Nicole Kidman kookt over het produceren van 'Big Little Lies' met Reese Witherspoon

Nicole Kidman kookt over het produceren van 'Big Little Lies' met Reese Witherspoon
Nicole Kidman kookt over het produceren van 'Big Little Lies' met Reese Witherspoon
Anonim

Onlangs ging Nicole Kidman zitten met Jenna Bush Hager om haar aanstaande HBO-show, The Undoing, te bespreken. Ze bracht ook tijd door met praten over het leven in quarantaine met haar man, Keith Urban en Big Little Lies, de show die ze produceert met Reese Witherspoon.

De clip, die op de YouTube-pagina van Today werd geplaatst, begint met Hager die Kidman vraagt: "The Undoing is-"

"Sexy", onderbreekt Kidman, voordat Hager verder gaat.

"Het is drama, het is spanning, het is een karakterstudie. Hoe zou je het aan een vriend omschrijven?"

"Het is bedoeld om volledig… ugh… kronkelig en bochtig te zijn, zodat je nooit weet wat er gaat gebeuren." Kidman is klaar. "Ik speel een therapeut en Hugh Grant speelt mijn man en we hebben een gelukkig huwelijk van tien jaar."

Toen Hager vermeldt dat Kidman en Grant nog nooit samen in een film of show hebben gespeeld, zei Kidman: "Ik heb altijd al met hem willen werken, omdat hij zo goed is en hij is duidelijk zo geestig en charmant. Maar hij was een geweldige … een geweldige echtgenoot op het scherm, totdat hij dat niet was." Kidman, grijnzend, mimespeler terwijl ze haar lippen dicht ritst, wat aangeeft dat ze geen geheimen meer zal vrijgeven voor het komende seizoen van haar nieuwe hitshow.

The Undoing is echter niet de enige hitshow van Kidman. De HBO-serie Big Little Lies is ook een inkeping in Kidmans carrière-riem, en werd geboren uit een frustratie die zij en Reese Witherspoon voelden over de acteerrollen van vrouwen.

Hager vroeg naar de oorsprong van Kidmans verlangen om iets te produceren, daarbij verwijzend naar haar voorliefde voor het maken van producties als kind. Hager vroeg naar de verhalen die ze over haar jeugd vertelde: "Is die producer, babyproducer Nicole, aan het werk?"

"Ik bedoel, de producerende kant ervan was eigenlijk zo'n prachtige plek om plotseling te groeien," antwoordde ze. "En het gebeurde, omdat Reese Witherspoon en ik dachten, we zijn hier zo gefrustreerd, omdat er geen rollen zijn voor vrouwen die we echt willen spelen, die we leuk vinden. Dus we gingen een beetje, laten we proberen het zelf te doen. En zo is Big Little Lies gebeurd."

Hager besluit haar interview met de bekroonde actrice door te zeggen: "En het is Nicole's veelgeprezen beurt als Celeste in Big Little Lies die haar een Emmy opleverde, en na twee seizoenen wilden we meer."

Je kunt Big Little Lies op HBO zien via je lokale kabeltoegang, of hun streamingdienst, HBO Max.

Aanbevolen: