Kris Jenner koos specifiek James Corden om 'The Kardashians' te produceren

Inhoudsopgave:

Kris Jenner koos specifiek James Corden om 'The Kardashians' te produceren
Kris Jenner koos specifiek James Corden om 'The Kardashians' te produceren
Anonim

James Corden is tegenwoordig misschien wel een van de meest besproken late night hosts. In de afgelopen maanden was hij het onderwerp van veel controverses, variërend van eisen dat Corden uit Wicked wordt gehouden tot de tijd dat hij zoveel BTS-fans boos maakte. In sommige opzichten is het bijna alsof Cordens leven is gemaakt voor reality-tv. Voor alle duidelijkheid: deze presentator/acteur heeft nog geen plannen om er een te headlinen.

In plaats daarvan produceert Corden er momenteel een, en het is niemand minder dan The Kardashians op Hulu. Natuurlijk, de gastheer kende Kim Kardashian en de rest van haar familie al lang. Ze zijn tenslotte in zijn show geweest door de jaren heen. Het was echter niet alleen hun bestaande relatie die Corden uiteindelijk het optreden bezorgde.

In plaats daarvan was het misschien een spraakmakende reünie op het scherm waar de gastheer onlangs achter de schermen aan werkte.

James Corden presenteert, acteert en produceert

Corden was niet vanaf het begin bezig met produceren. Het was zelfs pas in 2017 dat hij besloot om lid te worden van de Britse productie-outfit Fulwell 73, opgericht door Ben Winston, Ben Turner, Gabe Turner en Leo Pearlman. In die tijd maakte het bedrijf al wat lawaai in de muziekwereld, met onder meer One Direction, Robbie Williams, Take That, 5 Seconds of Summer en vele anderen.

Het team kende Corden ook goed omdat ze ook achter de Late Late Show stonden. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze in het verleden talloze keren met de gastheer van de late avond hebben samengewerkt, waaronder op James Corden's World Cup Live, When James Met Robbie en When Corden Met Barlow. Het was dan ook een logische volgende stap voor het bedrijf om van Corden een partner te maken.

"James die als vijfde partner toetreedt, voelt als de meest natuurlijke en voor de hand liggende stap voor ons allemaal", bevestigde Pearlman. "Hij is een goede vriend geweest, een belangrijke creatieve invloed en talent waar we keer op keer gebruik van hebben gemaakt en de kans om onze relatie met hem te formaliseren was een kans die te mooi was om te laten liggen."

Wat Corden betreft, de gastheer/acteur heeft altijd het gevoel gehad dat hij deel uitmaakte van het team. "In veel opzichten heb ik me jarenlang een onofficiële partner gevoeld, en nu het officieel is, ben ik ongelooflijk trots dat ik me bij dit ongelooflijke bedrijf heb aangesloten", merkte hij op. "Het was inspirerend om te zien hoe Fulwell 73 de afgelopen tien jaar zo'n fenomenale groei heeft doorgemaakt."

Sinds Corden aan boord was gekomen, produceerde Fulwell 73 een Carpool Karaoke-serie voor Apple Music, de tv-special Adele One Night Only en natuurlijk de voor een Emmy genomineerde Friends: The Reunion.

Hier is waarom James Corden vandaag 'The Kardashians' produceert

Sommigen zouden kunnen zeggen dat het begon met een Gucci-pyjama. Immers, Corden stuurde er een naar momager Kris Jenner nadat ze ermee had ingestemd om de gastheer van de late avond op Zoom te ontmoeten voor een pitch. Op dat moment hoorde Corden dat Jenner een ontmoeting had met verschillende productiebedrijven voor hun realityshow 2.0 en hij wilde gewoon een moment van haar tijd.

"Ik zei: 'Ik kan je niet vertellen hoeveel Ben en ik de kans waarderen om zelfs maar in jouw baan te zijn, en als er nooit iets gebeurt, was het een genot om gewoon met jullie allemaal te praten,'" Corden herinnerde zich. Net als Corden was ook Winston niet al te optimistisch. "Ik dacht: 'Nou, hier zal niets van komen, maar het was leuk om alle Kardashians te ontmoeten op een Zoom'", zei hij. "Dat was leuker dan mijn volgende ontmoeting."

Winston was er zelfs zo van overtuigd dat ze het project niet zouden binnenhalen dat hij naar Cabo ging. Tegen die tijd hebben Corden en Winston een broodnodige pauze verdiend. Hun Fullwell 73 was druk bezig geweest met de Grammy's en de Friends-reünie, en sindsdien zijn ze gewoon doorgegaan. En dus was Winston vastbesloten om wat tijd vrij te nemen met zijn vrouw.

Maar toen had het leven andere plannen voor Winston, zelfs toen hij al in Cabo was. Het blijkt dat Jenner en haar familie behoorlijk onder de indruk waren van Fulwell 73. En dus belde Corden al snel om Winston te vertellen dat ze het optreden hadden gekregen.

“Ik had deze ongelooflijke massage geboekt en ik was onderweg, maar ik was zo opgewonden dat ik alleen maar kon denken aan: 'Oh, mijn God. We staan op het punt de Kardashian-show over te nemen' , herinnert Winston zich.

Winston gelooft ook dat hun werk aan Friends: The Reunion de beroemdste familie van reality-tv heeft gewonnen. "We wisten dat ze een hoger productieniveau naar de nieuwe serie zouden brengen, zowel met hun verhalen als visueel", merkte Kardashian ook op. "We hebben tot nu toe een ongelooflijke werkrelatie gehad en we zijn verheugd om deze nieuwe reis samen voort te zetten."

Ondertussen heeft Corden, naast The Kardashians, ook hard gewerkt aan de aankomende dramedy Mammals, waarin hij zowel een hoofdrol zal spelen als produceren.

Aanbevolen: