Hier is waarom een specifiek syndroom is vernoemd naar Jimmy Fallon

Inhoudsopgave:

Hier is waarom een specifiek syndroom is vernoemd naar Jimmy Fallon
Hier is waarom een specifiek syndroom is vernoemd naar Jimmy Fallon
Anonim

Jimmy Fallon is een nietje in zowel de wereld van de talkshow (dankzij zijn late-night show) als in het comedy-rijk. Van zijn optredens op 'SNL' tot zijn soms charmante en altijd grappige interviews in 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon', heeft Jimmy's een behoorlijke reputatie opgebouwd in entertainment.

Wat inspireerde fans (en critici) om een syndroom naar Jimmy te noemen? Is hij ziek en heeft hij een vreemde ziekte waaraan hij spoedig zal bezwijken?

Volgens fans is het antwoord een soort van.

Hoe is 'Jimmy Fallon-syndroom' een klap?

De meeste mensen begonnen zich een paar jaar geleden af te vragen wat het Jimmy Fallon-syndroom was toen een personage in 'Community' de term als clou gebruikte. Kijkers begrepen niet meteen waar dat over ging.

Hoe is "Ik snap het, Jimmy Fallon-syndroom" precies, vroegen ze zich af? Voor de context klaagde het personage in de show dat mensen van haar ouders hielden, terwijl ze hen mocht haten vanwege hoe vreselijk ze eerder in haar leven waren.

Dus, hoe zit het allemaal in elkaar?

Wat is het Jimmy Fallon-syndroom?

Sommige fans begrepen de referentie niet meteen en vroegen zich af of Jimmy ziek was of zo, en hoe dat speelde in het gesprek in 'Community'.

Nee, hij is niet ziek, maar kijkers zeggen dat context belangrijk is om het Jimmy Fallon-syndroom te begrijpen. De term ontstond nadat er een paar dingen waren gebeurd.

Ten eerste verpestte Jimmy een heleboel sketches op 'SNL' door, nou ja, niet grappig te zijn. Hij brak karakter en lachte toen hij verondersteld werd stoïcijns te zijn en zich aan een script te houden, en kijkers ergerden zich eraan.

Wat zoveel van de sketches op 'SNL' zo grappig maakt, is dat de mensen die ze uitvoeren beslist niet grappig zijn. Dat is tenslotte het hele punt.

Komedie is voor het publiek om om te lachen, niet voor de cast.

Dus waar verwijst 'Jimmy Fallon-syndroom' naar? Het feit dat mensen blijkbaar zijn vergeten hoe slecht Jimmy was en nu van hem houden vanwege zijn mogelijkheden om tv-shows te hosten.

Daarom is Jimmy Fallon-syndroom, bevestigen fans, "dat proces van eerst iemand haten, en dan later vergeten waarom je diegene haatte, en in plaats daarvan van ze houden."

Hoe het Jimmy Fallon-syndroom begon

Oorspronkelijk ergerden kijkers zich aan het feit dat Fallon komische sketches op 'SNL' en zelfs in films verpestte. Jimmy's 'SNL'-problemen zijn nog steeds een onderwerp van gesprek. In feite is Jimmy het breken van zijn personage te vaak gebeurd om te tellen, wanneer hij op het podium staat met verschillende co-sterren.

Kijkers zeggen ook dat Jimmy flubberde door zijn tekst te verknoeien en hardop te lachen.

Maar naarmate zijn bekendheid groeide en hij verschillende tv-hostrollen bemachtigde, vergaten mensen dat min of meer, of vergaven ze het op zijn minst.

Dus het 'syndroom' is dat mensen helemaal vergeten dat Jimmy vroeger verschrikkelijk was, en hem comedy- en hostingmogelijkheden zijn blijven aanbieden terwijl, zeggen critici, hij ze niet verdient.

Jimmy Fallon-syndroom is duidelijk op 'Tonight'

De critici van vandaag wijzen erop dat op 'SNL' "Jimmy Fallon niet geweldig was", vooral omdat hij zijn gezicht niet recht kon houden. Diezelfde trend zet zich voort in zijn show 'Tonight'.

Het komt er allemaal op neer dat je de 'straight man' kunt spelen terwijl je grappen vertelt en gasten (en het publiek) aan het lachen maakt, en sommigen zeggen dat Jimmy het niet geweldig doet met dat aspect van zijn werk.

Er zijn echter enkele hoogtepunten, en dat is waarschijnlijk wat Jimmy aan het werk heeft gehouden! Dingen zoals zijn hilarische Harry Styles-imitatie zijn waar hij goed in is, althans soms.

Dit verbaast hen omdat ze zeggen dat Jimmy's problemen zich gedurende zijn hele carrière hebben voorgedaan. Het is niet zozeer dat hij plotseling beter werd, maar dat hij altijd verschrikkelijk is geweest.

En sommigen geven toe dat, hoewel Jimmy het beter doet als presentator van een talkshow dan als sketchcomedian, "mensen vergeten dat hij vroeger een beetje klote" op 'SNL' en hem meer kansen zijn blijven geven in Hollywood (dat ze denk niet dat hij het verdient).

Gelooft iedereen in het Jimmy Fallon-syndroom?

Hoewel veel mensen begrijpen waar het Jimmy Fallon-syndroom vandaan komt, is niet iedereen het ermee eens dat het redelijk is om het concept naar Jimmy te noemen.

Veel mensen houden echt van hem en vonden zijn flubs op 'SNL' zelfs charmant. Ten minste één commentator op de Reddit-discussiethread legde uit dat ze dachten dat Jimmy's brekende karakter "een charmant bewijs was van hoe leuk de show is en hoe grappig het kan zijn."

Niet iedereen voelde hetzelfde, hoewel anderen toegaven dat Jimmy's betrokkenheid tot "enkele van de beste sketches" leidde.

Maar over het algemeen zijn de meeste kijkers van Jimmy's 'Tonight' het waarschijnlijk niet eens met de diagnose. Hoewel er heel veel mensen zijn die een hekel aan hem hebben (en zijn komische karbonades), is er een even groot aantal dat van hem houdt.

Aanbevolen: