Het moment dat Craig Ferguson bijna zijn baan verloor toen hij opkwam voor Britney Spears

Inhoudsopgave:

Het moment dat Craig Ferguson bijna zijn baan verloor toen hij opkwam voor Britney Spears
Het moment dat Craig Ferguson bijna zijn baan verloor toen hij opkwam voor Britney Spears
Anonim

Van het flirten met zijn gasten tot het absoluut verliezen op tv, Craig Ferguson's 'Late Late Show' was een schot in de roos voor fans om naar te kijken. Hoewel het nu uit de lucht is, hebben we nog steeds de vele herinneringen aan talloze momenten, waaronder een moment waarop Craig in 2007 opkwam voor Britney Spears, op een moment dat niemand anders dat wilde. naar.

We kijken terug op het moment en hoe het allemaal ging.

Wat is er gebeurd tussen Craig Ferguson en Britney Spears

Hoewel hij een van de meest geliefde komieken is, waren de dingen erg donker voor Craig Ferguson. Op 29-jarige leeftijd besloot hij zijn leven ten goede te veranderen door volledig nuchter te worden.

Daarvoor had hij echter moeilijke tijden doorgemaakt, niet alleen vechtend tegen zijn innerlijke demon, maar Craig vocht ook voor zijn leven.

"Het was een donkere tijd. Ik hield niet van de manier waarop ik leefde, ik kon niet stoppen met drinken, ik wilde - ik wilde niet echt stoppen met drinken, maar ik wilde niet mijn leven om verder te gaan zoals het was, "zei hij op Boston radiostation WBUR in 2019.

"De gedachte die in mijn hoofd opkwam, die op dat moment rationeel aanvoelde, dat ik zelfmoord moest plegen - op weg naar het daadwerkelijk plegen van de daad, dronk ik een groot glas sherry met een vriend van mij, en dat leidde me af, op die vreemde manier dat alcohol soms het leven van alcoholisten redt."

"De paradox en het raadsel van alcoholisme is niet dat mensen drinken omdat ze zichzelf proberen te vernietigen, ze proberen zichzelf te redden."

Terugkijkend op zijn verleden, had Craig Ferguson een zekere openbaring als het om een beroemdheid ging. Hij gaf zijn fouten toe en verontschuldigde zich in de uitzending op een zeer riskant moment dat de gastheer zijn baan had kunnen kosten.

Kevin Costner veranderde het perspectief van Craig Ferguson

Kevin Costner was degene die Craig Ferguson riep, hoewel Craig toegaf dat het zo privé was gedaan. Costner had het over de situatie van Craig die beroemdheden bedroog en niet begreep wat dat achter de schermen kan veroorzaken.

Tijdens zijn Late Late Show nam Ferguson een enorm risico door zijn fouten toe te geven en zelfs Britney Spears te verdedigen, iets wat niemand durfde te doen ten tijde van haar spiraal in 2007.

"Tegen welke prijs doe ik dit spul, " herinnerde Craig zich dat hij bij zichzelf dacht. "En ik begon na te denken over het effect dat dit heeft op echte mensen en het heeft me sindsdien een beetje gekweld… Mensen vallen uit elkaar. Mensen gaan dood."

"Dus, vanavond, geen grappen van Britney Spears. Dit is waarom: het soort weekend dat ze had, ze ging naar de afkickkliniek, ze scheerde haar hoofd, liet tatoeages zetten, dat was wat ze dit weekend deed. Deze zondag was ik 15 jaar nuchter. Ik keek naar haar weekend en ik keek naar mijn eigen weekend, en ik dacht dat ik liever mijn weekend had. Maar wat ze doormaakte, herinnerde me aan wat ik aan het doen was. Het doet me denken aan waar ik 15 jaar geleden was toen ik zo leefde. Ik zeg niet dat Britney Spears alcoholist is… maar ze heeft duidelijk hulp nodig."

Gezien de vrije Britney-beweging en alles wat er heeft plaatsgevonden, wordt Craig Ferguson tegenwoordig gevierd voor zijn gebaar, en terecht.

Wat vonden de fans van Craig Ferguson die Britney Spears verdedigde?

Gezien alles wat er is gebeurd, werd Craig Ferguson door het internet geprezen voor het verdedigen van Spears op een punt waar niemand dat wilde. Fans waren allemaal bezig met het prijzen van de voormalige presentator van de Late Late Show.

"Hij was bezorgd om hiervoor ontslagen te worden, maar deed het toch. IEDEREEN schopte Britney terwijl ze down was, en had duidelijk wat psychische problemen. De schrijvers hadden alle grappen over Britney voor hem bedacht. Hij zag ze en vertelde CBS dat hij weigerde het te doen. In tegenstelling tot elke andere vuile talkshow op de late avond, deed Ferguson het juiste, en ik heb enorm veel respect voor hem."

"Komedie zou moeten gaan over het aanvallen van de machtige mensen… niet de kwetsbare mensen" perfect gezegd."

"Dit. Dit is waarom Craig Ferguson herinnerd zal worden als misschien wel de grootste talkshowhost ooit."

Een geweldig moment dat fans vandaag nog steeds kunnen waarderen.

Aanbevolen: