Shia LaBeouf beweert dat hij niet is ontslagen uit de film van Olivia Wilde

Shia LaBeouf beweert dat hij niet is ontslagen uit de film van Olivia Wilde
Shia LaBeouf beweert dat hij niet is ontslagen uit de film van Olivia Wilde
Anonim

Shia LaBeouf heeft ontkend dat hij is ontslagen uit Olivia Wilde's film Don't Worry Darling.

Het oorspronkelijke verhaal beweerde dat LaBeouf werd ontslagen toen de productie in 2020 begon. Wilde sprak met Variety over het vertrek van LaBeouf in een coverstory van 24 augustus.

"Ik zeg dit als iemand die zo'n bewonderaar is van zijn werk", zei Wilde. "Zijn proces was niet bevorderlijk voor het ethos dat ik eis in mijn producties. Hij heeft een proces dat in sommige opzichten een strijdlustige energie lijkt te vereisen, en ik geloof persoonlijk niet dat dat bevorderlijk is voor de beste uitvoeringen. Ik geloof dat het creëren van een veilige, vertrouwde omgeving de beste manier is om mensen hun beste werk te laten doen. Uiteindelijk is het mijn verantwoordelijkheid jegens de productie en de cast om hen te beschermen. Dat was mijn taak."

In e-mails die naar Variety werden gestuurd, ontkende LaBeouf echter dat hij was ontslagen. The Holes-acteur zei op 17 augustus 2020 "te stoppen met de film wegens gebrek aan repetitietijd". Hij stuurde ook twee e-mails door die de acteur naar eigen zeggen naar Wilde stuurde. Deze e-mails zouden zijn verzonden op de woensdag en donderdag na de publicatie van het Variety-coververhaal.

"Jij en ik kennen allebei de redenen voor mijn vertrek. Ik ben gestopt met je film omdat je acteurs en ik geen tijd konden vinden om te repeteren", schreef LaBeouf aan Wilde.

LaBeouf beweerde dat Wilde's reden voor haar beweringen is dat het "aantrekkelijke clickbait" is om tijdens haar perstour te gebruiken om de film te promoten. Hij zegt ook dat het komt omdat hij "persona-non-grata is en dat misschien voor de rest van mijn leven zal blijven", verwijzend naar de beschuldigingen die zijn ex, FKA Twigs, tegen hem heeft geuit.

De rechtszaak en aantijgingen die Twigs tegen LaBeouf maakte, werden voor het eerst openbaar gemaakt in een interview in 2020 met The New York Times.

Twigs zei dat ze haar ogen omlaag moest houden als mannen met haar praatten. Ze beweerde ook dat ze geen kleding mocht dragen naar bed en zei dat LaBeouf een geladen vuurwapen bij het bed had. Twigs beweerde ook dat hij haar willens en wetens een seksueel overdraagbare aandoening had gegeven. Er werden nog meer beschuldigingen geuit over fysiek misbruik.

In zijn e-mail aan Wilde gaat LaBeouf in op zijn relatie met Twigs en de beschuldigingen.

"Mijn tekortkomingen met Twigs zijn fundamenteel en echt, maar ze zijn niet het verhaal dat is gepresenteerd", schreef hij. "Maar deze situatie met jouw film en mijn 'afvuren' zal nooit een zittingsdatum hebben om de feiten te behandelen. Als leugens genoeg in het publiek worden herhaald, worden ze waarheid."

LaBeouf vervolgde: "Ik ben nooit ontslagen, Olivia. En hoewel ik volledig begrijp hoe aantrekkelijk het is om dat verhaal te pushen vanwege het huidige sociale landschap, de sociale valuta die dat met zich meebrengt. Het is niet de waarheid."

LaBeouf stuurde ook screenshots van tekstuitwisselingen tussen hem en Wilde. Volgens de screenshots ontmoetten de twee elkaar op 16 augustus 2020 in Los Angeles om zijn vertrek te bespreken.

Wilde sms'te LaBeouf later die avond: "Bedankt dat je me hebt laten meedenken. Ik weet dat dat niet leuk is. Het voelt niet goed om nee tegen iemand te zeggen, en ik respecteer je eerlijkheid. Ik' Ik voel me vereerd dat je met me mee wilde gaan, dat ik samen met jou een verhaal heb verteld. Ik ben ontdaan omdat het iets speciaals had kunnen zijn. Ik wil duidelijk maken hoeveel het voor me betekent dat je me vertrouwt. Dat is een cadeau dat ik meeneem."

LaBeouf zegt dat hij de volgende dag "officieel" stopte en een video deelde die Wilde hem twee dagen later, op 19 augustus, naar eigen zeggen stuurde. nog." Ze verwijst ook naar "Miss Flo", waarvan velen denken dat het Florence Pugh is, de geplande co-ster van LaBeouf. Ze zegt dat het vertrek van LaBeouf een "wake-up call" voor haar kan zijn en beide acteurs ertoe kan brengen "vrede te sluiten"."

Wilde schreef LaBeouf in een andere tekst: "Je hoeft niet in mijn films te zijn, maar twijfel nooit aan mij. We hebben het beloofd. Dat betekent iets in mijn huis."

Vertegenwoordigers voor Wilde en Warner Bros. weigerden commentaar te geven.

Aanbevolen: