden dat ze ermee instemde het interview te doen als een manier om haar boek te promoten of om van Britney de slechterik te maken. Op het moment van deze publicatie heeft ze niet gesproken over het recente interview.

De twee zussen zijn het nog steeds niet eens over hun relatie. Hoewel mensen in het verleden op verzoening hebben gehoopt, zijn veel gebruikers van sociale media de kant van Britney gaan kiezen over de situatie. Er is geen woord over of een van beide zusters in de toekomst zal deelnemen aan televisie-interviews. Voor degenen die het boek van Jamie Lynn willen kopen, het is te koop bij verschillende boekwinkels en op Amazon.

Aanbevolen: